raporlarda yıllara ve aylara göre sorgu
Tarih
06/01/2010 21:04
Konu Sahibi
kanlitoprak
Yorumlar
13
Okunma
3300
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



kanlitoprak
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
168
06/03/2009
10
Nevşehir
Ofis 2003
06/01/2014,02:15
Çözüldü 
Sponsor Reklam
[attachment=6193]yaptığım bir program da raporlamada takıldığım konuyu
ekte küçük bir veritabanı ayarlayarak anlattım.bunu yapabilmek için çok uğraştım ama olmadı
programda bana aşagıdaki gibi rapor vermesini istiyorum

AYLAR BELGE CİNSİ
YAKALAMA EMRİ YOKLAMA KAÇAĞI BAKAYA
OCAK 1 5 4
ŞUBAT 3 3 3
MART 0 3 3
NİSAN 3 4 4
MAYIS 2 0 0
Cevapla

ercansahin
BlackEagle
Kullanici Avatari
Uzman
E.... Ş....
3.739
14/11/2008
Ankara
Ofis 2010 32 Bit
22/12/2016,18:59
Çözüldü 
Ben tablo yapınızı ve formunuzu biraz değiştirdim. GİRİŞ formundaki Rapor Önizlemeyi bir gözden geçirirmisiniz? Kolay gelsin.


Ek Dosyalar
.rar   suçlu takip.rar (Dosya Boyutu: 27,76 KB / İndirme Sayısı: 48)
Cevapla

kanlitoprak
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
168
06/03/2009
10
Nevşehir
Ofis 2003
06/01/2014,02:15
Çözüldü 
Sponsor Reklam
sayın ercansahin33
çok teşekkür ederim on numarasınız mantığı biraz anladım ama açarsanız sevinirİM birde bu sorguya mart 2009 ayı olanları sorgula diye bir parametre yazmak istiyorum ama son rapor çalışmıyor
Cevapla

ercansahin
BlackEagle
Kullanici Avatari
Uzman
E.... Ş....
3.739
14/11/2008
Ankara
Ofis 2010 32 Bit
22/12/2016,18:59
Çözüldü 
Estağfurullah..Benim anladığım kadarıyla, siz şahısları ayrı tabloda, yakalanmaları ile ilgili bilgileri ayrı tabloda tutmak istemişsiniz. Ancak buna gerek yok. Yakalanan şahsın kimlik bilgileri ile yakalanma tarihi vb. bilgileri aynı tabloda tutabilirsiniz. Örnekte olduğu gibi. Gerekmedikçe tabloları ayırmanızın bir anlamı olmaz. Bunu klasik örnek İl-İlçe-Köy ile açıklamak lazım. Hani Bir ilin birden fazla ilçesi ve ilçenin de birden fazla köyü vardır ya.. İşte o zaman tabloları ayırarak ilişkilendirme kullanmak fayda getirir. Sanırım açılmasını istediğiniz konu buydu. Yanlış anladıysam tekrar iletin. Biz açıklayamazsak hocalar zaten gerekeni yaparlar sanırım. Saygılarımla
Cevapla

kanlitoprak
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
168
06/03/2009
10
Nevşehir
Ofis 2003
06/01/2014,02:15
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Herşey çok güzel ama yakalandığı tarihine 01.01.2010 VE 01.01.2009 yazdığımda RAPORDA OCAK 2009 yazan yerin hemen üstünde OCAK 2010 da görünüyor ben bir parametre koyup bunu ayırmaya çalıştım ama raporda bunu göstermedi daha doğrusu rapor açmadı yardımlarınız için teşekkür..
Cevapla

ercansahin
BlackEagle
Kullanici Avatari
Uzman
E.... Ş....
3.739
14/11/2008
Ankara
Ofis 2010 32 Bit
22/12/2016,18:59
Çözüldü 
Sn. kanlitoprak, mesaj 3 deki eklentiyi değiştirdim. Tekrar bakarmısınız. Sonucu bildirirseniz sevinirim. Saygılarımla
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Yemek Sipariş Portalı 4 Sorgu Ekleme al1en 2 110 Dün, 00:26 ozanakkaya
  Gelen sonuca göre otamatik metin yazdırma hknct 13 248 16/01/2017, 16:35 hknct
  form ve raporda çapraz sorgu formatı mehmetb84 8 217 14/01/2017, 18:16 atoz112
  Firmaya göre Ödeme Şekli ayrımı ile Toplam değerleri form üzerinde gösterme metınaycıcek 4 188 12/01/2017, 23:27 metınaycıcek
  Listbox tarihe göre sıralatma mustim1547 5 211 12/01/2017, 16:49 mustim1547


Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya