raporda seçmeli yapmak
Tarih
25/12/2008 17:03
Konu Sahibi
atlantis8334
Yorumlar
4
Okunma
1556
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



atlantis8334
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
295
30/10/2008
0
İstanbul
31/12/2014,13:10
Çözüldü 
öncelikle ustatlardan özür diliyorum.Biliyorum özürlerim çığ gibi oldu.Bağışlayın.
Zaten önemli olna burdan birşeyler öğrenmek değil mi.Benim suçumda bundan dılayı afedilir diye umuyorum.
osman06 dan ve ustatlardsan özür diliyorum..
Sorumu tekrar soruyorum.. Img-cray!OzurOzur

alpeki bey bir önceki açtığım konuda (Raporda Belli bir kısmı görmek) bir sorum olucak fakat oraya mesaj yazamıyorum.
Soruma gelincede taksitlendirme hakkında.Rapor kısmında ben carinin taksitlendirme taplosunu(sorgu1) ve buna ait bilgileri raporlamak istediğimde carinin adı falan yazmıyor.musid ve carikod var.Bunu nasıl düzeltebilirim??


Ek Dosyalar
.rar   vt1.rar (Dosya Boyutu: 155,41 KB / İndirme Sayısı: 12)
Burda olmaktan MUTLUYUMM .... Img-grin
Cevapla


mehmetdemiral
.
Kullanici Avatari
Uzman
M.... D....
4.732
30/10/2008
Samsun
Ofis 2013 Tr. 32 Bit
Dün,02:10
Çözüldü 
Bir başka sorgu yapıp, verileri oradan alınca oluyor. Tek sorgu yapınca hata veriyor. Örneği inceleyin, sorgu1'i çalıştırın. Taksit sorgusu ona verileri göndermek için yapıldı. Bu işlem sırasında da cari karttaki bilgiler eklendi sorguya.


Ek Dosyalar
.rar   vt1.rar (Dosya Boyutu: 163,13 KB / İndirme Sayısı: 41)
İnadına, ille de Accesstr.net...
Cevapla


atlantis8334
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
295
30/10/2008
0
İstanbul
31/12/2014,13:10
Çözüldü 
cevabınızı okuduktan sonra örneğinizi inceleyim sorgu1 den ikinci bir sorgu yapınca dediğiniz gibi carinin ad soyad kısmını görmüş oluyorum.Ve sanırım rapor kısmında bir sorun çıkarmıycaktır..
TEŞEKKÜRLER..
( alpeki abi beni affetmişmidir acaba..Fur ben öyle umuyorumOzurFur
Burda olmaktan MUTLUYUMM .... Img-grin
Cevapla


alpeki99
Yeniden başlayabilmek...
Kullanici Avatari
Uzman
O....
5.976
29/10/2008
Ordu
Ofis 2013 32 Bit
Bugün,19:11
Çözüldü 
Img-grin Her şey yolunda sevgili atlantis8334

Sorun çözüldü ise konuyu taşıyalım.
AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.
Cevapla


atlantis8334
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
295
30/10/2008
0
İstanbul
31/12/2014,13:10
Çözüldü 
evet sorun çözüme kavuşmuştur..+rep
Burda olmaktan MUTLUYUMM .... Img-grin
Cevapla







Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Listede ve Raporda Tarih değerine göre sıralamak m_demir 20 254 Dün, 00:13 m_demir
  Access'te Sertifika Programı yapmak Yakupbg 2 85 25/11/2016, 10:45 Yakupbg
  access raporda guruplandır ve say işlevi yapma murat dikme 2 95 22/11/2016, 01:55 murat dikme
  Klasöre görerek yedekleme yapmak musteri53 3 114 19/11/2016, 21:30 ozanakkaya
  Raporda yılı gösterme ertans 5 133 17/11/2016, 12:11 ertans


Türkçe Çeviri: MCTR, Forum Yazılımı: MyBB, © 2002-2016 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya