Raporda ilk sayfayı yazdırma
Tarih
28/02/2012 16:55
Konu Sahibi
komutan63
Yorumlar
15
Okunma
2789
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



komutan63
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
71
28/07/2011
0
Ankara
Ofis 2010
18/08/2016,15:15
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Selamlar
Arkadaşlar form üzerinde yazdır düğmesine tıkladığımda Raporun sadece 1nci sayfasını yazdırmak istiyorum . Yazdır düğmesine nasıl kodlar eklemeliyim. Ya da nasıl bir çözüm olabilir?

Saygılar
Cevapla

iscinar
İsmail ÇINAR
Kullanici Avatari
Uzman
İ.... Ç....
856
30/05/2011
272
İstanbul
Ofis 2007
13/12/2016,16:01
Çözüldü 
Örneğiniz olsa ona göre cevap alsanız daha güzel olmaz mı?

Almak istediğiniz rapor sürekli 1. sayfada mı geliyor?

Basit olarak

Yazdırmak istediğiniz raporu diğerlerinden ayıran veri nerede ise o alanı temsil eden metin kutusunu raporunuzun kaynağı olan sorguya ölçüt olarak gösterirseniz sadece form üzerinde görünen değere ait verinin raporunu alabilirsiniz.
Toprağa her türlü kötü şey atılmasına rağmen
Topraktan hep güzel şeyler biter . (Akşemseddin)
Cevapla

C*e*l*o*y*c*e
Celosoft Yazılım
Kullanici Avatari
Uzman
M.... B....
2.834
29/10/2008
902
Ankara
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,00:12
Çözüldü 
Sponsor Reklam
DoCmd.PrintOut acPrintRange, 1, 1, , 1
(1. sayfa ile 1 sayfa arasını 1 sefer yazdırır )
PrintOut komutu aktif olan rapor, form ya da tabloyu yazdırır. Kullanmadan hemen önce yazdırmak istediğiniz belgenin aktif olmasını sağlayın.
bunu denermisiniz
Cevapla

komutan63
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
71
28/07/2011
0
Ankara
Ofis 2010
18/08/2016,15:15
Çözüldü 
Selamlar,
Hocam dosyamı gönderiyorum.
Yazdır düğmesini tıkladığımda Raporun 1. sayfasını yazdırmasını istiyorum. Yazdır düğmesine basınca hepsini yazdırıyor.

Saygılar

Ek Dosyalar
Ornek.rar
[150.6 KB]
Cevapla

iscinar
İsmail ÇINAR
Kullanici Avatari
Uzman
İ.... Ç....
856
30/05/2011
272
İstanbul
Ofis 2007
13/12/2016,16:01
Çözüldü 
Sponsor Reklam
SRG İsimli sorgunuzun kaynağını aşağıdaki gibi değiştirirseniz sadece geçerli kayıda ait raporu yazdırırsınız.
Sonuç hakkında bilgi verimeyi unutmayın.

Visual Basic Code
SELECT DATA.SIRA, DATA.TARIH, DATA.ADISOYADI, DATA.PLAKANO, DATA.DAHILITEL, DATA.CEPTEL, DATA.BIRIMI, DATA.SERINO
FROM DATA
WHERE (((DATA.PLAKANO)=[Formlar]![YENİ]![PLAKANO]))
ORDER BY DATA.ADISOYADI;


Toprağa her türlü kötü şey atılmasına rağmen
Topraktan hep güzel şeyler biter . (Akşemseddin)
Cevapla

komutan63
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
71
28/07/2011
0
Ankara
Ofis 2010
18/08/2016,15:15
Çözüldü 
(28/02/2012, 21:19)iscinar Adlı Kullanıcıdan Alıntı: SRG İsimli sorgunuzun kaynağını aşağıdaki gibi değiştirirseniz sadece geçerli kayıda ait raporu yazdırırsınız.
Sonuç hakkında bilgi verimeyi unutmayın.

Selamlar
Hocam SRG isimli sorgunun kaynağı nı nasıl değiştireceğim.Yani verdiğiniz kodları nereye yazacağım bilmiyorum.
Saygılar
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Gelen sonuca göre otamatik metin yazdırma hknct 13 229 Dün, 16:35 hknct
  form ve raporda çapraz sorgu formatı mehmetb84 8 213 14/01/2017, 18:16 atoz112
  Raporda filtreleme onay kutusu ile nightashes 3 125 12/01/2017, 18:53 nightashes
  Raporda yürüyen bakiye kadirdursun 2 66 11/01/2017, 13:14 kadirdursun
  Raporda form üzerinden denetimler yapmak. nightashes 4 111 06/01/2017, 22:36 nightashes


Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya