raporda iki yana yasla olayı
Tarih
01/02/2012 16:07
Konu Sahibi
ilhantarik
Yorumlar
11
Okunma
3595
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



ilhantarik
Üye
Kullanici Avatari
Üye
24
5
17/05/2011
6
İstanbul
Ofis 2007
11/04/2015,18:52
Çözüldü 
merhaba arkadaşlar,

raporda iki yana tasla olayı sitede olduğu halde ben kendi programıma birtürlü uyarlayamadım. Nerde hata yapıyorum bulamadım.Fur accesstr .net 'e 3. defa soru soruyorum sayın hocalarım ilk iki sorumu çok iyi yanıtladılar, emeği geçenlere çok teşekkür ederim. programda "gundemsrg" diye raporum var. bu rapor üzerindeki "maddesonuc" kısmını iki yana yaslamak istiyorum. programın orjinalinde birçok rapor var ama ben bir rapor ekledim. yardımcı olan hocam, nasıl yaptığını da anlatabilirse hem benim hemde benim gibi raporda iki yana yasla olayını yapamayan arkadaşların öğrenmesi açısından çok memnun oluruz.

yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim.

Ek Dosyalar
Veritabanı4.rar
[49.26 KB]
Cevapla


mehmetdemiral
.
Kullanici Avatari
Uzman
M.... D....
4.734
30/10/2008
Samsun
Ofis 2013 Tr. 32 Bit
05/12/2016,11:17
Çözüldü 
Sanırım siz eski Access 2003 örneğinin kodlarını yeni Access 2010'da kullanmak istediğiniz için sorun yaşıyorsunuz. Maalesef şu anda bende 2010 kurulu değil ama deneme şansınız olursa kodları Access 2003 ile denemeye çalışın.
İnadına, ille de Accesstr.net...
Cevapla


ilhantarik
Üye
Kullanici Avatari
Üye
24
5
17/05/2011
6
İstanbul
Ofis 2007
11/04/2015,18:52
Çözüldü 
çok doğru mehmet hocam,
ofis 2007 sürümü yüklü
yardımlarınız için teşekkür ederim hocam cevabınızı bekliyorum.
Cevapla


saglikci_salih
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
91
28/07/2009
17
Amasya
Ofis 2010
08/10/2015,00:57
Çözüldü 
hocam aynı sorun bendede var office 2010 kullanıyorum iki yana yasla olayı bendede sıkıntı. iki yana yasla kodları office 2003 de yazıldığı için office 2007-2010 da hata veriyor. üc versiyona hatta 64 bit versiyonuna göre yazılabilirmi.

Visual Basic Code
IkiYanaYasla1.fRecordSection

Visual Basic Code
myBool = IkiYanaYasla1.fJustiDirect(Me)

bu kodlarda hata veriyor

saglikci_salih, 28-07-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla


mehmetdemiral
.
Kullanici Avatari
Uzman
M.... D....
4.734
30/10/2008
Samsun
Ofis 2013 Tr. 32 Bit
05/12/2016,11:17
Çözüldü 
Size yardım edebilmek için 2010 Access kurmam lazım. Ama 2007 ile 2010 arasında da problem yaşanıyor. Sırf bu problemlerden bıktığım için 2003 kullanmaya devam etme kararı aldım ve 2003 kullanıyorum. 2010 kurabilirsem denerim.
İnadına, ille de Accesstr.net...
Cevapla


ilhantarik
Üye
Kullanici Avatari
Üye
24
5
17/05/2011
6
İstanbul
Ofis 2007
11/04/2015,18:52
Çözüldü 
ilginiz için teşekkür ederiz mehmet hocam,
Cevapla







Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Raporda yılı gösterme ertans 8 174 Dün, 14:39 atoz112
  Listede ve Raporda Tarih değerine göre sıralamak m_demir 20 277 03/12/2016, 00:13 m_demir
  access raporda guruplandır ve say işlevi yapma murat dikme 2 97 22/11/2016, 01:55 murat dikme
  Seçime Bağlı Form Açma-Açılan Formda Seçilenleri Raporda Gösterme Nasıl Yapılır? mehami 8 202 14/11/2016, 18:43 mehami
  Listede ve Raporda veri göstermek m_demir 4 86 16/10/2016, 23:01 m_demir


Türkçe Çeviri: MCTR, Forum Yazılımı: MyBB, © 2002-2016 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya