Rapor'da Filtreleme Sorunu
Tarih
21/01/2011 23:13
Konu Sahibi
life_exciting
Yorumlar
2
Okunma
837
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



life_exciting
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
837
28/12/2009
361
Ankara
Ofis 2003
18/11/2010,00:42
Çözüldü 
Merhabalar
Sn.assenucler'in Bir Çalışmasında Kullandığı Sorgulama Örneğini Kendi Çalışmama Uyarlamaya Çalışıyorum.Raporlamayı , sorguları ve Kriterleri Belirledim.Ancak Kriter Seçip Filtreleme Yapmak İstediğimde Sürekli Hata İle Karşılaşıyorum.Galiba Önemli Bir Noktayı Göremiyorum.Kontrol Edebilirseniz Sevinirim.Ayrıca Sn.assenucler'e Örneği İçin Teşekkür Ederim.İyi Çalışmalar
Cevapla


life_exciting
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
837
28/12/2009
361
Ankara
Ofis 2003
18/11/2010,00:42
Çözüldü 
Konu Günceldir.
Cevapla


life_exciting
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
837
28/12/2009
361
Ankara
Ofis 2003
18/11/2010,00:42
Çözüldü 
Arkadaşlar Sorunu Hallettim.Soruna Neden Olanlardan Birtanesi Kutuların im Değerlerini Yanlış Yazmam,İkinci Neden İse Between Fonsiyonun da Alan Adını Yanlış Yazmam.Bunları Düzeltince Sorun Halloldu.İyi Çalışmalar.
Cevapla







Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Tablomu hangi sorgu rapor kullanıyor atyaty 5 201 29/11/2016, 14:14 atyaty
Sad Dinamik arama yapma. Filtreleme zamani hata.. Tale Talibov 11 425 20/11/2016, 18:25 Tale Talibov
  Raporu,Rapor Görünümü ile açmak ve yazdırmak IceMan7 3 137 16/11/2016, 13:53 IceMan7
  RAPOR AÇILMAMASI ve ACCESS KİLİTLENİYOR raburabu 7 205 16/11/2016, 08:45 raburabu
Çözüldü Birden fazla seçime göre filtreleme temre 5 159 14/11/2016, 22:34 atoz112


Türkçe Çeviri: MCTR, Forum Yazılımı: MyBB, © 2002-2016 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya