rakamlarda düzenleme yapılması
Tarih
20/04/2011 08:00
Konu Sahibi
kadirdursun
Yorumlar
11
Okunma
1653
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



kadirdursun

Kullanici Avatari
Özel Üye
K.... D....
1.228
12/01/2009
86
İstanbul
Ofis 2010 32 Bit
Dün,16:48
Çözüldü 
arkadaşlar aşağıdaki rakamlarda farklı yazımlar var mesela
8A
9 1
87-3
6/B
4
gibi. ben bunları
8
9
87
6
4
olarak düzeltmek istiyorum. yani hücredeki / veya - veya boşluktan önceki kısımlar önemli. tabi başında boşluk olan değerlerdede başındaki boşluk ile ondan sonra gelebilecek / - gibi karakterler arası.
örnek ektedir. şimdiden teşekkürler.


Ek Dosyalar
.rar   kayıt.rar (Dosya Boyutu: 1,02 MB / İndirme Sayısı: 12)
Hayat bu
ölsende yaşamaya mecbursun!
UNUTMA!!!


http://www.isciler-iski.com
http://www.universiteliisciler.com

(hafta sonu mesai olmadığından mesajlardaki çözümleri ancak hafta içi uygulayabiliyorum)
Cevapla


POWER
Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
U.... Ö....
1.846
02/04/2010
İzmir
Ofis 2003
Bugün,11:53
Çözüldü 
İşinize yarıyormu bakarmısınız...


Ek Dosyalar
.rar   kayıt.rar (Dosya Boyutu: 1,03 MB / İndirme Sayısı: 3)
Please return your positive or negative ...
Cevapla


kadirdursun

Kullanici Avatari
Özel Üye
K.... D....
1.228
12/01/2009
86
İstanbul
Ofis 2010 32 Bit
Dün,16:48
Çözüldü 
6-4 sonuç -6
1-5 sonuç -1
normalde 6 ve 1 olmalı.
birde /6 şeklindeki kapı numaralarındada hata verdi
Hayat bu
ölsende yaşamaya mecbursun!
UNUTMA!!!


http://www.isciler-iski.com
http://www.universiteliisciler.com

(hafta sonu mesai olmadığından mesajlardaki çözümleri ancak hafta içi uygulayabiliyorum)
Cevapla


POWER
Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
U.... Ö....
1.846
02/04/2010
İzmir
Ofis 2003
Bugün,11:53
Çözüldü 
Modülde bulunan

YN = Left(ES, I) satırını
YN = Left(ES, I - 1) olarak değiştiriniz....
Please return your positive or negative ...
Cevapla


POWER
Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
U.... Ö....
1.846
02/04/2010
İzmir
Ofis 2003
Bugün,11:53
Çözüldü 
-11 gibi başlayan kayıtlar olduğu için modülü aşağıdaki gibi yaparsanız sorun kalmayacaktır.

Visual Basic Code
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Function YN(ES As String) As Double
For I = 1 To 30
If Mid(ES, I, 1) < "0" Then GoTo 100
If Mid(ES, I, 1) > "9" Then GoTo 100
Next I
100
If I < 2 Then YN = 0: GoTo 200
YN = Left(ES, I - 1)
200
End Function

Please return your positive or negative ...
Cevapla


kadirdursun

Kullanici Avatari
Özel Üye
K.... D....
1.228
12/01/2009
86
İstanbul
Ofis 2010 32 Bit
Dün,16:48
Çözüldü 
modüle ekleyemiyorum Img-grin
Hayat bu
ölsende yaşamaya mecbursun!
UNUTMA!!!


http://www.isciler-iski.com
http://www.universiteliisciler.com

(hafta sonu mesai olmadığından mesajlardaki çözümleri ancak hafta içi uygulayabiliyorum)
Cevapla







Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Bağlı tablolardaki kayıtları tek formda çağırma ve düzenleme mehmetb84 6 438 19/07/2016, 15:46 mehmetb84
Çözüldü Düzenleme Kilidini Çözme notrino 2 170 04/05/2016, 15:29 notrino
Çözüldü Message box'ta girilen veriyle düzenleme mehmetb84 10 441 14/04/2016, 11:33 mehmetb84
Çözüldü listekutusuna tıklanınca başka tablodan kayıt çağırma düzenleme mehmetb84 3 338 26/02/2016, 00:07 mehmetb84
Çözüldü liste kutusu üzerinden kayıt düzenleme mehmetb84 4 422 18/02/2016, 13:54 mehmetb84


Türkçe Çeviri: MCTR, Forum Yazılımı: MyBB, © 2002-2016 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya