Personel giriş çıkış tablosu
Tarih
17/10/2012 12:15
Konu Sahibi
aurora06
Yorumlar
8
Okunma
4178
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



aurora06
Üye
Kullanici Avatari
Üye
6
1
17/10/2012
0
Ankara
Ofis 2010
23/10/2012,14:56
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Merhaba arkadaşlar, benim şöyle bir sorum var.

oadalar arası kartlı geçiş sistemi düşünün. Cihaz tüm kayıtları bir mdb dosyasına yazmaktadır. Benim istediğim Gün içinde her bir kişinin ilk bastığı kartı Giriş saati, Son bastığı kartıda çıkış saati olarak ayrı bir tabloda yada mysql de tutmak istiyorum.

ekte göreceğiniz üzere kaytlar her satırda tarih, saat, kapınumarası, personelinID'si şeklindedir.

Bunun için nasıl bir uygulama yapabilrim. Şimdiden teşekkürler.


Ek Dosyalar
.rar   test.rar (Dosya Boyutu: 876,92 KB / İndirme Sayısı: 56)
Cevapla

C*e*l*o*y*c*e
Celosoft Yazılım
Kullanici Avatari
Uzman
M.... B....
2.834
29/10/2008
902
Ankara
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,00:12
Çözüldü 
ilk giriş çıkış satleri tamam peki aralardan da geçiş oluyormu , bunlar yapılır ,ama ayrıntılar gerekli,olmaz diye birşey yok
Cevapla

POWER
Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
U.... Ö....
1.855
02/04/2010
İzmir
Ofis 2003
Dün,23:07
Çözüldü 
Sponsor Reklam
İncelermisiniz....

Mantık olarak gün içindeki en küçük saat Giriş Saati
En büyük saatte Çıkış saati olarak değerlendirilmiştir....

Lütfen olumlu veya olumsuz geri dönüş yapınız....


Ek Dosyalar
.rar   test.rar (Dosya Boyutu: 882,24 KB / İndirme Sayısı: 74)
Please return your positive or negative ...
Cevapla

aurora06
Üye
Kullanici Avatari
Üye
6
1
17/10/2012
0
Ankara
Ofis 2010
23/10/2012,14:56
Çözüldü 
(17/10/2012, 13:14)POWER Adlı Kullanıcıdan Alıntı: İncelermisiniz....

Mantık olarak gün içindeki en küçük saat Giriş Saati
En büyük saatte Çıkış saati olarak değerlendirilmiştir....

Lütfen olumlu veya olumsuz geri dönüş yapınız....

Hocam yukladiğiniz dosyayı indirdim ama herhangi bir değişiklik goremedim.

Evet gün içide birden fazla okutma oluyor. Yani ilk okunan değer giriş son okunan değer çıkış olack. Teşekürler.
Cevapla

POWER
Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
U.... Ö....
1.855
02/04/2010
İzmir
Ofis 2003
Dün,23:07
Çözüldü 
Sponsor Reklam
İstediğiniz sonuç sorgu2 de oluşmaktadır...
Please return your positive or negative ...
Cevapla

aurora06
Üye
Kullanici Avatari
Üye
6
1
17/10/2012
0
Ankara
Ofis 2010
23/10/2012,14:56
Çözüldü 
(17/10/2012, 15:18)POWER Adlı Kullanıcıdan Alıntı: İstediğiniz sonuç sorgu2 de oluşmaktadır...

Hocam gerçekten çok teşekkür ederim. Günlerdir uğraşığım bir konuda yardımcı oldunuz. Bu sorgunun içeriğini görebilirmiyim?

Hocam bunu VBscript gibi birsey yaparak mysql e aktarmak istiyorum. Acaba bir yol gosterirmisiniz?

şu sekilde

ID -- PERSONEL_ID -- TARIH -- GIRIS_SAATI -- CIKIS_SAATI
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Çözüldü personel günlük imza föyü cobanoglu 9 24.186 Dün, 11:29 atoz112
  Açılışta Şifreli Giriş Ekranı gizgiz 2 139 01/01/2017, 14:12 atoz112
  Access Bilgisine Giriş soyga0123 7 361 19/12/2016, 19:58 atoz112
  Personel İzin Takip Prog. Hakkında ? captain_10 4 291 28/11/2016, 14:28 atoz112
  Personel Veritabanı oluşturma ? adebisi 3 240 17/11/2016, 12:45 atoz112


Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya