Personel giriş çıkış tablosu
Tarih
17/10/2012 12:15
Konu Sahibi
aurora06
Yorumlar
8
Okunma
4132
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



aurora06
Üye
Kullanici Avatari
Üye
6
1
17/10/2012
0
Ankara
Ofis 2010
23/10/2012,14:56
Çözüldü 
Merhaba arkadaşlar, benim şöyle bir sorum var.

oadalar arası kartlı geçiş sistemi düşünün. Cihaz tüm kayıtları bir mdb dosyasına yazmaktadır. Benim istediğim Gün içinde her bir kişinin ilk bastığı kartı Giriş saati, Son bastığı kartıda çıkış saati olarak ayrı bir tabloda yada mysql de tutmak istiyorum.

ekte göreceğiniz üzere kaytlar her satırda tarih, saat, kapınumarası, personelinID'si şeklindedir.

Bunun için nasıl bir uygulama yapabilrim. Şimdiden teşekkürler.


Ek Dosyalar
.rar   test.rar (Dosya Boyutu: 876,92 KB / İndirme Sayısı: 56)
Cevapla


C*e*l*o*y*c*e
Celosoft Yazılım
Kullanici Avatari
Uzman
M.... B....
2.813
29/10/2008
899
Ankara
Ofis 2010 32 Bit
Çözüldü 
ilk giriş çıkış satleri tamam peki aralardan da geçiş oluyormu , bunlar yapılır ,ama ayrıntılar gerekli,olmaz diye birşey yok
Cevapla


POWER
Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
U.... Ö....
1.848
02/04/2010
İzmir
Ofis 2003
Bugün,17:42
Çözüldü 
İncelermisiniz....

Mantık olarak gün içindeki en küçük saat Giriş Saati
En büyük saatte Çıkış saati olarak değerlendirilmiştir....

Lütfen olumlu veya olumsuz geri dönüş yapınız....


Ek Dosyalar
.rar   test.rar (Dosya Boyutu: 882,24 KB / İndirme Sayısı: 73)
Please return your positive or negative ...
Cevapla


aurora06
Üye
Kullanici Avatari
Üye
6
1
17/10/2012
0
Ankara
Ofis 2010
23/10/2012,14:56
Çözüldü 
(17/10/2012, 13:14)POWER Adlı Kullanıcıdan Alıntı: İncelermisiniz....

Mantık olarak gün içindeki en küçük saat Giriş Saati
En büyük saatte Çıkış saati olarak değerlendirilmiştir....

Lütfen olumlu veya olumsuz geri dönüş yapınız....

Hocam yukladiğiniz dosyayı indirdim ama herhangi bir değişiklik goremedim.

Evet gün içide birden fazla okutma oluyor. Yani ilk okunan değer giriş son okunan değer çıkış olack. Teşekürler.
Cevapla


POWER
Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
U.... Ö....
1.848
02/04/2010
İzmir
Ofis 2003
Bugün,17:42
Çözüldü 
İstediğiniz sonuç sorgu2 de oluşmaktadır...
Please return your positive or negative ...
Cevapla


aurora06
Üye
Kullanici Avatari
Üye
6
1
17/10/2012
0
Ankara
Ofis 2010
23/10/2012,14:56
Çözüldü 
(17/10/2012, 15:18)POWER Adlı Kullanıcıdan Alıntı: İstediğiniz sonuç sorgu2 de oluşmaktadır...

Hocam gerçekten çok teşekkür ederim. Günlerdir uğraşığım bir konuda yardımcı oldunuz. Bu sorgunun içeriğini görebilirmiyim?

Hocam bunu VBscript gibi birsey yaparak mysql e aktarmak istiyorum. Acaba bir yol gosterirmisiniz?

şu sekilde

ID -- PERSONEL_ID -- TARIH -- GIRIS_SAATI -- CIKIS_SAATI
Cevapla







Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Personel İzin Takip Prog. Hakkında ? captain_10 4 222 28/11/2016, 14:28 atoz112
  Personel Veritabanı oluşturma ? adebisi 3 161 17/11/2016, 12:45 atoz112
  koşullu giriş maskesi ve toplama çıkarma maras321 4 115 09/11/2016, 12:31 maras321
  Formda onay kutusu ile tek personel seçmek!!!!!! ferhatozge 7 219 05/11/2016, 21:53 ferhatozge
  Personel resmi bulunamadı hatasını gidermek angelos 9 182 17/10/2016, 14:36 angelos


Türkçe Çeviri: MCTR, Forum Yazılımı: MyBB, © 2002-2016 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya