Pencereler arası veri iletişimi (Datagrid - Details)
Tarih
23/03/2010 21:16
Konu Sahibi
canduman
Yorumlar
5
Okunma
1909
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



canduman
Üye
Kullanici Avatari
Üye
2
1
23/03/2010
0
Uşak
Ofis 2003
03/05/2010,22:45
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Merhaba arkadaslar.. Kücük bir problemim var.. Projemde Datasetimi olusturdum.. Form1 e Datagridi sürükledim... Birde detail kısmı var.. Bilirsiniz datagridin textbox ve labelden olusan kismi.. ben girdileri buradan yaptiricam.. fakat farkli forma koymak istiyorum.. Form2 ye koyuyorum detaili fakat eklediğim zaman form1 deki datagride gelmiyor.. acaba nasil baglanti kurarim?

Me.Validate()
Me.UyeTabloBindingSource.EndEdit()
Me.UyeTabloTableAdapter.Update(Me.UyeDBDataSet.UyeTablo)
kısmını

Form1.Validate()
Form1.UyeTabloBindingSource.EndEdit()
Form1.UyeTabloTableAdapter.Update(Me.UyeDBDataSet.UyeTablo)

olarak degistirdim ama yine olmadi.. yardimci olursaniz sevinirim Img-grin
canduman, 23-03-2010 tarihinden beri AccessTr.neT
Cevapla

Hayri16
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
1.010
12/11/2009
294
Bursa
Ofis 2007
22/12/2015,15:41
Çözüldü 
Sayın canduman;
ifadelerinizi
forms!Form1!Validate()
forms!Form1!UyeTabloBindingSource.EndEdit()
forms!Form1!UyeTabloTableAdapter.Update(Me.UyeDBDataSet.UyeTablo)

değiştirip deneyiniz.
Hayri16, 12-11-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla

canduman
Üye
Kullanici Avatari
Üye
2
1
23/03/2010
0
Uşak
Ofis 2003
03/05/2010,22:45
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Cevabınız için çok teşekür ederim Img-grin Ama ne yazık ki olmadi.. Altını ciziyor kodların..
canduman, 23-03-2010 tarihinden beri AccessTr.neT
Cevapla

ogulcan92
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
1.160
06/05/2009
477
İzmir
Ofis 2003
07/08/2015,11:50
Çözüldü 
Sn:canduman
Sanırım istediğiniz bu şekilde eğer örnek uyğulama eklemiş olsanız daha hızlı cevap alırdınız sizde takdir edersinizki bizlerde boş gezen kişiler değiliz.Ailemizden çaldığımız vakitleri sizlere yardım için harcıyoruz onun içindirki sıfırdan örnek hazırlamak her zaman mümkün olmuyor.Lütlen Aşağıdaki örneği inceleyiniz.


Ek Dosyalar
.rar   VeriKayitOğulcan.rar (Dosya Boyutu: 18,89 KB / İndirme Sayısı: 17)
Cevapla

ercansahin
BlackEagle
Kullanici Avatari
Uzman
E.... Ş....
3.739
14/11/2008
Ankara
Ofis 2010 32 Bit
22/12/2016,18:59
Çözüldü 
Sponsor Reklam
(26/06/2010, 11:25)ogulcan92 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: sizde takdir edersinizki bizlerde boş gezen kişiler değiliz.Ailemizden çaldığımız vakitleri sizlere yardım için harcıyoruz onun içindirki sıfırdan örnek hazırlamak her zaman mümkün olmuyor.
10806
Cevapla

ogulcan92
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
1.160
06/05/2009
477
İzmir
Ofis 2003
07/08/2015,11:50
Çözüldü 
Soruyu soran arkadaşımız 03-05-2010, 22:45 tarinden beri siteye girmediği için konu cevaplanmışlara taşınmıştır.
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Çözüldü Tek Buton Üzerinden veri tabanındaki iki tabloya veri kaydetmeyi yapamadım. oztuncla 9 3.433 01/06/2013, 02:33 drummers
Çözüldü Datagrid link column özelliği sngl07 13 3.205 28/04/2013, 13:04 alpeki99
Çözüldü Adodc datagrid sehmusa 3 2.070 26/11/2011, 17:44 sehmusa
Çözüldü DataGrid RecordSource Koşullu Listeleme Sorunu |By|KiDnArUt| 7 3.483 17/05/2011, 01:16 |By|KiDnArUt|
Çözüldü Visual Basic6 ile datagrid x0914667 5 2.342 19/09/2010, 13:51 ogulcan92


Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya