| Facebook ile Bağlan | Twitter ile Bağlan | Google+ ile Bağlan
Hoşgeldin Misafir ! Giriş Kayıt Ol



Değerlendir:
  • 0 Oy - 0 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Odemeler
ORHAN ALKAN
Üye
Kullanici Avatari

Dışarıda

Üye
*
40
14
21/10/2010
19
Orhan Alkan
Samsun, Turkey
Ofis 2007
24/01/2016,16:12
#1
Çözüldü 
Acsesstr.net teki mevcut programları incelemek suretiyle işimde kullanmak üzere günlük ödemelerimi takip için program hazırlamak istedim. Ekte sunduğum programı (program denirse) hazırladım. Ancak ödemelerimi tarih tablosu içinde yer alan açılan her tarih içinde toplamak isteğim halde tablo çözümleyiciyi oluştururken yaptığım hatadanmı yoksa başka bir hatadanmı bilemiyorum bir türlü tarih bölümünde toplayamadım. Bu haliyle dahi isdeğim sonucu veriyor ancak zamanla ödemeleri yüklediğimde şişkinlik yapacağını düşündüğüm için endişe taşıyorum. Acemi olmamdan dolayı bu konuda üstadlardan yardım istiyor saygılar sunuyorum.


Kur@l
AccessTR.Net
Kullanici Avatari

Dışarıda

Uzman
******
2.027
59
05/11/2008
1635

KONYA
Ofis 2010
Dün,23:55
#2
Çözüldü 
sorgunuzu aşağıdaki ile değiştirin. Çalışacaktır. Kolay gelsin.

SQL Code
SELECT tblOrders.Id, Odemeler.OdemeNo, Odemeler.OdemeTarihi, tblOrders.OdemeYeri, Odemeler.OdemeNedeni, Odemeler.OdemeTuru, Odemeler.BankaAdi, Odemeler.SubeAdiKodu, Odemeler.HesapNoIbanNo, Odemeler.OdemeTutari
FROM tblOrders INNER JOIN Odemeler ON tblOrders.OdemeYeri = Odemeler.OdemeYeri
GROUP BY tblOrders.Id, Odemeler.OdemeNo, Odemeler.OdemeTarihi, tblOrders.OdemeYeri, Odemeler.OdemeNedeni, Odemeler.OdemeTuru, Odemeler.BankaAdi, Odemeler.SubeAdiKodu, Odemeler.HesapNoIbanNo, Odemeler.OdemeTutari
HAVING (((Odemeler.OdemeTarihi) Between [forms]![frmReports]![txtDateFrom] And [forms]![frmReports]![txtDateTo]));

komşuda dülger mi var geliyor keser sesi,
ustalar konuşunca çıraklar keser sesi.


ozguryasin
Uzman
Kullanici Avatari

Çevrim içi

Uzman
******
722
40
23/09/2009
550
ÖzGüR YaSiN
Bursa
Ofis 2010 32 Bit
#3
Çözüldü 
şu an örneğiniz çok güzel bir şekilde çalışmakta. anladığım kadarı ile, tablolar arasında ilişki kurmaya çalışıyorsunuz. tablo ilişkileri kendi şahsi görüşüm mantıklı bir şey değil. sizin yaptığınız daha mantıklı. çünkü tablolar bilgi tutmak için sizde onun için kullanmışsınız. ilişkilendirmeleri sorgularda, formların satır kaynaklarında ve kayıt kaynaklarında yapmak daha mantıklı. hatta şu an yapmış olduğunuz tablodaki ilişkilendirmeyi de kaldırırsanız daha iyi olacağını düşünüyorum.
POWER 'un Çekirgesi :=)
ozguryasin, 23-09-2009 tarihinden beri AccessTr.neT AİLESİ üyesidir.
Access'i Profesyonel Şekilde Öğrenmek İçin http://www.accesstr.net Ailesi Yeter. alkis


ORHAN ALKAN
Üye
Kullanici Avatari

Dışarıda

Üye
*
40
14
21/10/2010
19
Orhan Alkan
Samsun, Turkey
Ofis 2007
24/01/2016,16:12
#4
Çözüldü 
Hocam ilginiz için teşekkürler acemi olduğum için yapamadım. nasıl yapacağımı anlayamadım.Zahmet vermezsem eğer siz yapıp eklerseniz inceleyip anlarım. Malum yaş ileri ben hiçbir yerden bunun dersini almadım benim bu duruma gelmem siz değerli Üstadlarımdır. Teşekkürler


ozguryasin
Uzman
Kullanici Avatari

Çevrim içi

Uzman
******
722
40
23/09/2009
550
ÖzGüR YaSiN
Bursa
Ofis 2010 32 Bit
#5
Çözüldü 
tablolarda ilişkilendirme mi yapmak istiyorsunuz. tablo içine girince + basınca tarihlerin içindeki bilgiler gözüksün diye? tekrar söyleyeyim bu mantıklı bir şey değil
POWER 'un Çekirgesi :=)
ozguryasin, 23-09-2009 tarihinden beri AccessTr.neT AİLESİ üyesidir.
Access'i Profesyonel Şekilde Öğrenmek İçin http://www.accesstr.net Ailesi Yeter. alkis


ORHAN ALKAN
Üye
Kullanici Avatari

Dışarıda

Üye
*
40
14
21/10/2010
19
Orhan Alkan
Samsun, Turkey
Ofis 2007
24/01/2016,16:12
#6
Çözüldü 
Özgür Hocam Pardon Kural Hocam sorgumu değiştirmemi istemişti onu yapamadım. Ayrıca sizede alakanızdan dolayı minnettarım. Sizin söylediğiniz gibi ilişkilendirmeyi kaldrıp tekrar düzeltip öyle yapmaya çalışacağım.






"Odemeler" Konusuna Ait Konu Araçları
 Etiketler
 Direk Link
 HTML Link
 BBCode Link
 Sosyal Paylaş

Konuyu görüntüleyenler:
1 Misafir

Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Gösterim: Tarih Son Mesaj
Çözüldü Veri Girişini Ödemeler Tablosuna Aktarma 53rize 10 1.506 02/02/2012, 10:50 53rize


DMCA.com Protection Status
Türkçe Çeviri: MyBB Türkiye Üretici: MyBB, © 2002-2016 MyBB Group.
Tema XSTYLED & ozanakkaya © 2016.
This forum uses Lukasz Tkacz MyBB addons.