Müşteriye Göre Hesaplarını Gösterme
Tarih
31/12/2010 18:24
Konu Sahibi
alpy35
Yorumlar
2
Okunma
1269
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



alpy35
Hesap Aktif Değil
Kullanici Avatari
Aktivasyon Bekleyen
5
2
15/12/2008
İzmir
Ofis 2007
24/01/2011,17:43
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Merhaba herkesin yeni yılını kutlarım.. Img-grin Bir sorum var da yardımcı olursanız sevinirim.

M_bilgileri ve P_bilgileri adlı 2 tablom var. Bir tane sorguda açılan kutudan seçilen müşteri ismine göre p_bilgilerindeki yani poliçe detaylarını aşağıda göstermesini istiyorum. Yani müşteri hesabı gibi. Ama bir türlü yapamadım nasıl yapıcam. Ya hem kendim veritabanından düzgün tasarımda müşteri hesabını kontrol etmek istiyorum. Hem de müşteriye hesabını sunmak için yazdırmak istiyorum. Yardım ederseniz sevinirim. Icon_rolleyes




Ek Dosyalar
.rar   91111vt2011.rar (Dosya Boyutu: 309,56 KB / İndirme Sayısı: 15)
Cevapla

alpeki99
Yeniden başlayabilmek...
Kullanici Avatari
Uzman
O....
6.020
29/10/2008
Ordu
Ofis 2013 32 Bit
11/01/2017,17:51
Çözüldü 
Alıntı:Bir tane sorguda açılan kutudan seçilen müşteri ismine göre p_bilgilerindeki yani poliçe detaylarını aşağıda göstermesini istiyorum.

Hangi sorguda? Hangi aşağıda? Ne şekilde?

Alıntı:Ya hem kendim veritabanından düzgün tasarımda müşteri hesabını kontrol etmek istiyorum.

Bunun Türkçe'si ne anlama geliyor Img-grin

Biraz daha net ve kontrollerin isimlerini belirterek örneklendirerek açıklarsanız istediğinizde yardımcı olabiliriz.
AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.
Cevapla

sonerdursun
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
S.... D....
91
30/10/2008
16
Yozgat
Ofis 2013 32 Bit
13/01/2017,18:06
Çözüldü 
Sponsor Reklam
İki ayrı poliçe tablosu yapmana gerek yok. Müşteriler tablosu tamam daha sonra poliçeler adında bir tablo oluştur.Sana gerekli olan tüm alanlar tablonda olsun başlangıç olarak bu iki tabloyu ilişkilendir.Ekteki resimde olduğu gibi

http://www.accesstr.net/attachment.php?aid=3092 bu konudaki poliçe yönetimi 4 adlı programı incelersen birçok soruna cevap bulabilirsin.
resim





Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Tabloya Resim Yolu Eklenen Resmi Raporda Gösterme siyahca 2 53 19/01/2017, 16:59 siyahca
  Gelen sonuca göre otamatik metin yazdırma hknct 13 258 16/01/2017, 16:35 hknct
  Firmaya göre Ödeme Şekli ayrımı ile Toplam değerleri form üzerinde gösterme metınaycıcek 4 198 12/01/2017, 23:27 metınaycıcek
  Listbox tarihe göre sıralatma mustim1547 5 211 12/01/2017, 16:49 mustim1547
Question Tedarikçilere göre toplam alma ve form üzerinde gösterme safakben 5 151 12/01/2017, 12:58 atoz112


Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya