Mükerrer önleme ve Kayıt,düzenle,sil sorunu
Tarih
13/05/2013 16:04
Konu Sahibi
C*e*l*o*y*c*e
Yorumlar
8
Okunma
2634
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



C*e*l*o*y*c*e
Celosoft Yazılım
Kullanici Avatari
Uzman
M.... B....
2.813
29/10/2008
899
Ankara
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,02:02
Çözüldü 
Herkese Merhaba
Arkadaşlar kısaca sorunum şu;
1-Kişiler formunda KararNo alanı boş iken Kaydete basıldıgında en büyüksayı (kararno) ya +1 yapmalı,(acceste olan Me.KARARNO = Nz(DMax("[KARARNO]", "TBL_KISILER"), 0) + 1 gibi ) değilse normal kaydetmeli ve Mükerrer sayı girldiğinde girmeyi engellemek istiyorum,yani aynıKararNo tekrar girilmemeli
2-Sorun bu defa Karar formunda ,Kişiler formundan KararNo formuna girilerek,kayıt yapacağım,yani Kişilerdeki Kararno'ya bağlı olarak bir Karar kaydetmeliyim,sadece bir kayıt yapacağım burda da Kayded ,sil,Düzenlemede hata veriyor..

bu iki konuda yardımlarınızı rica ediyorum,İlgilenen arkadaşlara şimdiden çok teşekkürler


Ek Dosyalar
.rar   Tük-Tak-Celosoft - SORUN.rar (Dosya Boyutu: 466,25 KB / İndirme Sayısı: 12)
Cevapla


POWER
Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
U.... Ö....
1.846
02/04/2010
İzmir
Ofis 2003
Dün,22:58
Çözüldü 
1.numaralı sorun için uygunmudur, incelermisiniz...


Ek Dosyalar
.rar   Tük-Tak-Celosoft - SORUN.rar (Dosya Boyutu: 537,82 KB / İndirme Sayısı: 31)
Please return your positive or negative ...
Cevapla


C*e*l*o*y*c*e
Celosoft Yazılım
Kullanici Avatari
Uzman
M.... B....
2.813
29/10/2008
899
Ankara
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,02:02
Çözüldü 
Power hocam öncelikle ilgin için çok teşekkürler.
hocam acaba yanlış dosyamı eklediniz ? .. bir fark göremedim ve yine KararNo 123 'ü ekleyebiliyorum (yani mükerrer)..


Pardon Hocam...hata bende
Evet sonuç olmuş görünüyor çok teşekkürler
Cevapla


seda inciklioğlu
Üye
Kullanici Avatari
Üye
1
0
14/05/2013
0
14/05/2013,11:39
(13/05/2013, 16:04)C*e*l*o*y*c*e Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Herkese Merhaba
Arkadaşlar kısaca sorunum şu;
1-Kişiler formunda KararNo alanı boş iken Kaydete basıldıgında en büyüksayı (kararno) ya +1 yapmalı,(acceste olan Me.KARARNO = Nz(DMax("[KARARNO]", "TBL_KISILER"), 0) + 1 gibi ) değilse normal kaydetmeli ve Mükerrer sayı girldiğinde girmeyi engellemek istiyorum,yani aynıKararNo tekrar girilmemeli
2-Sorun bu defa Karar formunda ,Kişiler formundan KararNo formuna girilerek,kayıt yapacağım,yani Kişilerdeki Kararno'ya bağlı olarak bir Karar kaydetmeliyim,sadece bir kayıt yapacağım burda da Kayded ,sil,Düzenlemede hata veriyor..

bu iki konuda yardımlarınızı rica ediyorum,İlgilenen arkadaşlara şimdiden çok teşekkürler
Cevapla


POWER
Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
U.... Ö....
1.846
02/04/2010
İzmir
Ofis 2003
Dün,22:58
Arkadaşlar bu konuyu kim kapattı bilmiyorum ama konu 2 aşamalı,

Ben 1.aşaması için cevap yazmıştım. 2.aşama hala dururyor.

Konu tekrar GÜNCEL olması lazım.
Please return your positive or negative ...
Cevapla


C*e*l*o*y*c*e
Celosoft Yazılım
Kullanici Avatari
Uzman
M.... B....
2.813
29/10/2008
899
Ankara
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,02:02
Evet hocam 2.Sorunum halen güncel...
Cevapla







Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  VB 2010 Kayıt Hatası cix06 1 1.247 23/11/2015, 15:51 drummers
  C# ile mükerrer kayıt engelleme alican60 1 2.788 25/09/2015, 15:51 alican60
Video VB 2010 Dinamik Menü Oluşturma Sorunu sokrates11 3 1.066 17/02/2015, 09:30 sokrates11
  word aktarmada tablo silme sorunu kokotuna 1 919 06/01/2015, 15:59 kokotuna
  kaydetme sorunu osmanseylan 2 787 05/01/2015, 09:58 osmanseylan


Türkçe Çeviri: MCTR, Forum Yazılımı: MyBB, © 2002-2016 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya