MEZUNİYET BİLGİLERİNİ İÇEREN BİR PROGRAM ÖRNEĞİ !!!
Tarih
09/12/2010 21:48
Konu Sahibi
kafaesen
Yorumlar
5
Okunma
2609
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 5/5 - 1 oy



kafaesen
Üye
Kullanici Avatari
Üye
2
1
27/10/2010
0
Ankara
Ofis 2003
02/06/2013,12:23
Çözüldü 
ARKADAŞLAR SİZDEN BAŞLIKTANDA ANLIYACAĞINIZ GİBİ DAHA ÖNCE OKULDAN MEZUN OLMUŞ KİŞİLERİN MEZUNİYET YILLARINI,DURMUNU,FELAN BİLDİREN OKUL KAYIT PROGRAM ÖRNEĞİ LAZIM OLDU bANA.
OKUL İÇİN BÖYLE BİR PROGRAM YAPACAĞIM VE ÖRNEK OLARAK YARARLANMAK İSTİYORUM BİRAZ GENİŞ KAPSAMLI OLACAK YANİ ANLIYACAĞINIZ ÇÜNKÜ OKULDA BU PROGRAMI KULLANACAKLAR LÜTFEN YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM Sadd[/color][/size][/font]
__BİZİM TÖVBE ETTİKLERİMİZ,MİLLETİN DUASI OLMUŞ__
Cevapla


mustafa_atr
CafeINTeaCam
Kullanici Avatari
Aktif Üye
A....
393
15/12/2009
38
Ankara
-
31/07/2016,10:33
Çözüldü 
(09/12/2010, 21:48)kafaesen Adlı Kullanıcıdan Alıntı: LÜTFEN YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM Sadd

Site Kuralları nı okumanı bekliyorum bende...
Cevapla


saygincilli
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
S.... Ç....
92
21/09/2010
5
Bursa
Ofis 2007
30/05/2015,00:43
Çözüldü 
Ziyaretçi Kayıt programı  şuadreste benim yapmış olduğum program var oldukça geniş kapsamlı bi incele istersen
Cevapla


Hayri16
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
1.010
12/11/2009
291
Bursa
Ofis 2007
22/12/2015,15:41
Çözüldü 
Sevgili kafaesen;
Bu sitede amaç buraya üye olanların Access öğrenmelerini sağlamaktır. Bu nedenle kişi kendince bir şeyler yapmaya çalışmalı, çaba göstermeli, emek harcamalı. Takıldığı yer , işin içinden çıkamadığı konu olursa bilen arkadaşlar devreye girer ve size destek olurlar.
Siz önce bir şeyler yapın. Mesela önce tablo yapılarını tasarlayın. Saygılarımla, kolay gelsin.
Hayri16, 12-11-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla


kafaesen
Üye
Kullanici Avatari
Üye
2
1
27/10/2010
0
Ankara
Ofis 2003
02/06/2013,12:23
Çözüldü 
Özür dilerim arkadaşlar farkında olmadan yapmışımdır bu hatayı.
Ayrıca ben hazır program aramıyorum mesajda da yazdığım gibi örnek olarak faydalanmak istiyorum.
__BİZİM TÖVBE ETTİKLERİMİZ,MİLLETİN DUASI OLMUŞ__
Cevapla


alpeki99
Yeniden başlayabilmek...
Kullanici Avatari
Uzman
O....
5.974
29/10/2008
Ordu
Ofis 2013 32 Bit
Bugün,02:55
Çözüldü 
Hazır uygulama beklenildiği için konu çözümlenmiş konulara taşınmıştır.
AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.
Cevapla







Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  birden fazla tablo içeren sorgunun sonucunu textboxa yazdırmak mehmetb84 3 239 22/06/2016, 02:40 mehmetb84
  sorgu içinde koşul içeren ifade kullanımı uguruygar 4 289 20/05/2016, 00:09 ozanakkaya
  Grafik içeren Raporu Word e aktarma kübrashn 8 631 27/04/2016, 17:09 atoz112
Çözüldü accesste hastane veri tabanı örneği merve coşkun 7 11.442 07/04/2016, 14:25 Pugnantis
Çözüldü liste kutusundan kayıt bilgilerini belli bir şablonla dışa aktarma mehmetb84 2 379 03/03/2016, 14:52 mehmetb84


Türkçe Çeviri: MCTR, Forum Yazılımı: MyBB, © 2002-2016 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya