Metin Kutusunda Hesaplama İşlemi
Tarih
05/09/2011 13:53
Konu Sahibi
EEERRRCCCAAANN
Yorumlar
3
Okunma
1195
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



EEERRRCCCAAANN
Üye
Kullanici Avatari
Üye
13
2
21/06/2010
0
Edirne
Ofis 2003
07/09/2011,10:10
Çözüldü 
yapmış olduğum Access programımda papel_en*papel_boy*papel_kalınlık*papel_adet işlemi olup çıkan sonuc m³ olarak form görünümünde gözükürmü


Ek Dosyalar
.rar   fiyat analiz formu.rar (Dosya Boyutu: 84,67 KB / İndirme Sayısı: 11)
EEERRRCCCAAANN, 21-06-2010 tarihinden beri AccessTr.neT Ãœyesidir.
Cevapla


alpeki99
Yeniden başlayabilmek...
Kullanici Avatari
Uzman
O....
5.977
29/10/2008
Ordu
Ofis 2013 32 Bit
Bugün,15:11
Çözüldü 
Formunuz üzerinde bulunan papel_fire_oranı isimli metin kutusunun Denetim Kaynağı Özelliğine şunu yazın:

Visual Basic Code
=[papel_en]*[papel_boy]*[papel_kalınlık]


NOT : Bir de lütfen Site Kuralları nı okuyun. Bu şekilde konu başlığını kendiniz arasanız bile bulamazsınız. Konu başlıkları sorununuzu anlatacak bir cümle olmalıdır.
AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.
Cevapla


EEERRRCCCAAANN
Üye
Kullanici Avatari
Üye
13
2
21/06/2010
0
Edirne
Ofis 2003
07/09/2011,10:10
Çözüldü 
tşk ederim cvbınız için . m³küp yazısını yanına cıkartabilmem için ne yapmam gerekir. çıkan papel_maaliyetinin %desini almam lazım yaptığım formül
=[papel_maaliyeti]*[papel_fire_oranı]/100 ? sonuç vermiyor
EEERRRCCCAAANN, 21-06-2010 tarihinden beri AccessTr.neT Ãœyesidir.
Cevapla


ozanakkaya
sledgeab
Kullanici Avatari
Kurucu
O.... A....
9.023
29/01/2008
Denizli
Memur
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,14:25
Çözüldü 
metin kutusunda sayının yanında yazdırmak için metin kutusu özelliklerinden biçim alanına aşağıdaki kodu yaz.

Kod:
#" m³"


Alıntı:=[papel_maaliyeti]*[papel_fire_oranı]/100 ? sonuç vermiyor

bu neyin hesaplaması göremedim ama
=([papel_maaliyeti]*[papel_fire_oranı])/100 şeklinde dene..
Cevapla







Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Liste kutusuna tıklayınca metin kutusuna bilgiyi getirme nightashes 5 86 28/11/2016, 23:33 nightashes
  Metin Kutusu Hk. Serkan Çevik 2 61 25/11/2016, 23:40 Serkan Çevik
  Butonlardaki Hesaplama Kodunu Güncelleme de nasıl yapabiliriz ask200075 6 178 15/11/2016, 12:08 ask200075
Çözüldü seçime bağlı metin kutusunu tabloda aktif veya pasif yapma EROLAKSAKAL 13 4.005 12/11/2016, 11:48 atoz112
  Liste Kutusunda bir kolondaki verileri gruplayarak toplama knuur 14 299 08/11/2016, 14:35 knuur


Türkçe Çeviri: MCTR, Forum Yazılımı: MyBB, © 2002-2016 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya