Metin Kutusunda Hesaplama İşlemi
Tarih
05/09/2011 13:53
Konu Sahibi
EEERRRCCCAAANN
Yorumlar
3
Okunma
1208
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



EEERRRCCCAAANN
Üye
Kullanici Avatari
Üye
13
2
21/06/2010
0
Edirne
Ofis 2003
07/09/2011,10:10
Çözüldü 
Sponsor Reklam
yapmış olduğum Access programımda papel_en*papel_boy*papel_kalınlık*papel_adet işlemi olup çıkan sonuc m³ olarak form görünümünde gözükürmü


Ek Dosyalar
.rar   fiyat analiz formu.rar (Dosya Boyutu: 84,67 KB / İndirme Sayısı: 11)
EEERRRCCCAAANN, 21-06-2010 tarihinden beri AccessTr.neT Ãœyesidir.
Cevapla

alpeki99
Yeniden başlayabilmek...
Kullanici Avatari
Uzman
O....
6.020
29/10/2008
Ordu
Ofis 2013 32 Bit
11/01/2017,17:51
Çözüldü 
Formunuz üzerinde bulunan papel_fire_oranı isimli metin kutusunun Denetim Kaynağı Özelliğine şunu yazın:

Visual Basic Code
=[papel_en]*[papel_boy]*[papel_kalınlık]


NOT : Bir de lütfen Site Kuralları nı okuyun. Bu şekilde konu başlığını kendiniz arasanız bile bulamazsınız. Konu başlıkları sorununuzu anlatacak bir cümle olmalıdır.
AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.
Cevapla

EEERRRCCCAAANN
Üye
Kullanici Avatari
Üye
13
2
21/06/2010
0
Edirne
Ofis 2003
07/09/2011,10:10
Çözüldü 
Sponsor Reklam
tşk ederim cvbınız için . m³küp yazısını yanına cıkartabilmem için ne yapmam gerekir. çıkan papel_maaliyetinin %desini almam lazım yaptığım formül
=[papel_maaliyeti]*[papel_fire_oranı]/100 ? sonuç vermiyor
EEERRRCCCAAANN, 21-06-2010 tarihinden beri AccessTr.neT Ãœyesidir.
Cevapla

ozanakkaya
sledgeab
Kullanici Avatari
Kurucu
O.... A....
9.182
29/01/2008
Denizli
Polis Memuru
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,07:49
Çözüldü 
metin kutusunda sayının yanında yazdırmak için metin kutusu özelliklerinden biçim alanına aşağıdaki kodu yaz.

Kod:
#" m³"


Alıntı:=[papel_maaliyeti]*[papel_fire_oranı]/100 ? sonuç vermiyor

bu neyin hesaplaması göremedim ama
=([papel_maaliyeti]*[papel_fire_oranı])/100 şeklinde dene..
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  metin kutusuna girilen ilk karakterin silinmesi slayerrrrr 4 85 Dün, 14:27 slayerrrrr
  Gelen sonuca göre otamatik metin yazdırma hknct 13 245 16/01/2017, 16:35 hknct
  Metin Kutusu Hk. Serkan Çevik 2 70 12/01/2017, 20:28 Serkan Çevik
  saat ücreti hesaplama dsmelbistan 5 181 12/01/2017, 13:01 atoz112
  ekran klavyesini tüm metin kutularında kullanmak zetyu 16 283 08/01/2017, 15:05 ozanakkaya


Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya