Menu çubuğunu üstte gösterme?
Tarih
20/08/2009 08:53
Konu Sahibi
ancyra
Yorumlar
4
Okunma
2287
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



ancyra
Hesap Aktif Değil
Kullanici Avatari
Aktivasyon Bekleyen
60
01/07/2009
Kayseri
Ofis 2003
16/06/2010,10:59
Çözüldü 
ToolStrip ile oluşturduğum menü çubuğunu diğer açılan pencerelerin üstünde nasıl gösterebilirim? Yani programda açtığım diğer pencerelerin menu çubuğunun altında açılmasını istiyorum. Her pencere açıldığında menu çubuğunun görünmesini istiyorum. Lütfen yardım???
Cevapla


cuneyt

Kullanici Avatari
Onursal
321
29/10/2008
81
İstanbul
Ofis 2007
08/06/2016,10:56
Çözüldü 
merhaba,
http://www.accesstr.net/konu-access-prog...yelim.html
daha önce eklemiştim benzer konuyu.
Cevapla


ancyra
Hesap Aktif Değil
Kullanici Avatari
Aktivasyon Bekleyen
60
01/07/2009
Kayseri
Ofis 2003
16/06/2010,10:59
Çözüldü 
bende cevabı buldum teşekkür ederim.
Cevapla


maytas
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
545
21/12/2008
173
Bursa
Ofis 2010 32 Bit
27/09/2015,02:03
Çözüldü 
(20/08/2009, 15:22)ancyra Adlı Kullanıcıdan Alıntı: bende cevabı buldum teşekkür ederim.

Burası bir paylaşım sitesi.
Bulduğunuz cevabı burada paylaşsanız, ki ayni sorunu yaşayan birisi istifade edebilsin.
Bu arada probleminiz VB.Net ile ilgili sanırım.
Cevapla


ancyra
Hesap Aktif Değil
Kullanici Avatari
Aktivasyon Bekleyen
60
01/07/2009
Kayseri
Ofis 2003
16/06/2010,10:59
Çözüldü 
ewet.
VB.NET TE OLUŞTURDUĞUM MENUYU SİLDİM. YERİNE ADD ITEM DEN YENİ FORM EKLEDİM. EKLEDİĞİM FORMDA MDIPARENT FORM. BU FORMDA MENULERİMİ OLUŞTURDUM VE KOMUTLARINA FORMADI.MDIPARENT=ME YAZDIM SONRADA FORMADI.SHOW DEDİM OLAYI BÖYLE ÇÖZDÜM. TEŞEKKÜR EDERİM.
Cevapla







Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Çözüldü Textboxta Yapılan Aramayı Datagridde Gösterme sngl07 10 2.814 27/04/2013, 13:20 sngl07
Çözüldü Veri Tabanı Bağlanma ve Gösterme Yardım gkhn_visual 4 1.955 15/12/2011, 10:41 Fibelin81
Çözüldü Menü Kaydet Ve Farklı Kaydet |By|KiDnArUt| 1 1.470 08/11/2010, 15:21 ogulcan92
Çözüldü iki formu dll dosyasinda gösterme Yakut 1 1.506 25/06/2010, 12:06 ogulcan92
Çözüldü Dev-express gridcontrolde GroupRow şeklinde gösterme?? ancyra 6 2.731 17/10/2009, 20:43 mehmetdemiral


Türkçe Çeviri: MCTR, Forum Yazılımı: MyBB, © 2002-2016 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya