max-min ve guncel deger
Tarih
29/12/2008 12:30
Konu Sahibi
imorkoc
Yorumlar
13
Okunma
4036
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



imorkoc
Üye
Kullanici Avatari
Üye
8
4
26/12/2008
0
İstanbul
Ofis 2007
27/10/2009,17:23
Çözüldü 
Sponsor Reklam
merhaba Access te yeniyim haftasonu yapmaya calısıp yapamadıgım bir soruyu sormak istiyorum.3 adet kolonum var 1-hesap adları 2- tarih 3- tutar....ben her hesap adı için max , min ve en son tarihli tutarı bulmak istiyorum ve bunlar tek bir listede olacak. örneğin,

en son tarihli degerler için
hesap - tarih - tutar
ali - 12-12-08 - 10ytl
veli - 11-11-08 - 11ytl

max degerler için
hesap - tarih - tutar
ali - 12-12-07 - 20ytl
veli - 11-10-08 - 35ytl

min degerler için
hesap - tarih - tutar
ali - 12-12-06 - 1ytl
veli - 11-11-05 - 7ytl
Cevapla

mehmetdemiral
.
Kullanici Avatari
Uzman
M.... D....
4.738
30/10/2008
Samsun
Ofis 2013 Tr. 32 Bit
Bugün,13:16
Çözüldü 
En kolayı sorgu üzerinden yapabilirsiniz. Örnek hazırlıyorum biraz beklerseniz.
İnadına, ille de Accesstr.net...
Cevapla

mehmetdemiral
.
Kullanici Avatari
Uzman
M.... D....
4.738
30/10/2008
Samsun
Ofis 2013 Tr. 32 Bit
Bugün,13:16
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Örneğiniz hazır. Sorguyu çalıştırın.


Ek Dosyalar
.rar   örnek demiral.rar (Dosya Boyutu: 10,2 KB / İndirme Sayısı: 20)
İnadına, ille de Accesstr.net...
Cevapla

imorkoc
Üye
Kullanici Avatari
Üye
8
4
26/12/2008
0
İstanbul
Ofis 2007
27/10/2009,17:23
Çözüldü 
Mehmet Bey yardımınız icin cok sagolun ama benim yapamadıgım tam olarak bu degil. ekteki tabloda aa-bb-cc-dd-ee-gg icin farklı tarihlerde farklı degerler var diyelim ben en guncelleri ver dedigimde her biri icin o tarihi ve ilgili tutari yazacak.keza max ve min. tutarlar icinde bunu yapmak istiyorum


Ek Dosyalar
.accdb   DENE.accdb (Dosya Boyutu: 408 KB / İndirme Sayısı: 8)
Cevapla

mehmetdemiral
.
Kullanici Avatari
Uzman
M.... D....
4.738
30/10/2008
Samsun
Ofis 2013 Tr. 32 Bit
Bugün,13:16
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Örneğinizi 2003 formatında kaydederseniz ilgilenebilirim. Bende 2007 yok. Bir de lütfen rar ile sıkıştırın. Böyle çok yer kaplar ve göndermesi uzun sürer.
İnadına, ille de Accesstr.net...
Cevapla

mehmetdemiral
.
Kullanici Avatari
Uzman
M.... D....
4.738
30/10/2008
Samsun
Ofis 2013 Tr. 32 Bit
Bugün,13:16
Çözüldü 
Bu arada, benim oluşturduğum örnek sizin ilk mesajınızda anlattığınız şeyle birebir aynıdır. Demek ilk mesajınızda siz eksik anlattınız. Çünkü ben aynı sizin anlattığınızı yaptım.
İnadına, ille de Accesstr.net...
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Form üzerine değer getirme ve hesaplama yaptırma fatihkara 20 633 15/12/2016, 12:15 atoz112
  Form Değer Getirme Hk. Serkan Çevik 9 186 07/12/2016, 13:12 Serkan Çevik
  Forma toplu veri ekleyerek değer getirme Serkan Çevik 27 549 31/10/2016, 23:47 ozanakkaya
  bağımsız değişken oluşturma ve bağımsız değişkene değer atama drdeliTR 4 248 09/10/2016, 18:37 atoz112
  Ürün koduna göre denetimlere değer getirme IceMan7 20 901 12/07/2016, 16:46 yenginoglu


Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya