Kod yazma hatası
Tarih
10/12/2008 13:47
Konu Sahibi
atlantis8334
Yorumlar
14
Okunma
3915
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



atlantis8334
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
295
30/10/2008
0
İstanbul
31/12/2014,13:10
Çözüldü 
arkadaşlar ben toplu resim önizlemesini kendi çalışmamda uyguladım.Fakat Kod kısmında bir kaç hata var ve ben bunları çözemedim.Bana yardımcı olursanız sevinirim.
Şimdiden Teşekkürler...
Dosyadaki yenicalısmaemlak Dosyasına bakınız lütfen..


Ek Dosyalar
.rar   emlak çalışması.rar (Dosya Boyutu: 782,5 KB / İndirme Sayısı: 15)
Burda olmaktan MUTLUYUMM .... Img-grin
Cevapla


ozanakkaya
sledgeab
Kullanici Avatari
Kurucu
O.... A....
9.055
29/01/2008
Denizli
Polis Memuru
Ofis 2010 32 Bit
Çözüldü 
Koddaki hataları görebilmet için, vb penceresini aç, Debug'u tıkla açılan sekmeden "Compile ......." ile başlayan'ı tıkla ve koddaki hataları gör.
Cevapla


atlantis8334
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
295
30/10/2008
0
İstanbul
31/12/2014,13:10
Çözüldü 
hataları görebiliorum fakat düzeltemiyorum.Mesela müsteriler formunda eskiden resim olgusu düzgün çalışıyordu fakat toplu resim formunu hazırladıktan sonra çalışmamaya başladı.(tüm komutlar çalışmoyor ve resimde).
Toplu resim formunda ise resim sayısını çoğaltamıyorum.Çoğaltmak istediğimde hatalar veriyor.
Burda olmaktan MUTLUYUMM .... Img-grin
Cevapla


ozanakkaya
sledgeab
Kullanici Avatari
Kurucu
O.... A....
9.055
29/01/2008
Denizli
Polis Memuru
Ofis 2010 32 Bit
Çözüldü 
sn atlantis, yenicalısmaemlak isimli örneği inceledim, 4 adet resim ekleme butonundan sadece 2si çalışıyor, 3. butonun tıklandığında olayındaki GetFileName2, kodlarda olmadığından çalışmıyor,
İlla bu örnekte ısrar ederseniz düzenlenebilir ama sürekli sorun çıkarır, bence sn esref hocamın eklediği ve senin eklediğin örnekte de bulunan "RESİM ÖNİZLEME1.mdb" isimli uygulamayı kullanman daha doğru olacak gibi, eklenmesini istediğin tüm resimleri bir klasörde toplarsın, uygulamadaki resim ekle butonu ile klasördeki tüm resimleri forma aktarırsın, senin örneğinde 5. resim ekleme ihtimalin yok, sorun gules.mde ise esref hocamdan rica ederiz mde deki modülü bizimle paylaşır.
Cevapla


atlantis8334
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
295
30/10/2008
0
İstanbul
31/12/2014,13:10
Çözüldü 
ben zaten RESİM ÖNİZLEME çalışmasından yararlanamadığım için Formda bulunan resim ekle (tekli resim ekle ) çalışmasında yararlanıp kendi çalışmama uyarladım.Sizin dediğiniz RESİM ÖNİZLEME çalışmasında her daire için toplu resim yükleyemediğimden bana en uygun olanı şuan üzerinde çalıştığım şeydir.RAPORDA RESİM EKLEME konusunda cevaplardan birinde resileri aynı yol izleyerek çoğaltabilirsiniz diye bir cevap vardı.Bende o cevaptan yola çıkarak tekli resim ekle çalışmasında resim sayısını çoğaltmaya çalıştım.Ve Bazı sorunlar çikageldi.Siz bana bunu çözmemde yardımcı olursanız sevinirim..
Burda olmaktan MUTLUYUMM .... Img-grin
Cevapla


ozanakkaya
sledgeab
Kullanici Avatari
Kurucu
O.... A....
9.055
29/01/2008
Denizli
Polis Memuru
Ofis 2010 32 Bit
Çözüldü 
sn atlantis, örneğindeki 1,2 ve 3. resim alanlarını düzenledim, ayrıca kodlarda bulunan birkaç tane sorunlu kodu da düzelttim,

4. resim alanına ve butonlarına dokunmadım, kodlara göre 4.,5. resim alanlarını oluşturursun.


Ek Dosyalar
.rar   yenicalısmaemlak.rar (Dosya Boyutu: 147,9 KB / İndirme Sayısı: 12)
Cevapla







Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  OLE server or ActiveX Control hatası temre 4 130 05/12/2016, 22:44 ozanakkaya
  Parametre girin hatası nightashes 3 56 04/12/2016, 23:07 Mesut Kaytan
  method or data hatası murat dikme 7 111 02/12/2016, 19:04 murat dikme
  Sms Göndermede Port Hatası kadirdursun 4 186 28/11/2016, 14:23 atoz112
  Excelden Veri Aktarımı Hatası Xleash 6 141 25/11/2016, 10:52 Xleash


Türkçe Çeviri: MCTR, Forum Yazılımı: MyBB, © 2002-2016 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya