Klasör içindeki resimleri gösterme
Tarih
02/09/2011 09:43
Konu Sahibi
ozkaweb
Yorumlar
1
Okunma
1534
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



ozkaweb
Hesap Aktif Değil
Kullanici Avatari
Aktivasyon Bekleyen
R.... Ö....
3
3
16/11/2009
Bolu
-
29/11/2016,20:21
Çözüldü 
Merhaba arkadaşlar;

Benim problemim şöyle,

access formunda buton ile bilgisayardan bir klasör seçtiriyorum. Bu klasör içindeki tüm resimleri sayıp (örnek 216 resim var) bir sonraki aşamada bu resimleri bir web resim galerisi gibi gösterip, her resme tıkladığımda yandaki listbox a atmasını istiyorum.
Burda yapamadığım tek şeyklasör içindeki resimleri küçük resim olarak gösteremiyorum.
Bir fikri yada daha önceden bu ve bunun gibi birşey yapmış olan var mı?
Cevapla


mehmetdemiral
.
Kullanici Avatari
Uzman
M.... D....
4.732
30/10/2008
Samsun
Ofis 2013 Tr. 32 Bit
Bugün,02:10
Çözüldü 
Sitemizde sayın Seruz'un böyle bir çalışması mevcut.
http://www.accesstr.net/konu-toplu-resim-gosterimi.html

Belki sizin isteğinize göre düzenlenebilir.
İnadına, ille de Accesstr.net...
Cevapla







Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  web sayfasının belli bir kısmını gösterme maras321 2 81 30/11/2016, 17:38 maras321
  Raporda yılı gösterme ertans 5 132 17/11/2016, 12:11 ertans
  Seçime Bağlı Form Açma-Açılan Formda Seçilenleri Raporda Gösterme Nasıl Yapılır? mehami 8 199 14/11/2016, 18:43 mehami
  Tabloya Eklenen Resmi Formda Gösterme Problemi peter088 2 128 19/10/2016, 20:24 peter088
  Rapor gösterme sorunu martineden-30 4 151 15/10/2016, 23:54 martineden-30


Türkçe Çeviri: MCTR, Forum Yazılımı: MyBB, © 2002-2016 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya