Kayıt Sıralama
Tarih
22/02/2013 12:42
Konu Sahibi
sedat76
Yorumlar
2
Okunma
1116
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



Çözüldü 
Adodc2.ConnectionString = "Provider=MSDASQL.1;Persist Security Info=False;Extended Properties=DBQ=Z:\Database2013.mdb;DefaultDir=Z:\;Driver={Microsoft Access Driver (*.mdb, *.accdb)};DriverId=25;FIL=MS Access;FILEDSN=C:\Program Files\Common Files\ODBC\Data Sources\teklif db.dsn;MaxBufferSize=2048;MaxScanRows=8;PageTimeout=5;SafeTransactions=0;Threads=3;UID=admin;UserCommitSync=Yes;"""
Adodc2.CommandType = adCmdText
Adodc2.RecordSource = "select * from exporttablosu"
Adodc2.Refresh


Bu veri tabanına bağlama kodum ekdede tablom var bu export tablosunda verilerimi sıralıycam ama ordaki o 27. kayıt ben ne yaparsam yapıyım başa gidiyor "order by no" kodunuda kullandım genede vsflexgridde o en başa gidiyor napmam lazım artık kod uyduramadım ne yapsam yemiyor.
Adodc2.ConnectionString = "Provider=MSDASQL.1;Persist Security Info=False;Extended Properties=DBQ=Z:\Database2013.mdb;DefaultDir=Z:\;Driver={Microsoft Access Driver (*.mdb, *.accdb)};DriverId=25;FIL=MS Access;FILEDSN=C:\Program Files\Common Files\ODBC\Data Sources\teklif db.dsn;MaxBufferSize=2048;MaxScanRows=8;PageTimeout=5;SafeTransactions=0;Threads=3;UID=admin;UserCommitSync=Yes;"""
Adodc2.CommandType = adCmdText
Adodc2.RecordSource = "select * from exporttablosu"
Adodc2.Refresh


Bu veri tabanına bağlama kodum ekdede tablom var bu export tablosunda verilerimi sıralıycam ama ordaki o 27. kayıt ben ne yaparsam yapıyım başa gidiyor "order by no" kodunuda kullandım genede vsflexgridde o en başa gidiyor napmam lazım artık kod uyduramadım ne yapsam yemiyor.


Ek Dosyalar
.rar   Database2013.rar (Dosya Boyutu: 976 KB / İndirme Sayısı: 16)
Cevapla


ogulcan92
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
1.160
06/05/2009
477
İzmir
Ofis 2003
07/08/2015,11:50
Çözüldü 
Sn:sedat76
Lütfen bundan sonra konu açarken dikkat edelim devamlı olarak çift konu açıyorsun.İnelemek için projenizin çalışır halini ekleyiniz ki nerede hata var bakalım böyle söylemek istediğiniz anlaşılmıyor.
Cevapla


ogulcan92
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
1.160
06/05/2009
477
İzmir
Ofis 2003
07/08/2015,11:50
Çözüldü 
Soru sahibi arkadaş geri dönüş yapmamış ve uzun zamandır siteyede uğramıyor.Konu cevaplanmışlara taşınmıştır.
Cevapla







Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Çözüldü Datagridwiev sıralama sngl07 6 1.787 22/05/2013, 12:23 drummers
Çözüldü İlk Kayıt Son Kayıt İleri Geri |By|KiDnArUt| 2 1.416 10/04/2011, 15:24 |By|KiDnArUt|
Çözüldü Veri Tablosundan kayıt toplama?? karacali 8 3.646 25/05/2010, 13:10 ogulcan92


Türkçe Çeviri: MCTR, Forum Yazılımı: MyBB, © 2002-2016 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya