İstenilen Tarih Aralığını Listeleme
Tarih
14/04/2009 09:04
Konu Sahibi
rebelious
Yorumlar
7
Okunma
2780
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



rebelious
Hesap Aktif Değil
Kullanici Avatari
Aktivasyon Bekleyen
19
7
26/03/2009
Balıkesir
Ofis 2007
15/05/2009,16:20
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Mrb arkadaşlar;
Öncelikle ilginiz için şimdiden teşekkürler...

Benim sorum (bu arada belirtmeliyim ki accessde çok acemiyim) iki tane metin kutusu içerisine girilen tariler arasında aylar bilgisinin listelenmesini yapmaya çalışıyorum. Kodları yazabildiğim kadar az da olsa mantık yürüttüm yardımcı olursanız çok sevinicem.
Cevaplarınızı bekliyorum.
Cevapla

tdsharun
>>> O Şimdi Sivil<<<
Kullanici Avatari
Aktif Üye
778
06/11/2008
225
Kütahya
Ofis 2003
31/12/2011,02:16
Çözüldü 
Merhabalar Sayın rebelious...

Öncelikle (mümkünse) Forum Kuralları 'nı okuyunuz. Çünkü 1. konunuz ve 1. mesajınız olmasına rağmen 2-3 tane forum kuralını birden ihlal etmişsiniz.

2. olarak da; (mümkünse) örneğinizi 2003 formatına çevirip ekleyin. Sorunuzun cevabı aslında çok basit ancak 2007 olduğu için bakamıyorum.

Lütfen uyarılarımı dikkate alın. Siz bize yardımcı olun ki biz de sizlere yardımcı olabilelim...

Kolay gelsin...
Cevapla

rebelious
Hesap Aktif Değil
Kullanici Avatari
Aktivasyon Bekleyen
19
7
26/03/2009
Balıkesir
Ofis 2007
15/05/2009,16:20
Çözüldü 
Sponsor Reklam
öneriniz için teşekkürler bundan sonra daha dikkatli olurum


Ek Dosyalar
.rar   veri tabanı.rar (Dosya Boyutu: 12,44 KB / İndirme Sayısı: 26)
Cevapla

tdsharun
>>> O Şimdi Sivil<<<
Kullanici Avatari
Aktif Üye
778
06/11/2008
225
Kütahya
Ofis 2003
31/12/2011,02:16
Çözüldü 
Sayın rebelious, LÜTFEN Forum Kurallarını okuyunuz...
1- Veritabanındaki tüm nesnelerin tasarımı çok ama çok kötü. Bununla ilgili lütfen Yapılmaması Gereken Ölümcel Hatalar  konusunu inceleyin. Tasarımınızın bu haliyle ilerde çok büyük sıkıntılar yaşarsınız.

2- Tablonuzda 3 tane tarih alanı vardı: IlkTarih, SonTarih ve Tarih...
Ben sorguda Ölçüt bölümüne iki tarih arasını istediğiniz için Tarih alanını kullandım. Tarih alanı için Formda girmiş olduğunuz iki tarih arasındaki kayıtları listeleyecek şekilde hazırladım. Siz bunu kendinize uyarlarsınız.
Yaptığım sorguyu denetim kaynağı olarak kullanan rapor da açtırabilirsiniz form da... O sorguyu kullanarak otomatik olarak rapor da yapabilirsiniz form da... Sonuçta tarih formunda girdiğiniz tarihe göre açılacak yeni yaptığınız nesne...

Kolay gelsin...


Ek Dosyalar
.rar   Veritabani_tdsharun.rar (Dosya Boyutu: 14,11 KB / İndirme Sayısı: 60)
Cevapla

nihatkr
Ofis 2007-2003-2010
Kullanici Avatari
Onursal
814
29/10/2008
272
İstanbul
Ofis 2007
03/09/2016,04:40
Çözüldü 
Sponsor Reklam
(14/04/2009, 09:38)rebelious Adlı Kullanıcıdan Alıntı: öneriniz için teşekkürler bundan sonra daha dikkatli olurum

Sayın rebelios,

Ekteki örneği kendi çalışmanıza uyarlarsanız sanırım tam istediğiniz cevap olacaktır. Seruz ve Mehmet demirala ait örnektir. Teşekkürler onlara.


Ek Dosyalar
.rar   ikitarih2_demiral.rar (Dosya Boyutu: 48,66 KB / İndirme Sayısı: 46)
Cevapla

tdsharun
>>> O Şimdi Sivil<<<
Kullanici Avatari
Aktif Üye
778
06/11/2008
225
Kütahya
Ofis 2003
31/12/2011,02:16
Çözüldü 
Ben mesajı yazmışım, örneği eklemeyi unutmuşum... Img-grin

Önceki mesajıma ekledim örneği.
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  access iki tarih arası verileri datetimepicker vasıtasıyla çağırma usescrt 9 175 15/01/2017, 12:43 usescrt
  ekleme sorgusunu istenilen sayıda çalıştırmak hbal09 12 351 06/01/2017, 15:37 atoz112
  İki Tarih Arası Rapor Hatası m_demir 14 294 24/12/2016, 23:03 m_demir
  İki Tarih Arası Hk. Serkan Çevik 2 129 24/12/2016, 20:24 Serkan Çevik
  İki Tarih Arası Rapor Almak m_demir 20 596 23/12/2016, 12:11 m_demir


Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya