il ilçe mantığı ile çözemedim
Tarih
11/02/2013 21:49
Konu Sahibi
disa2006
Yorumlar
2
Okunma
909
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4/5 - 1 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 4/5 - 1 oy



disa2006
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
100
10/04/2011
5
Edirne
Ofis 2003
26/10/2016,08:39
Çözüldü 
ektekı uygulamamda

motor vt forumunda bolge nomu 100 sectıgımde ıl ılce seklıde bır yol ızleyerek sadece 100 bolgesındekı makıne numaraları
makine no alanına gelmekte burada sıkıntı yok makıne no alanında 4.0101/01 secılı ıse makıne adı kısmındada vinç 1 yazmasını
istiyorum fakat bunu yapamadım
ayrıca makine nosu secımıne gore motor adlarınıda belırtmek ıstedım fakar ıl ılce mantıgı ıle gerceklestıremedım
ornek olarak 4.0101/01 park numarası secıldıgınde sadece
kaldırma motoru
kopru 1 ve kopru 2
motor adlarının motor adı alanına acılır kutuda gelmesının ıstıyorum
fakat bunu ıl ılce mantıgı ıle denedım bu seferde baska bır makınedede bu motor adı kullanılabıldıgınden bu sefer bıraz karısma
yasadım konu hakkında bır yardım alabılırsem sevınırım


Ek Dosyalar
.zip   111.zip (Dosya Boyutu: 1,8 MB / İndirme Sayısı: 11)
haksızlık Karşısında eğilmeyiniz. Zira haklılığınız ile birlikte şerefinizide kaydedersiniz... (HZ ALİ)
Cevapla


ozanakkaya
sledgeab
Kullanici Avatari
Kurucu
O.... A....
9.060
29/01/2008
Denizli
Polis Memuru
Ofis 2010 32 Bit
Dün,23:19
Çözüldü 
Mak_no açılan kutusunun satır kaynağında "park ad" alanı 2. satırda olduğu için Mak_no açılan kutusunun güncelleştirme sonrasında olayına

Visual Basic Code
Mak_ismi = Mak_no.Column(1)

yazmanız yeterli. Makina noyu seçtiğinizde makina ismi alanına seçilen veri aktarılır.

(11/02/2013, 21:49)disa2006 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: motor adlarının motor adı alanına acılır kutuda gelmesının ıstıyorum
fakat bunu ıl ılce mantıgı ıle denedım bu seferde baska bır makınedede bu motor adı kullanılabıldıgınden bu sefer bıraz karısma
yasadım

Başka makinede de aynı motor adı kullanılacaksa bu işlemin gerçekleşebilmesi için MOTORAD isimli tabloya parkno alanı ekleyip yeni kayıt yaparken parkno alanının da eklenmesi gerekiyor.

Örneğinizde MOTORAD tablosuna parkno alanı ekleyip "kaldırma motoru, kopru 1 ve kopru 2" verilerine parkno olarak 4.0101/01 yazdım.

4.0101/02 yi seçtiğinizde Motor adı açılan kutusu boş çıkacaktır. Bu alanı çift tıklayıp Bant Motoru verisini seçerseniz tabloya 4.0101/02 motor adında Bant Motoru kaydı ekler,
Alana çift tıklamayıp BANT MOTORU yazarsanız, bu veriyi tabloya kaydeder,
sonraki kayıt aşamasında 4.0101/02 seçtiğinizde açılan kutuda Bant Motoru kaydını görebilirsiniz.


Ek Dosyalar
.rar   111_sld.rar (Dosya Boyutu: 613,59 KB / İndirme Sayısı: 11)
Cevapla


disa2006
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
100
10/04/2011
5
Edirne
Ofis 2003
26/10/2016,08:39
Çözüldü 
teşekkürler ozanakkaya beni büyük bir dertten kurtardınız Allah Razı Olsun diyebiliyorum en fazla emeğinize bilginize sağlık
haksızlık Karşısında eğilmeyiniz. Zira haklılığınız ile birlikte şerefinizide kaydedersiniz... (HZ ALİ)
Cevapla







Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Sql marka model yıl mantığı tnt_68 12 278 28/11/2016, 14:26 atoz112
Çözüldü İl ve ilçe tabloda görüntüleme problemi drosophila 7 786 06/12/2015, 23:02 atoz112
Çözüldü Birbiri ile bağlantılı Combobox kullanımı nasıl olmalı…il ilçe benzeri oosmaner 3 856 07/11/2015, 00:20 atoz112
Çözüldü İlçe Seçince,Seçilen İlçeye Ait Okulların Listelenmesi Nasıl Yapılır?? mehami 4 740 05/07/2015, 23:51 mehami
Çözüldü İL İLÇE omerozgoz 5 4.154 26/03/2015, 18:32 atoz112


Türkçe Çeviri: MCTR, Forum Yazılımı: MyBB, © 2002-2016 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya