İki Tablodaki Benzer Kayıtları Bulma
Tarih
05/12/2012 22:10
Konu Sahibi
yorum70
Yorumlar
5
Okunma
1452
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



yorum70

Kullanici Avatari
Özel Üye
A.... Ş....
1.187
08/10/2010
71
Ankara
Ofis 2013 64 Bit
22/10/2016,21:00
Çözüldü 
Sponsor Reklam
İki tablodaki benzer kayıtları nasıl bulabilirim?

Örnek: Tablo1 de ki veri ( Değirmen Sitesi No 1)
tablo2 de ki veri ( Değirmen Sit.)

yanil ilk 5 harfmi olur. veya farklı bir yöntem !
"Her tercih, bir vazgeçiştir"

Cevapla

ozanakkaya
sledgeab
Kullanici Avatari
Kurucu
O.... A....
9.188
29/01/2008
Denizli
Polis Memuru
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,12:50
Çözüldü 
Örnekteki Sorgu3'ü inceleyiniz.


Ek Dosyalar
.rar   BenzerVeriBulma.rar (Dosya Boyutu: 18,59 KB / İndirme Sayısı: 35)
Cevapla

yorum70

Kullanici Avatari
Özel Üye
A.... Ş....
1.187
08/10/2010
71
Ankara
Ofis 2013 64 Bit
22/10/2016,21:00
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Teşekkür ediyorum.Yanlış bilmiyorsam çapraz sorguyla yaptınız ! Bu sorguları tasrımda görme imkanımız olmuyor galiba ! Yanılıyor muyum ?

Sorgu tam ihtiyacıma göre.
"Her tercih, bir vazgeçiştir"

Cevapla

ozanakkaya
sledgeab
Kullanici Avatari
Kurucu
O.... A....
9.188
29/01/2008
Denizli
Polis Memuru
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,12:50
Çözüldü 
(06/12/2012, 21:08)yorum70 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Teşekkür ediyorum.Yanlış bilmiyorsam çapraz sorguyla yaptınız ! Bu sorguları tasrımda görme imkanımız olmuyor galiba ! Yanılıyor muyum ?

Sorgu tam ihtiyacıma göre.

Çapraz sorgu değil, birleşim sorgusu, tasarım görünümünde açamazsın. union kodundan öncesini ve sonrasını ayrı ayrı iki sorgunun Sql koduna ekleyip tasarım görünümünde açabilirsin.
Cevapla

yorum70

Kullanici Avatari
Özel Üye
A.... Ş....
1.187
08/10/2010
71
Ankara
Ofis 2013 64 Bit
22/10/2016,21:00
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Unıon, iki ayrı sorgu-sql beni biraz aşıyor ama, üzerinde çalışıp , tasarıma başlayınca yine yardımlarınıza başvuracağım.Tşk.
"Her tercih, bir vazgeçiştir"

Cevapla

hgsoftware

Kullanici Avatari
Onursal
K.... O.... H....
355
24/08/2010
33
-
Ofis 97
Dün,12:54
Çözüldü 
bunu

Değirmen Sit.

form açarak üzerinde sorgu penceresinde birden fazla yapılabilir mi...

malum ben vb olarak nereye nasıl yazılır bilmediğimi de ifade edeyim...
Başta..ne demiştik..! ADRES VERİ TABANI SİSTEMİ GELECEĞİMİZ_ GEÇMİŞİMİZ İÇİN PLANLANMALI .ADRES_TC KİMLİK NO. KARDEŞTİR DEDİK; 1999 YILINDA; yola çıktık ya tutarsa misali... H&G_software_M_İ_P programı koyduk o günlerde adına; ilçemdeki tüm bilgileri 255 sutunlu,bir tabloda toplamaya başladık DEDİĞİMDE ;KİMSE İNANMAMIŞTI...bu dev tabloyu sorgu ile bölüp bölüp kullanacağım demiştik ya;O GÜNLERDE;  bazıları bu tablodan birşey olmaz demişti YA hani...Biz yılmadık...çalıştık araştırdık_sorduk_söz dinledik..kör,topal yol aldık; şimdi son rötuj zamanı...(UAVT VE MAKS YOK İKEN GÖRÜLEN RÜYA GERÇEĞE DÖNÜŞÜYOR)
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Formaki Temizle Butonuna Tablodaki Sutunu Temizleme Kodu eklemek haziran4 3 70 05/01/2017, 17:06 haziran4
  Listedeki tüm kayıtları tabloya ekleme nightashes 2 97 01/01/2017, 11:54 nightashes
  Tablodaki 1' lerin saydırılması ertans 2 77 22/12/2016, 17:09 ertans
  Bir tablodaki veri toplamını başka tabloya yazdırma shalala 8 255 15/11/2016, 00:59 shalala
  Seçime Göre Kayıtları Güncelle dayko 9 289 04/10/2016, 18:49 atoz112


Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya