if kullanımında başka tablodan değer alma
Tarih
17/12/2011 00:23
Konu Sahibi
yenginoglu
Yorumlar
2
Okunma
1112
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



yenginoglu

Kullanici Avatari
Özel Üye
A.... Y....
484
31/10/2008
18
Bursa
Ofis 2010 32 Bit
07/12/2016,15:34
Çözüldü 
arkadaşlar herkese kolaygelsin
yapmak istediğim alt formda açılan kutudan çağırdığım hammaddenin dövizi dolar veya euro diye geliyor. yani
if H_DOVIZ = DOLAR then
me.kur = TBL_DOVIZ (burada TBL_DOVIZ deki dolar kurunu alsın istiyorum nasıl aldırabilirim)
gibi yardımcı olursanız sevinirim.
teşekkürler,

Ek Dosyalar
ASB_IF.rar
[63.19 KB]
Ahmet Yenginoğlu


Cevapla


ozanakkaya
sledgeab
Kullanici Avatari
Kurucu
O.... A....
9.055
29/01/2008
Denizli
Polis Memuru
Ofis 2010 32 Bit
Çözüldü 

SQL Code
=IIf([H_DOVIZ]="DOLAR";DLookUp("DOLAR";"TBL_DOVIZ");IIf([H_DOVIZ]="EURO";DLookUp("EURO";"TBL_DOVIZ");"1"))

Cevapla


yenginoglu

Kullanici Avatari
Özel Üye
A.... Y....
484
31/10/2008
18
Bursa
Ofis 2010 32 Bit
07/12/2016,15:34
Çözüldü 
sayın Sledgeab çok teşekkür ederim oldu kod bilmemek çok kötü.
saygılarımla,
Ahmet Yenginoğlu


Cevapla







Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Form üzerinden hesaplanan alanın başka form üzerinden güncelleştirilmesi nightashes 16 173 08/12/2016, 21:40 alpeki99
  Webden veri alma stringeer 11 230 08/12/2016, 09:26 stringeer
  Form Değer Getirme Hk. Serkan Çevik 9 89 07/12/2016, 13:12 Serkan Çevik
  Dosya konumunu alma tufanbal 7 137 02/12/2016, 10:48 tufanbal
  Formda İsim yazdığımda tablodan veri gelmesi 53rize 6 160 27/11/2016, 13:36 53rize


Türkçe Çeviri: MCTR, Forum Yazılımı: MyBB, © 2002-2016 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya