if kullanımında başka tablodan değer alma
Tarih
17/12/2011 00:23
Konu Sahibi
yenginoglu
Yorumlar
2
Okunma
1132
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



yenginoglu

Kullanici Avatari
Özel Üye
A.... Y....
484
31/10/2008
18
Bursa
Ofis 2010 32 Bit
09/01/2017,23:41
Çözüldü 
Sponsor Reklam
arkadaşlar herkese kolaygelsin
yapmak istediğim alt formda açılan kutudan çağırdığım hammaddenin dövizi dolar veya euro diye geliyor. yani
if H_DOVIZ = DOLAR then
me.kur = TBL_DOVIZ (burada TBL_DOVIZ deki dolar kurunu alsın istiyorum nasıl aldırabilirim)
gibi yardımcı olursanız sevinirim.
teşekkürler,

Ek Dosyalar
ASB_IF.rar
[63.19 KB]
Ahmet Yenginoğlu


Cevapla

ozanakkaya
sledgeab
Kullanici Avatari
Kurucu
O.... A....
9.189
29/01/2008
Denizli
Polis Memuru
Ofis 2010 32 Bit
Dün,23:08
Çözüldü 

SQL Code
=IIf([H_DOVIZ]="DOLAR";DLookUp("DOLAR";"TBL_DOVIZ");IIf([H_DOVIZ]="EURO";DLookUp("EURO";"TBL_DOVIZ");"1"))


Cevapla

yenginoglu

Kullanici Avatari
Özel Üye
A.... Y....
484
31/10/2008
18
Bursa
Ofis 2010 32 Bit
09/01/2017,23:41
Çözüldü 
Sponsor Reklam
sayın Sledgeab çok teşekkür ederim oldu kod bilmemek çok kötü.
saygılarımla,

Ahmet Yenginoğlu


Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Çözüldü Liste kutusundan seçili olanı tablodan silme... direnist 11 3.178 13/01/2017, 08:07 mustim1547
Question Tedarikçilere göre toplam alma ve form üzerinde gösterme safakben 5 159 12/01/2017, 12:58 atoz112
  Tarihe göre rapor alma ve seçilen tarihi raporda gösterme ertans 6 255 30/12/2016, 16:45 ertans
  Tablodan başka Tabloya ilişki Kurma 53rize 2 134 21/12/2016, 13:01 53rize
  Form üzerine değer getirme ve hesaplama yaptırma fatihkara 20 633 15/12/2016, 12:15 atoz112


Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya