gruplama sorunu
Tarih
09/01/2012 05:07
Konu Sahibi
208319
Yorumlar
4
Okunma
1043
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



208319
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
S.... C....
212
08/03/2009
0
Gaziantep
Ofis XP
20/09/2016,00:17
Çözüldü 
Artan sıralama konusunda bir problem çıktı gruplama yapmıyor. konuları ayrı ayrı topluyor sorun tarihte tarihi 01.ila 30 a kadar yazdığımda dağıtıyor sabit yazdığımda dağıtmıyor(01.01.2011 bu tarihe 100 kayıt giriyorum grupluyor. kolay gelsin.

Ek Dosyalar
Gruplama Sorunu.rar
[52.9 KB]
Cevapla


POWER
Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
U.... Ö....
1.848
02/04/2010
İzmir
Ofis 2003
Dün,23:04
Çözüldü 
İncelermisiniz..

Lütfen olumlu veya olumsuz geri dönüş yapınız...


Ek Dosyalar
.rar   Gruplama Sorunu.rar (Dosya Boyutu: 70,03 KB / İndirme Sayısı: 12)
Please return your positive or negative ...
Cevapla


208319
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
S.... C....
212
08/03/2009
0
Gaziantep
Ofis XP
20/09/2016,00:17
Çözüldü 
sn.POWER bey çok teşekkürler 3 adet daha işlem var ne değişiklik yaptınız diğerlerine de uyarlamam gerekir kolay gelsin

Cevapla


POWER
Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
U.... Ö....
1.848
02/04/2010
İzmir
Ofis 2003
Dün,23:04
Çözüldü 
kişilere sorgunuz aşağıdaki gibiydi...

SQL Code
1
2
3
4
5
6
7
8
SELECT Tablo.OlayTarihi, Tablo.GenelTasnif AS Tasnif, Sum(Tablo.Aydinlatilan) AS ToplaAydinlatilan, Sum(Tablo.FailiMechul) AS ToplaFailiMechul, Sum(Tablo.Toplam) AS ToplaToplam
FROM tblKisilere LEFT JOIN Tablo ON tblKisilere.GenelTasnif = Tablo.GenelTasnif
GROUP BY Tablo.OlayTarihi, Tablo.GenelTasnif
HAVING (((Tablo.OlayTarihi) Between [Formlar]![Frm1]![İLK TARİH] And [Formlar]![Frm1]![SON TARİH]));
UNION SELECT Tablo.OlayTarihi, Tablo.AyrintiliTasnif AS Tasnif, Sum(Tablo.Aydinlatilan) AS ToplaAydinlatilan, Sum(Tablo.FailiMechul) AS ToplaFailiMechul, Sum(Tablo.Toplam) AS ToplaToplam
FROM Tablo INNER JOIN tblKisilere1 ON Tablo.AyrintiliTasnif = tblKisilere1.AyrintiliTasnif
GROUP BY Tablo.OlayTarihi, Tablo.AyrintiliTasnif
HAVING (((Tablo.OlayTarihi) Between [Formlar]![Frm1]![İLK TARİH] And [Formlar]![Frm1]![SON TARİH]));


Yeni hali,

SQL Code
1
2
3
4
5
6
7
8
SELECT Tablo.GenelTasnif AS Tasnif, Sum(Tablo.Aydinlatilan) AS ToplaAydinlatilan, Sum(Tablo.FailiMechul) AS ToplaFailiMechul, Sum(Tablo.Toplam) AS ToplaToplam
FROM tblKisilere LEFT JOIN Tablo ON tblKisilere.GenelTasnif = Tablo.GenelTasnif
WHERE (((Tablo.OlayTarihi) Between [Formlar]![Frm1]![İLK TARİH] And [Formlar]![Frm1]![SON TARİH]))
GROUP BY Tablo.GenelTasnif
UNION SELECT Tablo.AyrintiliTasnif AS Tasnif, Sum(Tablo.Aydinlatilan) AS ToplaAydinlatilan, Sum(Tablo.FailiMechul) AS ToplaFailiMechul, Sum(Tablo.Toplam) AS ToplaToplam
FROM Tablo INNER JOIN tblKisilere1 ON Tablo.AyrintiliTasnif = tblKisilere1.AyrintiliTasnif
WHERE (((Tablo.OlayTarihi) Between [Formlar]![Frm1]![İLK TARİH] And [Formlar]![Frm1]![SON TARİH]))
GROUP BY Tablo.AyrintiliTasnif;


Bunu diğer işlemleriniz içinde yapmanız gerekir.

Please return your positive or negative ...
Cevapla


208319
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
S.... C....
212
08/03/2009
0
Gaziantep
Ofis XP
20/09/2016,00:17
Çözüldü 
çok teşekkür ederim syn.ufuk bey
Cevapla







Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Açılan kutuda seçilen ilk satır kayıt getiriyor sorunu nightashes 2 46 6 saat önce nightashes
  Sorguda yürüyen bakiye sorunu. Mecnun24 21 437 14/11/2016, 08:48 ates2014
  Access 2003'te dosya açılmama sorunu (Hata: 3033) MSami 13 309 05/11/2016, 21:06 alpeki99
Çözüldü Yazıcıdan birden fazla çıktı alma sorunu m_demir 7 173 02/11/2016, 19:27 m_demir
  Rapor Baskı Önizleme Sorunu m_demir 3 129 31/10/2016, 13:57 m_demir


Türkçe Çeviri: MCTR, Forum Yazılımı: MyBB, © 2002-2016 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya