formu şifre ile açma
Tarih
12/11/2009 16:07
Konu Sahibi
passenger
Yorumlar
5
Okunma
1316
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



passenger
Hesap Aktif Değil
Kullanici Avatari
Aktivasyon Bekleyen
53
15/07/2009
İzmir
Ofis 2007
10/10/2010,14:56
Çözüldü 
merhaba,

forumda baya bir araştırdım, istediğime benzer pek çk örnek vardı ancak hiçbiri bende çalışmadı..

genel bir A formundaki bir X butona tıklayınca açılacak olan B formunun şifre ile açılmasını istiyorum. B formunun açılış yordamına, başka bir forum sorusunda bulduğum yanıtı yazdım ancak hata veriyor (vbciritial kısmında) açılmıyor:

Private Sub Form_Open(Cancel As Integer)
Dim sifre
sifre = InputBox(vbcritial, "LÜTFEN YÖNETİCİ KODUNUZU GİRİNİZ")
If sifre <> "123" Then 'buraya belirlediğin şifreyi yazarsın
MsgBox "Yetkisiz Kullanıcılar Bu Formu Açamaz", vbApplicationModal, "ÜZGÜNÜM"
Cancel = True
End If

End Sub

yardımlarınızı bekliyorum..
şimdiden teşekkürler..
Cevapla


cuneyt

Kullanici Avatari
Onursal
321
29/10/2008
81
İstanbul
Ofis 2007
08/06/2016,10:56
Çözüldü 
Private Sub Form_Open(Cancel As Integer)
Dim sifre
sifre = InputBox("Parola",vbcritial,"Lütfen Yönetici Kodunu Giriniz.")
If sifre <> "123" Then 'buraya belirlediğin şifreyi yazarsın
MsgBox "Yetkisiz Kullanıcılar Bu Formu Açamaz", vbApplicationModal, "ÜZGÜNÜM"
Cancel = True
End If
End Sub


bir de böyle denermisin.
gerçeği her iki durumda da aynı çalışıyor problem ne?
sanırım sizin formunuzun başka bir yerinde başka bir sorun vardır.
kodda hata yok.
Cevapla


passenger
Hesap Aktif Değil
Kullanici Avatari
Aktivasyon Bekleyen
53
15/07/2009
İzmir
Ofis 2007
10/10/2010,14:56
Çözüldü 
cüney hocam doğru söylüyorsunuz.. boş bir veritabanı oluşturunca gayet güzel çalışıyor ama veritabanımdaki hiç bir formda çalışmıyor, hep aynı yerde hata veriyor..

başka bir yöntem önerebilir misiniz?
sorun çözüldü.

"vbcritial" kelimesini sildim, oldu Img-grin

ne anlama geliyor bu bilemiyorum ama çok gerekli değilse sorun yok gibi cüneyt hocam..
Cevapla


cuneyt

Kullanici Avatari
Onursal
321
29/10/2008
81
İstanbul
Ofis 2007
08/06/2016,10:56
Çözüldü 
bence kullandığınız veritabanınızı onarın,
vbcritial olayı şu demek; mesaj verdirdiğinizde o mesajın önem tarzını bildiriyor. yani ünlemli, veya soru işaretli, veya bilgi işaretleri v.s.
örneğin vbinformation sadece bilgi amaçlı bir mesaj verir.
yani olmasalarda olur.
Cevapla


passenger
Hesap Aktif Değil
Kullanici Avatari
Aktivasyon Bekleyen
53
15/07/2009
İzmir
Ofis 2007
10/10/2010,14:56
Çözüldü 
cüneyt hocam teşekkürler..

veritabanını onardım, vbcritial kelimesini ekleyip yine denedim, yine aynı hata..

bende Access 2007 kurulu, sorun o olabilir mi bilemiyorum..

teşekkürler..
Cevapla


cuneyt

Kullanici Avatari
Onursal
321
29/10/2008
81
İstanbul
Ofis 2007
08/06/2016,10:56
Çözüldü 
eğer 2007 kurulu ise yüzde 99 ondandır. her tarafı arızalı zaten.
Cevapla







Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Çözüldü satırdaki isimlerde otomatik klasör açma manyetix 18 3.705 2 saat önce donepezil
  Tek Formu Diğer formlarda kullanma raburabu 6 166 27/11/2016, 23:21 raburabu
  Açılan kutuda girilen ürün kodu yoksa, form açma ferhatozge 9 205 23/11/2016, 23:45 ozanakkaya
  Seçime Bağlı Form Açma-Açılan Formda Seçilenleri Raporda Gösterme Nasıl Yapılır? mehami 8 201 14/11/2016, 18:43 mehami
Çözüldü Hizmet Formu Hata İbaresi Hakkında Serkan Çevik 7 231 01/11/2016, 21:52 Serkan Çevik


Türkçe Çeviri: MCTR, Forum Yazılımı: MyBB, © 2002-2016 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya