formlar arası veri gönderme
Tarih
06/03/2009 21:15
Konu Sahibi
ferit14
Yorumlar
6
Okunma
2406
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



ferit14
Üye
Kullanici Avatari
Üye
F.... Y....
10
4
06/03/2009
0
Erzincan
Ofis 2003
22/12/2016,22:38
Çözüldü 
Sponsor Reklam
access te kayıt bulma bölümünde (kendim kayıt bulma kodları yazdım) burada bulduğum kaydı yine aynı program içinde bulunan başka bir forma gönderip buradan da silmek istiyorum mümkünmü
access in kendi kayıt bul satırında bulduğu kayıtta olabilir önemli olan bu kaydı o formdan başka forma transfer yapmak istiyorum
şimdiden teşekkürler
Cevapla

mehmetdemiral
.
Kullanici Avatari
Uzman
M.... D....
4.737
30/10/2008
Samsun
Ofis 2013 Tr. 32 Bit
09/01/2017,15:21
Çözüldü 
Aslında formdan değil tablodan tabloya demek lazım. Ama eğer her iki form da aynı tablodan veri alıyorsa o başka. Ama sizin istediğiniz şeyi anlatmak için bir örnek yapmak gerek. Aynı tablo mu, başka tablo mu bilmek gerek. Siz bir örnek yapıp ekleyin bence.
İnadına, ille de Accesstr.net...
Cevapla

ferit14
Üye
Kullanici Avatari
Üye
F.... Y....
10
4
06/03/2009
0
Erzincan
Ofis 2003
22/12/2016,22:38
Çözüldü 
Sponsor Reklam
iki ayrı tablo var
birisinden silmek gerekiyor ama silmeden önce diğerine göndermek istiyorum bunu kopyala ve öbür tabloya yapıştır olarak deyilde pratik olarak bir buton veya bir şekilde gönder diyerek yapmak istiyorum
Cevapla

bayFARUK
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
B.... F....
85
30/10/2008
37
Sivas
Ofis 2010
03/10/2016,11:26
Çözüldü 
"ÇÖZÜMLENMİŞ SORULAR " içerisinde -"Arşive gönderme"-olarak aratırsanız aradığınız örneği bulabilirsiniz.
SN C*E*L*O*Y*C*E ait güzel bir örnek.
resim 
Cevapla

mehmetdemiral
.
Kullanici Avatari
Uzman
M.... D....
4.737
30/10/2008
Samsun
Ofis 2013 Tr. 32 Bit
09/01/2017,15:21
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Mesela şu linke bakabilirsiniz.

http://www.accesstr.net/arsive-gonderme-t-1617.html
Bu arada, komple tabloyu aktarmak isterseniz de vertabanı aktarma makrosunu kullanabilirsiniz.
İnadına, ille de Accesstr.net...
Cevapla

ozanakkaya
sledgeab
Kullanici Avatari
Kurucu
O.... A....
9.177
29/01/2008
Denizli
Polis Memuru
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,02:52
Çözüldü 
sn ferit14, sorunuzun çözümlendiğini özel mesaj ile değil lütfen konuya yazınız. Konuyu taşıyorum.
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  access iki tarih arası verileri datetimepicker vasıtasıyla çağırma usescrt 9 154 15/01/2017, 12:43 usescrt
  Mail gönderme yturan 9 187 11/01/2017, 13:57 yturan
  kayıtlar arası koşula göre sayma ve eksiltme safakben 10 266 07/01/2017, 17:17 safakben
  rapor cıktı tarihini rapor ismi olarak yazıcıya gonderme malidolu 7 250 01/01/2017, 14:07 atoz112
  İki Tarih Arası Rapor Hatası m_demir 14 275 24/12/2016, 23:03 m_demir


Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya