formdan tabloya veri girme
Tarih
27/02/2011 18:11
Konu Sahibi
idrisy
Yorumlar
2
Okunma
1156
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



idrisy
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
İ.... Y....
164
27/12/2008
11
Osmaniye
Ofis 2003
Bugün,01:50
Çözüldü 
Arkadaşlar EK teki dosyada hazırladığım formdan tabloya veri girmek istiyorum, ancak birtürlü başaramadım, hep hata veriyor. Nasıl düzeltebilirim, nerede yanlış yaptığımı bulamadım. Yardımlarınızı bekliyorum.


Ek Dosyalar
.rar   kmaras.rar (Dosya Boyutu: 18,96 KB / İndirme Sayısı: 24)
Cevapla


Yandemir
Only Office 2003
Kullanici Avatari
Onursal
M.... Y....
1.432
26/08/2009
482
Tekirdağ
Ofis 2003
29/11/2016,19:38
Çözüldü 
Kodunuzu aşağıdaki gibi düzeltiniz.

Visual Basic Code
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
Function ekle()
Dim rst As DAO.Recordset

Set rst = db.OpenRecordset("SELECT * FROM dos;")
rst.AddNew
rst.Fields("ID") = IIf(Nz(DMax("ID", "dos") + 1, 0) = 0, 1, Nz(DMax("ID", "dos") + 1, 0))
rst.Fields("tcno") = Left(Me.tcno, 11)
rst.Fields("adı") = Me.adı
rst.Fields("soyadı") = Me.soyadı
rst.Fields("adısoyadı") = Me.adı & " " & Me.soyadı
rst.Fields("babaadı") = Me.babaadı
rst.Fields("dogumyılı") = Me.dogumyılı
rst.Fields("yıl") = Me.yıl
rst.Fields("dosyano") = Me.dosyano
rst.Update
rst.Close
db.Close
End Function

Murat YANDEMİR ( PyramiD YAZILIM Uluslar Arası Nakliye Programları )
Bilgisayar Programcısı (1989'dan beri)

+rep Yollar biter Access bitmez. +rep
Cevapla


idrisy
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
İ.... Y....
164
27/12/2008
11
Osmaniye
Ofis 2003
Bugün,01:50
Çözüldü 
Sayın Yandemir; teşekkür ederim
Cevapla







Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Bir tablodaki veri toplamını başka tabloya yazdırma shalala 8 193 15/11/2016, 00:59 shalala
  Access Veritabanında Tablo Şifreleme ve Formdan Tabloya Bağlanma Nasıl Yapılır?? mehami 11 305 09/11/2016, 23:35 mehami
  Formda isim girdiğimde tabloya rakam atıyor 53rize 3 113 04/11/2016, 00:56 ozanakkaya
  Tabloya Eklenen Resmi Formda Gösterme Problemi peter088 2 128 19/10/2016, 20:24 peter088
  Buton ile tabloya tarih eklemek mehmet8x 2 178 08/10/2016, 18:17 mehmet8x


Türkçe Çeviri: MCTR, Forum Yazılımı: MyBB, © 2002-2016 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya