Formdan tabloya otomatik veri girişi
Tarih
05/01/2014 00:30
Konu Sahibi
enmerel
Yorumlar
6
Okunma
1765
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



enmerel
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
E.... M....
23
29/11/2013
0
Ankara
Ofis 2007
03/10/2016,21:21
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Merhaba arkadaslar;

X adet ürün içeren bir iş emri düşünün. Bu X adet ürünün stok numaraları aynı fakat seri numaraları farklı (seri numaraları ardışık sayılardan oluşuyor)
Ben formda iş emri No sunu gireceğim , stok No gireceğim , başlangıç seri noyu ve bitiş seri noyu gireceğim butona basınca tabloda is emri No,stok No ve seri No içeren veri girişi yapacak fakat her seri No icin ayrı satir ekleyecek.
10 adet ürün varsa;
Tabloya 10 adet veri satırı ekleyecek satırlarda is emri No, stok No aynı sadece seri nolar ardışık olarak sıralanacak
insert into ile döngü yapmaya çalıştım fakat beceremedim. Yardımlarınızı bekliyorum

Yardımlarınız icin peşinen teşekkür ederim
Cevapla

ozanakkaya
sledgeab
Kullanici Avatari
Kurucu
O.... A....
9.188
29/01/2008
Denizli
Polis Memuru
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,03:29
Çözüldü 
Örnek uygulamanızı ekleyiniz.
Cevapla

enmerel
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
E.... M....
23
29/11/2013
0
Ankara
Ofis 2007
03/10/2016,21:21
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Merhaba örnegi ekledim;

Örnekte forma iş emri no ve stok no girilecek ve seri no başlangıç ile seri no bitiş girilip butona basıldığında seri no başlanmgıç 3 olsun bitişde 5 olsun
3,4,5 seri numaralarına ait üç veri satırı oluşturacak stok ve iş emri noları aynı olacak.
Örnekteki tablodaki gibi..


ilginiz için peşinen teşekkür ederim...


Ek Dosyalar
.rar   ornek.rar (Dosya Boyutu: 11,23 KB / İndirme Sayısı: 16)
Cevapla

cttm98
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
K.... J....
212
2
24/04/2012
155
İstanbul
Ofis 2007
18/05/2016,18:49
Çözüldü 
Dosya ekte, incelerseniz.


Ek Dosyalar
.rar   ornekcttm98.rar (Dosya Boyutu: 19,58 KB / İndirme Sayısı: 44)
Herkes aynı şeyi düşünüyorsa, hiç kimse yeterince düşünmüyor demektir
Cevapla

enmerel
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
E.... M....
23
29/11/2013
0
Ankara
Ofis 2007
03/10/2016,21:21
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Yardımlarınız için çok teşekkür ederim
Cevapla

enmerel
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
E.... M....
23
29/11/2013
0
Ankara
Ofis 2007
03/10/2016,21:21
Çözüldü 
Merhaba Arkadaşlar
Yukarıdaki durumda Aynı seri ve stoklu kayıtların tekrar girilmesini engelleyebilirmiyiz? DCount ile yapmaya çalıştım ancak beceremedim.

If DCount("*", "tablo1", "SeriNo =" & i & "and StokNo= ' " & [Metin4] & "' ") > 0 Then şeklinde kod ekledim ancak işe yaramadı.
Yardımlarınızı bekliyorum...
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Tabloya Resim Yolu Eklenen Resmi Raporda Gösterme siyahca 2 33 Dün, 16:59 siyahca
  E-Okul sistemindeki linke kullanıcı girişi sağlamak idrisy 8 248 11/01/2017, 17:44 idrisy
Çözüldü satırdaki isimlerde otomatik klasör açma manyetix 19 3.907 05/01/2017, 00:20 donepezil
  Listedeki tüm kayıtları tabloya ekleme nightashes 2 97 01/01/2017, 11:54 nightashes
  FORMDA BULUNAN VERİYİ TABLOYA KOPYALAMA fatihkara 12 338 21/12/2016, 18:32 fatihkara


Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya