formda bir alana sorgudaki son kayıttan bir değer atamak
Tarih
04/04/2014 14:04
Konu Sahibi
nadinb
Yorumlar
3
Okunma
731
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



nadinb
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
31
10/02/2009
0
İstanbul
Ofis 2000
26/11/2014,14:01
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Arkadaşlar merhaba,

Ekteki uygulamada yapmak istediğim fakat beceremediğim bir konu hakkında yardımınıza ihtiyacım var. Raporlama formunda Müşteri seçimi yaptıktan sonra ilk değer ve sondeğer alanlarına veri getirmek istiyorum. ilkdeger i getirtmek kolaydı ancak son değeri yazdıramadım. Değer de tablo seçme kutusundaki 5.kolondaki son kaydın değeri olacak.Bunu nasıl sağlayabilirim.

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler


Ek Dosyalar
.rar   Database1.rar (Dosya Boyutu: 69,7 KB / İndirme Sayısı: 9)
Cevapla

mehmetdemiral
.
Kullanici Avatari
Uzman
M.... D....
4.739
30/10/2008
Samsun
Ofis 2013 Tr. 32 Bit
23/01/2017,02:35
Çözüldü 
Etkisiz duruma getirdiğiniz

Me.Metin3 = DMax("[tagvalue]", "ana sorgu")


satırı devreye alınırsa (başındaki tek tırnak silinirse) sorunsuz olarak son değer geliyor. Neden etkisiz duruma getirdiniz ki?
İnadına, ille de Accesstr.net...
Cevapla

nadinb
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
31
10/02/2009
0
İstanbul
Ofis 2000
26/11/2014,14:01
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Sayin Demiral

Dmax en buyut kayit degerini veriyordu bense tablodaki son kayit degerini almak istedim sitedeki orneklerden Dlast komutu ile yapilabildigini gormus oldum tesekkurler
Cevapla

mehmetdemiral
.
Kullanici Avatari
Uzman
M.... D....
4.739
30/10/2008
Samsun
Ofis 2013 Tr. 32 Bit
23/01/2017,02:35
Çözüldü 
Haklısınız, dikkat etmemişim sizin en son kaydı istediğinize... Son değer deyince tabii ki en büyük değer anlaşılmamalı...
İnadına, ille de Accesstr.net...
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  subform deger ve msgbox orhantanriverdi 4 66 Dün, 05:18 orhantanriverdi
  Formda Veri Aramada Like Sorunu uiakouwr 14 222 11/01/2017, 08:54 uiakouwr
  Formda 1 Metin Kutusuna birden fazla Metin Kutusu içeriğini koşula bağlı gösterme hbal09 5 221 06/01/2017, 16:22 atoz112
  Formda düzenleme yaptığımda kaydetmeden işlemi geri almak raburabu 8 354 26/12/2016, 11:38 raburabu
  FORMDA BULUNAN VERİYİ TABLOYA KOPYALAMA fatihkara 12 352 21/12/2016, 18:32 fatihkara


Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya