Form üzerinde güncelleme
Tarih
04/03/2011 12:27
Konu Sahibi
zihniates
Yorumlar
4
Okunma
1381
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



zihniates
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
Z.... A....
103
22/12/2010
0
Ankara
Ofis 2010
25/02/2014,15:16
Çözüldü 
Merhabalar, formda şöyle bir sıkıntım var, TC Kimlik No açılan kutusundan istediğim kişiyi seçtiğim zaman, formun altında kalan alanların bir kısmı güncelleniyor, bir kısmı güncellenmiyor. Ne yapmalıyım?



Ek Dosyalar
.rar   vt1.rar (Dosya Boyutu: 71,33 KB / İndirme Sayısı: 11)
Cevapla


Hayri16
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
1.010
12/11/2009
291
Bursa
Ofis 2007
22/12/2015,15:41
Çözüldü 
Sayın zihniateş;
Siz sadece combodan değer alıyorsunuz. Seçilen kayda ait diğer verileri getirmek için Dlookup komutunu kullanmanız gerekir. Konuyu bir araştırın yapamazsanız yardımcı oluruz. Kolay gelsin.
Hayri16, 12-11-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla


zihniates
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
Z.... A....
103
22/12/2010
0
Ankara
Ofis 2010
25/02/2014,15:16
Çözüldü 
çok uğraştım ama beceremedim malesef :S
Cevapla


ozanakkaya
sledgeab
Kullanici Avatari
Kurucu
O.... A....
9.053
29/01/2008
Denizli
Polis Memuru
Ofis 2010 32 Bit
Çözüldü 
bu şekilde veri girişi yapmanız bence hatalı. Çünkü formda yapacağınız her değişiklik tablodaki 1. kaydı değiştirecek.

Formun kayıt kaynağı kimlik bilgileri tablosu olsun.

Forma alt form ekle, altformun kayıt kaynağı Izin tablosu olmalı.
altformda alt ve üst alanları tckimlikno ile bağlanmalı.

bkz. Polsoft frm_personelbilgiformu
Cevapla


zihniates
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
Z.... A....
103
22/12/2010
0
Ankara
Ofis 2010
25/02/2014,15:16
Çözüldü 
ille de yazmak zorundayım sanırım, tekrar edeyim efendim; KOD olayından 1 damla anlamıyorum, kafam almıyor. Öğrenebildiğim bir kaç şey haricinde.

Aslen şurada hayatımda görmediğim bir juniper fw olsa bir saat içerisinde öğrenir takla bile attırırım ama iş kod yazmaya gelince anlamıyorum anlayamıyorum.

Bu arada Sn. sledgeab; yardımlarınız için teşekkür ederim yazılımı indirip kurdum inceledim. Teşekkürler.
Cevapla







Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Form üzerinden hesaplanan alanın başka form üzerinden güncelleştirilmesi nightashes 16 171 Dün, 21:40 alpeki99
  Butonlardaki Hesaplama Kodunu Güncelleme de nasıl yapabiliriz ask200075 6 182 15/11/2016, 12:08 ask200075
  Form da Cari Koda Göre Form Çağırma cagatay1234 5 179 10/10/2016, 11:05 atoz112
  Form Üzerinde Komut Tuşu ve Onayı ile Tablodan Tabloya Veri Ekleme ask200075 13 517 08/10/2016, 10:26 ask200075
  Grafikte Veri Etiketlerini Başlık altında grafiğin üzerinde göstermek ertans 5 183 27/09/2016, 13:17 ertans


Türkçe Çeviri: MCTR, Forum Yazılımı: MyBB, © 2002-2016 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya