Form üzerinde güncelleme
Tarih
04/03/2011 12:27
Konu Sahibi
zihniates
Yorumlar
4
Okunma
1398
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



zihniates
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
Z.... A....
103
22/12/2010
0
Ankara
Ofis 2010
25/02/2014,15:16
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Merhabalar, formda şöyle bir sıkıntım var, TC Kimlik No açılan kutusundan istediğim kişiyi seçtiğim zaman, formun altında kalan alanların bir kısmı güncelleniyor, bir kısmı güncellenmiyor. Ne yapmalıyım?




Ek Dosyalar
.rar   vt1.rar (Dosya Boyutu: 71,33 KB / İndirme Sayısı: 11)
Cevapla

Hayri16
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
1.010
12/11/2009
294
Bursa
Ofis 2007
22/12/2015,15:41
Çözüldü 
Sayın zihniateş;
Siz sadece combodan değer alıyorsunuz. Seçilen kayda ait diğer verileri getirmek için Dlookup komutunu kullanmanız gerekir. Konuyu bir araştırın yapamazsanız yardımcı oluruz. Kolay gelsin.
Hayri16, 12-11-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla

zihniates
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
Z.... A....
103
22/12/2010
0
Ankara
Ofis 2010
25/02/2014,15:16
Çözüldü 
Sponsor Reklam
çok uğraştım ama beceremedim malesef :S
Cevapla

ozanakkaya
sledgeab
Kullanici Avatari
Kurucu
O.... A....
9.189
29/01/2008
Denizli
Polis Memuru
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,15:40
Çözüldü 
bu şekilde veri girişi yapmanız bence hatalı. Çünkü formda yapacağınız her değişiklik tablodaki 1. kaydı değiştirecek.

Formun kayıt kaynağı kimlik bilgileri tablosu olsun.

Forma alt form ekle, altformun kayıt kaynağı Izin tablosu olmalı.
altformda alt ve üst alanları tckimlikno ile bağlanmalı.

bkz. Polsoft frm_personelbilgiformu
Cevapla

zihniates
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
Z.... A....
103
22/12/2010
0
Ankara
Ofis 2010
25/02/2014,15:16
Çözüldü 
Sponsor Reklam
ille de yazmak zorundayım sanırım, tekrar edeyim efendim; KOD olayından 1 damla anlamıyorum, kafam almıyor. Öğrenebildiğim bir kaç şey haricinde.

Aslen şurada hayatımda görmediğim bir juniper fw olsa bir saat içerisinde öğrenir takla bile attırırım ama iş kod yazmaya gelince anlamıyorum anlayamıyorum.

Bu arada Sn. sledgeab; yardımlarınız için teşekkür ederim yazılımı indirip kurdum inceledim. Teşekkürler.
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  alt formdan çıkışta ana formdaki alanı güncelleme hknct 2 83 20/01/2017, 11:45 hknct
  Firmaya göre Ödeme Şekli ayrımı ile Toplam değerleri form üzerinde gösterme metınaycıcek 4 207 12/01/2017, 23:27 metınaycıcek
Question Tedarikçilere göre toplam alma ve form üzerinde gösterme safakben 5 167 12/01/2017, 12:58 atoz112
  rapor üzerinde değişiklik yapmak toros 3 158 11/12/2016, 12:36 atoz112
  Form üzerinden hesaplanan alanın başka form üzerinden güncelleştirilmesi nightashes 16 314 08/12/2016, 21:40 alpeki99


Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya