Form Timeri
Tarih
19/11/2008 14:38
Konu Sahibi
esrefigit
Yorumlar
5
Okunma
2301
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



esrefigit

Kullanici Avatari
Onursal
598
30/10/2008
356
Konya
Ofis 2003
06/11/2015,13:38
hani şu form zaman dolduğunda olayına kod yazarız ve zaman dolduğunda olayı her gerçekleştiğin de form kıpraşır işte size bir timer activex i sizi o dertten kurtaracak


Ek Dosyalar
.rar   cTimerControl.rar (Dosya Boyutu: 5,11 KB / İndirme Sayısı: 241)
meşhur çin atasözü  "ACCESS İLE YAPABİLECEKLERİNİZ HAYAL EDEBİLECEKLERİNİZ İLE SINIRLIDIR" siz ne kadar hayal edebiliyorsunuz
Cevapla


ayhan2122
accesstr.net , gayet net ;)
Kullanici Avatari
Uzman
681
30/10/2008
451
-
Ofis 2003
24/10/2016,00:04
teşekkürler, nasıl kullanılacağını açıklayabilirmisin.
Saygılar, iyi çalışmalar.
*********
Kod, formül vs bilmek önemlidir ama mantığını yürütebilmek, nerede ve nasıl kullanılacağını bilmek daha önemlidir.
Cevapla


esrefigit

Kullanici Avatari
Onursal
598
30/10/2008
356
Konya
Ofis 2003
06/11/2015,13:38
genelde activex in üzerine tıkladığınızda süresini yazarsınız ama lazım olur belki bu şeklidede yazılır
Timerim.Interval = 100

Private Sub Timerim_Timer()

bu araya ne olmasını istiyorsanız onu yazın
End Sub
meşhur çin atasözü  "ACCESS İLE YAPABİLECEKLERİNİZ HAYAL EDEBİLECEKLERİNİZ İLE SINIRLIDIR" siz ne kadar hayal edebiliyorsunuz
Cevapla


akem
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
A.... K.... H....
91
16/11/2008
17
Trabzon
Ofis 2013 32 Bit
Bugün,14:17
süper bir uygulama titrme beni rahatsız ettiğinden ozanın yaptığı yedekleme olyaında zamanlamayı kaldırmıştırm.. gerçekten süper oldu teşekkürler
Cevapla


okileturc
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
O.... V....
966
18/03/2009
459
İzmir
Ofis 2003
23/05/2016,13:38
(19/11/2008, 19:05)esrefigit Adlı Kullanıcıdan Alıntı: genelde activex in üzerine tıkladığınızda süresini yazarsınız ama lazım olur belki bu şeklidede yazılır
Timerim.Interval = 100

Private Sub Timerim_Timer()

bu araya ne olmasını istiyorsanız onu yazın
End Sub

Hocam ocx i nereye atıyoruz ? system32 mi ?
örnek var mı ?
okileturc, 18-03-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla


esrefigit

Kullanici Avatari
Onursal
598
30/10/2008
356
Konya
Ofis 2003
06/11/2015,13:38
evet sistem32 içine fakat şu konuda anlaşalım bu tip sonradan ekleme ocx lerin nereye konulduğu önemli değil nereden tantıtı iseniz orada kalması önemli oradan silinir yda taşınırsa arıza verir
meşhur çin atasözü  "ACCESS İLE YAPABİLECEKLERİNİZ HAYAL EDEBİLECEKLERİNİZ İLE SINIRLIDIR" siz ne kadar hayal edebiliyorsunuz
Cevapla







Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  seçenek grubu ile alt form yönetimi ve form içi yönetim ozguryasin 7 3.287 26/08/2014, 00:39 Yigit-safak58
  Form Çubuğu Olmadan Form Taşıma Kur@l 10 3.482 09/11/2012, 23:02 elektrikci
  Form üzerinden; tablo,sorgu,form,rapor,makro ve modülleri inceleyebileceğiniz ve tasa accessman 0 2.030 02/03/2010, 16:02 accessman


Türkçe Çeviri: MCTR, Forum Yazılımı: MyBB, © 2002-2016 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya