Form içinde veri çağırmak
Tarih
10/07/2012 12:28
Konu Sahibi
aliyorga
Yorumlar
2
Okunma
1290
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



aliyorga
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
104
09/02/2011
0
Antalya
Ofis XP
20/01/2017,08:35
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Bir tablom var ve buna bağlı bir sorgum var. Sorguyu form haline getirdim. Form içinede bir metin kutusu ve komut butonu ekledim. Ben istiyorumki metin kutusuna yazacağım id değerine karşılık gelen kaydı, komut butonuna tıklayınca gelsin. Bunu nasıl sağlayabilirim...
Ek Dosyalar
vt1.rar

Cevapla

POWER
Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
U.... Ö....
1.855
02/04/2010
İzmir
Ofis 2003
Dün,10:26
Çözüldü 
İstediğiniz böyle birşeymi..?

Lütfen olumlu veya olumsuz geri dönüş yapınız...


Ek Dosyalar
.rar   vt1.rar (Dosya Boyutu: 13,82 KB / İndirme Sayısı: 43)
Please return your positive or negative ...
Cevapla

aliyorga
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
104
09/02/2011
0
Antalya
Ofis XP
20/01/2017,08:35
Çözüldü 
Sponsor Reklam
İlginize çok teşekkür ederim. İşlem tamam...
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Form üzerinden alt veri tablosuna ekleme silme işlemi nightashes 9 239 11/12/2016, 15:27 nightashes
Photo form üzerinden alt forma veri girişi yapılamaması murat dikme 5 175 10/12/2016, 00:51 murat dikme
  webden veri alma, veri tabanına ekleme.... mbo69221088 15 370 10/12/2016, 00:08 mbo69221088
  Form üzerinden hesaplanan alanın başka form üzerinden güncelleştirilmesi nightashes 16 306 08/12/2016, 21:40 alpeki99
Photo İlişkili Tablolarda FORM üzerinden veri silme Mesut Kaytan 6 165 04/12/2016, 22:40 Mesut Kaytan


Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya