Form içinde veri çağırmak
Tarih
10/07/2012 12:28
Konu Sahibi
aliyorga
Yorumlar
2
Okunma
1266
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



aliyorga
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
102
09/02/2011
0
Antalya
Ofis XP
06/07/2016,15:52
Çözüldü 
Bir tablom var ve buna bağlı bir sorgum var. Sorguyu form haline getirdim. Form içinede bir metin kutusu ve komut butonu ekledim. Ben istiyorumki metin kutusuna yazacağım id değerine karşılık gelen kaydı, komut butonuna tıklayınca gelsin. Bunu nasıl sağlayabilirim...
Ek Dosyalar
vt1.rar
Cevapla


POWER
Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
U.... Ö....
1.846
02/04/2010
İzmir
Ofis 2003
Bugün,11:23
Çözüldü 
İstediğiniz böyle birşeymi..?

Lütfen olumlu veya olumsuz geri dönüş yapınız...


Ek Dosyalar
.rar   vt1.rar (Dosya Boyutu: 13,82 KB / İndirme Sayısı: 39)
Please return your positive or negative ...
Cevapla


aliyorga
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
102
09/02/2011
0
Antalya
Ofis XP
06/07/2016,15:52
Çözüldü 
İlginize çok teşekkür ederim. İşlem tamam...
Cevapla







Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Photo İlişkili Tablolarda FORM üzerinden veri silme Mesut Kaytan 6 77 04/12/2016, 22:40 Mesut Kaytan
  Form dan veri girişi ertans 3 91 08/11/2016, 12:29 atoz112
  Form da Cari Koda Göre Form Çağırma cagatay1234 5 179 10/10/2016, 11:05 atoz112
  Form Üzerinde Komut Tuşu ve Onayı ile Tablodan Tabloya Veri Ekleme ask200075 13 516 08/10/2016, 10:26 ask200075
Lightbulb Aynı tablo içinde otomatik hareket Yunus Bozkurt 5 215 03/08/2016, 10:20 Yunus Bozkurt


Türkçe Çeviri: MCTR, Forum Yazılımı: MyBB, © 2002-2016 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya