"Filtre uygula" butonu seçilemiyor
Tarih
09/04/2011 13:27
Konu Sahibi
mehmetb84
Yorumlar
8
Okunma
2328
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



mehmetb84

Kullanici Avatari
Aktif Üye (Özel)
M.... B....
464
29/12/2010
0
Denizli
Ofis 2013 64 Bit
15/01/2017,16:48
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Merhaba arkadaşlar formlarımda yapmak istediğim filtreleme işlemi için,form filtresi ve filtre uygula komutları için butonlar oluşturdum.Fakat form filteri butonuna basıp süzmek istediğim alanları yazdıktan sonra "filtre uygula" butonu seçilebilir olmuyor dolayısıyla ben de filtreleme işlemini acccess menusunden yapmak zorunda kalıyorum bu da zamanımı alıyor.Yardımcı olursanız sevinirim,şimdiden teşekkürler.


Ek Dosyalar
.rar   sistemtakip boş.rar (Dosya Boyutu: 552,56 KB / İndirme Sayısı: 13)
Cevapla

ercansahin
BlackEagle
Kullanici Avatari
Uzman
E.... Ş....
3.739
14/11/2008
Ankara
Ofis 2010 32 Bit
22/12/2016,18:59
Çözüldü 
Bence bu konuyu örneğinize bir kaç adet kayıt girerek ve yapmak istediklerinizi kayıtları örnek göstererek açıklarsanız daha sağlıklı bir yöntem ile cevap alırsınız. Bunun için girdiğiniz örnekler üzerinden sorunuzu yöneltiniz. Örneğin .......formunda ........düğmesine tıkladığımda ........Tarihine ait ...........Satıcısının gönderilen hambezler kaydını sorgulamak istiyorum gibi...
Cevapla

life_exciting
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
837
28/12/2009
361
Ankara
Ofis 2003
18/11/2010,00:42
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Örneğinizi 2003 Versiyonda Yüklerseniz Daha Hızlı Yardım Alabilirsiniz.Ayrıca Profilinizdeki Ofis Versiyonunuzu da Belirtiniz.
Cevapla

mehmetb84

Kullanici Avatari
Aktif Üye (Özel)
M.... B....
464
29/12/2010
0
Denizli
Ofis 2013 64 Bit
15/01/2017,16:48
Çözüldü 
örneğin analiz yada hambez alım yada sipariş formunda (bunalrın hepsi açılış menüsünde var) ürün adına ..... yazıp aratmak istiyorum,form filtresini seçtikten sonra uygula butonu seçilebilir olmadığı için bunu yapamıyorum.;Bunu yapmam için Access menusunden filtre seçeneklerinden filtre uygula yı tıklamam gerekio bu da çok zamanımı alıyor,bilmem anlatabildim mi.
Cevapla

mehmetb84

Kullanici Avatari
Aktif Üye (Özel)
M.... B....
464
29/12/2010
0
Denizli
Ofis 2013 64 Bit
15/01/2017,16:48
Çözüldü 
Sponsor Reklam
ofis sürümümü belirttim. 2007de nasıl yapılcağını öğrenirsem benim için daha faydalı olurçünkü 2003le 2007 arasında baya bir fark var .
Cevapla

chopper07
Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
E....
1.798
29/01/2008
365
Aydın
Ofis 2003
03/01/2017,10:40
Çözüldü 
sn. mehmetb84 lütfen flood dediğimiz mesajınıza başka birisi mesaj yazmadan yeni cevap yazmayınız. eklemek istediğinizi düzelt butonu ile bir önceki mesajınıza ekleyiniz.

örneğinizin 2003 versiyonu ile yüklenmesini istememizin sebebi, yüksek bir çoğunluğun hala daha 2003 versiyonu kullanması dolayısı iledir.
™Hiç Birimiz, Hepimiz Kadar Akıllı Olamayız...®

resim
resim
resim
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Kayıt bul veya kimlik numarasına git butonu yapmak okumas 16 477 25/10/2016, 09:25 okumas
  form kapatma butonu hata mesajı koruyucu 7 383 27/08/2016, 00:05 koruyucu
  ESC Butonu Hakkında notrino 9 431 14/06/2016, 19:38 notrino
  Formu boşalt butonu ankaram 8 652 08/05/2016, 12:06 atoz112
Çözüldü Kayıt Butonu ile verileri tablloya kaydetmek elmariachi 8 737 04/02/2016, 00:34 elmariachi


Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya