fdb dosyasını accesse bağlamak
Tarih
21/11/2011 10:25
Konu Sahibi
accessman
Yorumlar
12
Okunma
2997
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



accessman

Kullanici Avatari
Onursal
2.367
31/10/2008
425
Denizli
Ofis 2003
20/09/2016,00:20
Çözüldü 
iyi günler
access veri tabanı olarak fdb uzantılı dosyaları nasıl bağlayıp kullanabilirim
teşekkürler
@benbendedeilem
Cevapla


life_exciting
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
837
28/12/2009
361
Ankara
Ofis 2003
18/11/2010,00:42
Çözüldü 
Öncelikle firebird Server Kurmanız Gerekiyor.Daha Sonra firebird ODBC Connector Kullanarak Firebird Server Üzerinde Bulunan Veritabanı ve Tablolar İçin Access Üzerinde Bağlı Tablo Oluşturarak Erişebilirsiniz.Firebird Server ve ODBC Connector İçin Aşağıdaki Linki İnceleyiniz.

http://www.firebirdsql.org/en/start/
Cevapla


accessman

Kullanici Avatari
Onursal
2.367
31/10/2008
425
Denizli
Ofis 2003
20/09/2016,00:20
Çözüldü 
firebird maestro version 11.11.0.2 yi kurdum
bu sizin dediğiniz server mi oluyor
değilse tam indirme adresini ekleybilirmisiniz
bu maestro ile işlemi nasıl devam ettireceğim
teşekkürler
@benbendedeilem
Cevapla


life_exciting
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
837
28/12/2009
361
Ankara
Ofis 2003
18/11/2010,00:42
Çözüldü 
aşağıdaki URL'den İşletim Sisteminize Ve Sürümünüze Uydun Firebird Sürümünü İndirip Yükleyiniz.
http://www.firebirdsql.org/en/firebird-2-5-1/

ODBC Sürümünü Yine İşletim Sisteminize Uygun Olarak Aşağıdaki Linkten İndiriniz.
http://www.firebirdsql.org/en/odbc-driver/
Cevapla


life_exciting
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
837
28/12/2009
361
Ankara
Ofis 2003
18/11/2010,00:42
Çözüldü 
Ayrıca Firebird Yönetmek İçin EMS Sql Manager Yazılımına İhtiyacınız Var.Bunun İçin Aşağıdaki URL'yi Kontrol Ediniz.

http://www.sqlmanager.net/
Cevapla


accessman

Kullanici Avatari
Onursal
2.367
31/10/2008
425
Denizli
Ofis 2003
20/09/2016,00:20
Çözüldü 
sn.lifeexciting
hepsini inidirdim
ems sgl manageri de açıp ilgili veri tabanını görebiliyorum
access ile bağlantıyı nasıl sağlayacağız
sql serverden bağlanmasını biliyorum ama bunu bilmiyorum
@benbendedeilem
Cevapla







Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Dışa Aktarılan excel dosyasını şifreleme QATLET 5 369 27/04/2016, 08:48 QATLET
  Terazi veya Tartı ile accesse anlık ağırlık bilgisi alma hakkında sertac76 2 435 21/03/2016, 15:54 sertac76
Çözüldü liste kutusunu alt formla bağlamak mehmetb84 2 256 24/12/2015, 12:35 mehmetb84
Çözüldü pdf dosyasını acrobat ile açmak Akifff 2 1.049 02/12/2015, 10:15 Akifff
  Excel Verilerini Accesse Uyarlama YABANIM 7 994 30/03/2015, 15:56 atoz112


Türkçe Çeviri: MCTR, Forum Yazılımı: MyBB, © 2002-2016 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya