Excel Rapor Oluşturma
Tarih
25/03/2014 15:34
Konu Sahibi
YuNuSEmReN
Yorumlar
7
Okunma
2181
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



YuNuSEmReN
Üye
Kullanici Avatari
Üye
14
5
19/12/2008
0
Denizli
Ofis 2003
01/04/2016,11:06
Çözüldü 
Sponsor Reklam
eklemiş olduğum Excel dosyasında iki sayfa var birincisinde verilerin oldugu yer ikincisinde de raporun cıktısının şekli ?
sorum şu dış veri al yaparak Excel deki verileri Access e cekiyorum ama raporlamayı yapıtramıyorum

Tarihini cekip cıktısını almak istiyorum naıl yapabilirim acaba ? bilgi yada yardım edebilirmisiniz


Ek Dosyalar
.rar   RAPOR CALISMASI.rar (Dosya Boyutu: 12,79 KB / İndirme Sayısı: 23)
Cevapla

ozanakkaya
sledgeab
Kullanici Avatari
Kurucu
O.... A....
9.182
29/01/2008
Denizli
Polis Memuru
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,07:49
Eklediğiniz dosyada sadece Excel var. Access uygulamanızı da ekleyiniz.
Cevapla

YuNuSEmReN
Üye
Kullanici Avatari
Üye
14
5
19/12/2008
0
Denizli
Ofis 2003
01/04/2016,11:06
Sponsor Reklam
access ile eklediğim dosya ekte ama cıktısını nasıl o şekidle ayarlayacagımı bulamadım Img-cray


Ek Dosyalar
.rar   Veritabanı1.rar (Dosya Boyutu: 32,49 KB / İndirme Sayısı: 16)
Cevapla

YuNuSEmReN
Üye
Kullanici Avatari
Üye
14
5
19/12/2008
0
Denizli
Ofis 2003
01/04/2016,11:06
excel deki verileri nasıl bi sorgu ile rapor formuna aktrabilirim bu konuda yardımlarınızı bekliyorum
Cevapla

ozanakkaya
sledgeab
Kullanici Avatari
Kurucu
O.... A....
9.182
29/01/2008
Denizli
Polis Memuru
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,07:49
Sponsor Reklam
(27/03/2014, 15:00)YuNuSEmReN Adlı Kullanıcıdan Alıntı: excel deki verileri nasıl bi sorgu ile rapor formuna aktrabilirim bu konuda yardımlarınızı bekliyorum

Sn YuNuSEmReN. Bağlı toblo olarak Excel sayfasını bağlamışsınız, bize gönderdiğiniz Excel ile bağlı tablo olan Excel aynı dosya değil, birinde F1,F2 şeklinde alanlar var, bize gönderdiğiniz excelde bu alanlar yok.

Aynı şekilde bağlı tablo ile Excel sayfasını veritabanınıza bağlarsanız oluşturacağınız sorguda zaten bu alanları görürsünüz. Bunları rapora aktarırsınız.
Cevapla

YuNuSEmReN
Üye
Kullanici Avatari
Üye
14
5
19/12/2008
0
Denizli
Ofis 2003
01/04/2016,11:06
rapora aktarıyorum ön izleme yapınca raporu görüyorum ama raporta tarıhlerine göre secmek ve örnekteki şaplona uydurmak istiyom onu naısl yapacam yani tarihi nasıl sectirip ? cıktısınını nasıl dizayn edecegim ?
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Buton ile rapor açarken kriterde like kullanımı nightashes 2 69 06/01/2017, 22:41 nightashes
  Accessten excel bağlantısı ile veri alırken parola hatası. Mecnun24 8 237 02/01/2017, 20:11 Mecnun24
  Rapor Yazdırma Sorunu m_demir 2 78 02/01/2017, 20:08 m_demir
  rapor cıktı tarihini rapor ismi olarak yazıcıya gonderme malidolu 7 255 01/01/2017, 14:07 atoz112
  Rapor Önizleme Sorunu m_demir 9 187 01/01/2017, 05:52 ozanakkaya


Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya