Dosyayı Kaydetme [OTOMATIK]
Tarih
07/06/2012 00:24
Konu Sahibi
SenKimsin
Yorumlar
6
Okunma
2290
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4/5 - 1 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 4/5 - 1 oy



SenKimsin
Üye
Kullanici Avatari
Üye
11
3
28/04/2012
0
Balıkesir
Ofis 2010
13/06/2012,23:35
Çözüldü 
Arkadaşlar bir önceki konumu nasıl sileceğimi bilemedim sanırım silme yetkim yok.
Öncelikle bunun için kusura bakmayın.

Şimdi bir ebeveyn denetimi programı yazıyorum. Ancak aldığı bilgileri (Ekran Görüntüsü, Mikrofon Konuşması, Yazılar...) kaydetmiyor. Daha doğrusu otomatik olarak kaydetmiyor. 1 adet timer ekledim interval' ını 1 saate göre ayarladım. Yani saat başı logları alıyor. Ancak kaydetmiyor. Logları aldıktan sonra otomatik olarak C' ye kaydetsin istiyorum. Bunu nasıl sağlayabilirim? Program bilgisayar her açıldığında arka planda çalışıyor kodlarda bir sorun yok loglarıda alıyor ancak kullanıcının bilgisayarına kaydetmiyor. Aslında keylogger mantığı ile yazıyorum tek farkı bilgiler bende değil kullanıcının bilgisayarında kalıyor.

Şimdiden Teşekkür Ederim Img-grin
Cevapla


alpeki99
Yeniden başlayabilmek...
Kullanici Avatari
Uzman
O....
5.993
29/10/2008
Ordu
Ofis 2013 32 Bit
Dün,22:59
Çözüldü 
Siz bence öncelikle Site Kurallarını iyice bir okuyun. Sonrasına bakarız merak etmeyin.
AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.
Cevapla


SenKimsin
Üye
Kullanici Avatari
Üye
11
3
28/04/2012
0
Balıkesir
Ofis 2010
13/06/2012,23:35
Çözüldü 
Tamam okudum Img-grin
Şu soruyu bi cevaplasanız ?
Kolay bir kod ancak ben bulamadım bir türlü program bitti herşey tamam ancak şu kod eksik. Bunuda yapsam iş bitmiştir.
Cevapla


alpeki99
Yeniden başlayabilmek...
Kullanici Avatari
Uzman
O....
5.993
29/10/2008
Ordu
Ofis 2013 32 Bit
Dün,22:59
Çözüldü 
Sadece okumak yetmiyor önce şu konunuzu inceleyin lütfen : Ekran Görüntüsü Alma [ÖRNEK MEVCUT] 
AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.
Cevapla


SenKimsin
Üye
Kullanici Avatari
Üye
11
3
28/04/2012
0
Balıkesir
Ofis 2010
13/06/2012,23:35
Çözüldü 
Tamam konuya yanıt yazdım Img-grin
Cevapla


alpeki99
Yeniden başlayabilmek...
Kullanici Avatari
Uzman
O....
5.993
29/10/2008
Ordu
Ofis 2013 32 Bit
Dün,22:59
Çözüldü 
Aldığınız Log bilgilerini bir değişkende saklıyorsanız bunu kullanıcının bilgisayarında bir dosyaya kaydetmeniz mümkün. Örnek projeniz olsaydı onun üzerinde göstermek daha kolay olurdu ancak fikir vermesi açısından şöyle bir kod yapısı işinizi görecektir.

Visual Basic Code
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Dim dosya As TextWriter = New StreamWriter("C:\AccessTrNet.txt")

Try
	dosya.WriteLine("Microsoft Access")
	dosya.WriteLine("Vb.Net")
	dosya.WriteLine("Örnek programlar ve görsel dersler")
Finally
	dosya.Flush()
	dosya.Close()
End Try


vb.net ile txt dosyası oluşturma işlemi temelde bu şekildedir. Dosya C:\ içerisinde oluşturulu ve içine 3 satır yazı eklenilir.

AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.
Cevapla







Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Çözüldü excel dosyasını vb.net ile okuma ve dosyayı değişiklik yapma. Caner07 5 3.695 21/07/2014, 08:06 alpeki99
Çözüldü Datagridview içindeki hücrelerin değeri değiştiğinde toplam tutarının otomatik değişmesi umutakkaya 11 3.584 14/03/2014, 01:02 POWER
Çözüldü VB2008-Access otomatik sayı problemi intercyber 3 1.733 26/06/2013, 16:59 intercyber
Çözüldü access otomatik sayı üretip textboxa yazdırmak goodfalles 9 4.545 17/01/2012, 19:08 alpeki99
Çözüldü Datagridde otomatik satır numarası drummers 10 3.162 14/12/2011, 23:20 drummers


Türkçe Çeviri: MCTR, Forum Yazılımı: MyBB, © 2002-2016 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya