DLookUp İle Başka Tablodan Veri Alma
Tarih
28/06/2012 17:12
Konu Sahibi
Gokay05
Yorumlar
7
Okunma
3308
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



Gokay05
Üye
Kullanici Avatari
Üye
16
4
26/03/2012
0
İstanbul
Ofis 2003
16/10/2015,11:52
Çözüldü 
Form giriş ekranında

İpliğin kodunu girdiğimde İpliğin Kısa adı yani iplik kısaltması gelsin istiyorum ama sanırım bir yerde hata yapıyorum

Formulu nasıl düzeltmem gerekiyor

=DLookUp("İplik Kısaltması";"[DEPO DURUM]";"[İPLİKLER].[İplik Kodu]= '" & [İplik Kodu] & "'")

resim
Cevapla


POWER
Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
U.... Ö....
1.848
02/04/2010
İzmir
Ofis 2003
Bugün,16:50
Çözüldü 
DLookUp("[İplik Kısaltması]";"[DEPO DURUM]";"[İPLİKLER].[İplik Kodu]= '" & [İplik Kodu] & "'")

şeklinde deneyin...
Please return your positive or negative ...
Cevapla


Gokay05
Üye
Kullanici Avatari
Üye
16
4
26/03/2012
0
İstanbul
Ofis 2003
16/10/2015,11:52
Çözüldü 
Yine olmadı
Cevapla


POWER
Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
U.... Ö....
1.848
02/04/2010
İzmir
Ofis 2003
Bugün,16:50
Çözüldü 
Örneğinizi ekleyin....
Please return your positive or negative ...
Cevapla


Gokay05
Üye
Kullanici Avatari
Üye
16
4
26/03/2012
0
İstanbul
Ofis 2003
16/10/2015,11:52
Çözüldü 
Form ismi : Siparis Giris

Ek Dosyalar
ANA TABLO.rar
Cevapla


POWER
Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
U.... Ö....
1.848
02/04/2010
İzmir
Ofis 2003
Bugün,16:50
Çözüldü 
İncelermisiniz...

Lütfen olumlu veya olumsuz geri dönüş yapınız....


Ek Dosyalar
.rar   ANA TABLO.rar (Dosya Boyutu: 140,2 KB / İndirme Sayısı: 144)
Please return your positive or negative ...
Cevapla







Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Form üzerinden hesaplanan alanın başka form üzerinden güncelleştirilmesi nightashes 16 134 1 saat önce alpeki99
  Webden veri alma stringeer 11 219 Bugün, 09:26 stringeer
  Dosya konumunu alma tufanbal 7 137 02/12/2016, 10:48 tufanbal
  Formda İsim yazdığımda tablodan veri gelmesi 53rize 6 159 27/11/2016, 13:36 53rize
  Bir tablodaki veri toplamını başka tabloya yazdırma shalala 8 200 15/11/2016, 00:59 shalala


Türkçe Çeviri: MCTR, Forum Yazılımı: MyBB, © 2002-2016 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya