DlookUp fonksiyonuna bir kıriter daha ekleme
Tarih
09/05/2012 18:47
Konu Sahibi
kokotuna
Yorumlar
2
Okunma
1084
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



kokotuna
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
202
02/03/2012
10
Bolu
Ofis 2010
14/07/2016,17:33
Çözüldü 
Merhaba arkadaşlar ;
aşağıdaki fonksiyona TABAKANO = "1" durumunu nasıl ekleyebilirim?
Ti değerini sismik çalışma adı s1 ve Tabakano 1 deki değerden alıcak şekilde

Visual Basic Code
DERİNLİK = DLookup("[Ti]", "[SİSMİK]", SİSMİKÇALIŞMAADI = "S1")  



Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...

Cevapla


Puletin
Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
1.716
01/11/2008
416
Ülke Dışı
Ofis 2003
29/10/2016,20:35
Çözüldü 
Merhaba

SQL Code
DERİNLİK=DLookUp("[Ti]";"SİSMİK";"[SİSMİKÇALIŞMAADI]='S1' And [TABAKANO]=1")


Deneyiniz

Kaplumbağa ya dikkat et...
Sadece başını çıkartıp risk aldığında ilerleyebiliyor...
Cevapla


kokotuna
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
202
02/03/2012
10
Bolu
Ofis 2010
14/07/2016,17:33
Çözüldü 
teşekkürler elinize sağlık...
Cevapla







Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  webden veri alma, veri tabanına ekleme.... mbo69221088 15 233 Dün, 00:08 mbo69221088
  Liste kutusu işlem yapma ekleme silme de sorun nightashes 7 110 29/11/2016, 20:24 nightashes
  Access Formda Tümünü Seç Buton Olay Yordamı Ekleme ? mehami 7 316 25/11/2016, 18:36 mehami
  Tablo dan Açılır Kutu ya alınan verilerek Sabit Ekleme yapma ask200075 7 275 21/11/2016, 18:49 ask200075
  Liste Kutusuna Kayıt ekleme mmert06 6 197 28/10/2016, 22:59 mmert06


Türkçe Çeviri: MCTR, Forum Yazılımı: MyBB, © 2002-2016 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya