DlookUp fonksiyonuna bir kıriter daha ekleme
Tarih
09/05/2012 18:47
Konu Sahibi
kokotuna
Yorumlar
2
Okunma
1097
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



kokotuna
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
202
02/03/2012
10
Bolu
Ofis 2010
14/07/2016,17:33
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Merhaba arkadaşlar ;
aşağıdaki fonksiyona TABAKANO = "1" durumunu nasıl ekleyebilirim?
Ti değerini sismik çalışma adı s1 ve Tabakano 1 deki değerden alıcak şekilde

Visual Basic Code
DERİNLİK = DLookup("[Ti]", "[SİSMİK]", SİSMİKÇALIŞMAADI = "S1")  



Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...

Cevapla

Puletin
Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
1.716
01/11/2008
416
Ülke Dışı
Ofis 2003
24/12/2016,00:18
Çözüldü 
Merhaba

SQL Code
DERİNLİK=DLookUp("[Ti]";"SİSMİK";"[SİSMİKÇALIŞMAADI]='S1' And [TABAKANO]=1")


Deneyiniz

Kaplumbağa ya dikkat et...
Sadece başını çıkartıp risk aldığında ilerleyebiliyor...
Cevapla

kokotuna
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
202
02/03/2012
10
Bolu
Ofis 2010
14/07/2016,17:33
Çözüldü 
Sponsor Reklam
teşekkürler elinize sağlık...
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Yemek Sipariş Portalı 4 Sorgu Ekleme al1en 2 128 18/01/2017, 00:26 ozanakkaya
  toplu ekleme hakkında. hbal09 7 291 16/01/2017, 08:27 hbal09
  ekleme sorgusunu istenilen sayıda çalıştırmak hbal09 12 353 06/01/2017, 15:37 atoz112
  Listedeki tüm kayıtları tabloya ekleme nightashes 2 99 01/01/2017, 11:54 nightashes
  Dlookup sorunu nightashes 6 174 23/12/2016, 23:56 nightashes


Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya