DCount ile adet hesaplama hakkinda
Tarih
26/08/2010 23:13
Konu Sahibi
iterlemez
Yorumlar
4
Okunma
1418
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



iterlemez
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
İ.... T....
109
18/07/2010
81
Giresun
Ofis 2003
22/03/2013,23:05
Çözüldü 
Ana_Form'da ilaçların sol tarafında Hata yazan kutucuklar var

O kutucukların "varsayılan değerlerinde = DCount ile birşey yazıyor

O hata veriyor.

Birde ilaçların üzerine çift tıklandığında miktarı artıyor ya Bir buton olsa da üzerine basıldığında miktar artsa olmaz mı acaba



Ek Dosyalar
.rar   k_ilac.rar (Dosya Boyutu: 24,99 KB / İndirme Sayısı: 9)
iterlemez, 18-07-2010 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla


alpeki99
Yeniden başlayabilmek...
Kullanici Avatari
Uzman
O....
5.987
29/10/2008
Ordu
Ofis 2013 32 Bit
Bugün,02:15
Çözüldü 
Sayın iterlemez hissiyatınızı anlıyorum ancak konuyu açarken lütfen kurallara göre açalım. Sitemizin düzeni, aramalarda sonuçların doğru ve verimli çıkması adına konu başlığını sorunuza göre yazınız. Forum kurallarına göre konuyu çöpe taşımam gerekecek. Lütfen konu başlığını düzeltiniz.

Bir diğer not sitedeki tüm yönetici arkadaşlar kabiliyetli ve zeki arkadaşlardır. Birçoğu benden daha tecrübeli ve bilgili. Eğer konu başlığında alpeki99 dikkatine derseniz onlarda konuya bakmazlar ve sorunuzun daha hızlı çözülmesini bizzat engellemiş olursunuz.
AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.
Cevapla


mehmetdemiral
.
Kullanici Avatari
Uzman
M.... D....
4.734
30/10/2008
Samsun
Ofis 2013 Tr. 32 Bit
05/12/2016,11:17
Çözüldü 
Bir uyarı da benden olsun, sevgili Alpeki'nin gözünden kaçmış sanırım. Dosyalarınızı mdb olarak değil rar ile sıkıştırıp ekleyiniz lütfen..
İnadına, ille de Accesstr.net...
Cevapla


ozanakkaya
sledgeab
Kullanici Avatari
Kurucu
O.... A....
9.039
29/01/2008
Denizli
Polis Memuru
Ofis 2010 32 Bit
Çözüldü 
Konu başlığı ve örnek uygulama düzeltildiği için kon sorular bölümüne aktarılmıştır.

Formdaki Dlookup kodunu

Kod:
=DCount("satisID";"k_satislar";"[ilac_idfk]=" & '1')

şeklinde değiştirdim.
3 metin kutusundaki Dlookup değerleri '1','2','3' şeklinde sıralı

ayrıca forma buton ekleyip çift tıklama olayındaki kodu butona ekledim.

Liste kutusundan veri seçip arttır butonuna tıklayacaksınız.



Ek Dosyalar
.rar   k_ilac_sled.rar (Dosya Boyutu: 16,79 KB / İndirme Sayısı: 28)
Cevapla


iterlemez
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
İ.... T....
109
18/07/2010
81
Giresun
Ofis 2003
22/03/2013,23:05
Çözüldü 
Ustad çok sağolasınız tam istediğim gibi olmuş

alpeki99 ve sledgeap üstadlara teşekkürler
iterlemez, 18-07-2010 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla







Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Liste kutusu sütün hizlama ve biçim değiştirme hakkında nightashes 13 119 8 saat önce nightashes
  Personel İzin Takip Prog. Hakkında ? captain_10 4 222 28/11/2016, 14:28 atoz112
  Güncelleştirme Sorgusu Çalıştırınca Kayıt Kilit Hatası Hakkında shalala 2 54 23/11/2016, 00:39 shalala
  Butonlardaki Hesaplama Kodunu Güncelleme de nasıl yapabiliriz ask200075 6 181 15/11/2016, 12:08 ask200075
  Pencere Gizleme Hakkında Serkan Çevik 3 104 09/11/2016, 22:43 Serkan Çevik


Türkçe Çeviri: MCTR, Forum Yazılımı: MyBB, © 2002-2016 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya