1



Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Buton İsmi Değiştirme
GokhanTurna
Üye
Çevrimdışı
Üye
41
9
15/11/2008
12

İzmir
Ofis 2007
03/12/2014,21:46
#1
Çözüldü 
Formdaki butonlarının isimlerini değiştir butonu koyup tıklayarak nasıl değiştirebiliriz. tabi her buton için ayrı değiştir butonu olcak. ör: resimde okul öncesi butonun yanında değiştir butonu var. değiştir butonuna tıklayınca inputbox penceresi acılcak girdiğimiz degeri okul öncesi butonun isminin yerine yazcak

adsizb67e7.bmp


alpeki99
Bana Rapor ve Sorgu Demeyin
Çevrimdışı
Uzman
5,613
154
29/10/2008
1174
Olcay
Ordu
Ofis 2010
Dün,12:28
#2
Çözüldü 
Bunu komutla yapmak basit olmasına karşılık kullanışlı değildir. Eğer bu tip isim değişikliğini daha dinamik yapmak istiyorsanız tbl_ButonIsımleri şeklinde bi rtablo yapın. İsminin değişmesini istediğiniz her buton için bir alan açın. Formdaki butonlar isimlerini bu tablodan bakarak alsın. Yönetici vs. her kim sorumlu ise tbl_ButonIsimleri tablosundan o butonun değerini değiştirsinler. Bir başlayın siz buraya ekleyin biz size yardımcı olmaya devam edelim.
AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.


GokhanTurna
Üye
Çevrimdışı
Üye
41
9
15/11/2008
12

İzmir
Ofis 2007
03/12/2014,21:46
#3
Çözüldü 
kullanan kişinin tasarim sayfasina girmesini istemiyorum.. tablo açip değiştirmek yerine. program çalişirken dediğim gibi yapsak olmazmı.


alpeki99
Bana Rapor ve Sorgu Demeyin
Çevrimdışı
Uzman
5,613
154
29/10/2008
1174
Olcay
Ordu
Ofis 2010
Dün,12:28
#4
Çözüldü 
Bunu hangi kurala göre yapacaksınız?
Neden değiştirmesi gerekecek?
Kullanıcı tasarıma girmeyecek zaten. O tablo için bir form yapacaksınız. Sadece butonun ismini değiştirecek. Tablodan değiştirmeyecek, formdan değiştirdiğini tabloya kaydedecek, buton ismini tablodan okuyacak.
AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.


syrup
Onursal Üye
İzinli
Onursal Üye
196
1
30/10/2008
34

Çanakkale
Ofis 2003
08/10/2011,16:43
#5
Çözüldü 
sevgili gökhan değiştir butonuna bunu yaz. belki işine yarar Img-grin

butonismi.caption=inputbox(butonismi.caption & " isimli butonun yeni ismi ne olsun ? ","Gökhan Turna Soruyor")
image.php?s=df028e861d094075be82dfc55ca1...1225646923mousey.gif


GokhanTurna
Üye
Çevrimdışı
Üye
41
9
15/11/2008
12

İzmir
Ofis 2007
03/12/2014,21:46
#6
Çözüldü 
hocam çok teşekkür ederim işime yarıyor ama inputboxda da yapabilirmiyiz





Buton İsmi Değiştirme Konusuna Ait Konu Araçları
 Etiketler
buton ismi değiştirme
 Direk Link
 HTML Link
 BBCode Link
 Sosyal Paylaş

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Sorguda Karakter Değiştirme jossihvi11 2 85 28/11/2014, 13:29
Son Yorum: jossihvi11
  Alan Değeri Değiştirme access06 3 97 28/11/2014, 00:04
Son Yorum: access06
  Replace komutu ile karakter değiştirme kadirdursun 2 145 25/11/2014, 08:51
Son Yorum: kadirdursun
  formun kayıt kaynağını değiştirme te-kin 2 115 17/11/2014, 00:29
Son Yorum: te-kin
  Buton ile farklı bir tablo/formdan toplu veri seçme mntf02 3 225 10/11/2014, 23:53
Son Yorum: accessdelisi



Sayfayı İzleyenler : 2 Ziyaretçi

Bunlar da ilginizi çekebilir!


Türkçe Çeviri: MCTR, Forum Yazılımı: MyBB, © 2002-2014 MyBB Group.
MyTrade theme by XSTYLED © 2014.
This forum uses Lukasz Tkacz MyBB addons.