1 | Facebook ile Bağlan | Twitter ile Bağlan | Google+ ile Bağlan



Buton İsmi Değiştirme
« Önceki | Sonraki »
Gösterim: 2526
Cevaplar: 10
Değerlendir:
  • 0 Oy - 0 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Konuyu görüntüleyenler: 2 Misafir
GokhanTurna
Üye
Dışarıda
Üye
41
9
15/11/2008
12

İzmir
Ofis 2007
03/12/2014,20:46
#1
Çözüldü 
Formdaki butonlarının isimlerini değiştir butonu koyup tıklayarak nasıl değiştirebiliriz. tabi her buton için ayrı değiştir butonu olcak. ör: resimde okul öncesi butonun yanında değiştir butonu var. değiştir butonuna tıklayınca inputbox penceresi acılcak girdiğimiz degeri okul öncesi butonun isminin yerine yazcak

[Resim: adsizb67e7.bmp]


alpeki99
Bana Rapor ve Sorgu Demeyin
Dışarıda
Uzman
5,702
159
29/10/2008
1177
Olcay
Ordu
Ofis 2013 Tr. 32 Bit
Dün,15:50
#2
Çözüldü 
Bunu komutla yapmak basit olmasına karşılık kullanışlı değildir. Eğer bu tip isim değişikliğini daha dinamik yapmak istiyorsanız tbl_ButonIsımleri şeklinde bi rtablo yapın. İsminin değişmesini istediğiniz her buton için bir alan açın. Formdaki butonlar isimlerini bu tablodan bakarak alsın. Yönetici vs. her kim sorumlu ise tbl_ButonIsimleri tablosundan o butonun değerini değiştirsinler. Bir başlayın siz buraya ekleyin biz size yardımcı olmaya devam edelim.
AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.


GokhanTurna
Üye
Dışarıda
Üye
41
9
15/11/2008
12

İzmir
Ofis 2007
03/12/2014,20:46
#3
Çözüldü 
kullanan kişinin tasarim sayfasina girmesini istemiyorum.. tablo açip değiştirmek yerine. program çalişirken dediğim gibi yapsak olmazmı.


alpeki99
Bana Rapor ve Sorgu Demeyin
Dışarıda
Uzman
5,702
159
29/10/2008
1177
Olcay
Ordu
Ofis 2013 Tr. 32 Bit
Dün,15:50
#4
Çözüldü 
Bunu hangi kurala göre yapacaksınız?
Neden değiştirmesi gerekecek?
Kullanıcı tasarıma girmeyecek zaten. O tablo için bir form yapacaksınız. Sadece butonun ismini değiştirecek. Tablodan değiştirmeyecek, formdan değiştirdiğini tabloya kaydedecek, buton ismini tablodan okuyacak.
AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.


syrup
Onursal Üye
Uzakta
Onursal Üye
196
1
29/10/2008
34

Çanakkale
Ofis 2003
08/10/2011,15:43
#5
Çözüldü 
sevgili gökhan değiştir butonuna bunu yaz. belki işine yarar Img-grin

butonismi.caption=inputbox(butonismi.caption & " isimli butonun yeni ismi ne olsun ? ","Gökhan Turna Soruyor")
[Resim: image.php?s=df028e861d094075be82dfc55ca1...1225646923][Resim: mousey.gif]


GokhanTurna
Üye
Dışarıda
Üye
41
9
15/11/2008
12

İzmir
Ofis 2007
03/12/2014,20:46
#6
Çözüldü 
hocam çok teşekkür ederim işime yarıyor ama inputboxda da yapabilirmiyiz





Buton İsmi Değiştirme Konusuna Ait Konu Araçları
 Etiketler
buton ismi değiştirme
 Direk Link
 HTML Link
 BBCode Link
 Sosyal Paylaş

Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Gösterim: Son Mesaj
Çözüldü Rapordaki Sabit Bilgileri Değiştirme-Rapor Düzeninde Bozulmasının Önlenmesi? mehami 2 124 12/02/2015, 01:19
Son Mesaj: mehami
Çözüldü Sorgu içinde kaynak tabloyu değiştirme mozuer 2 128 28/01/2015, 08:26
Son Mesaj: mozuer
Çözüldü Sorguda Karakter Değiştirme jossihvi11 2 154 28/11/2014, 12:29
Son Mesaj: jossihvi11
Çözüldü Alan Değeri Değiştirme access06 3 156 27/11/2014, 23:04
Son Mesaj: access06
Çözüldü Replace komutu ile karakter değiştirme kadirdursun 2 202 25/11/2014, 07:51
Son Mesaj: kadirdursun

Foruma atla:

Konuyu görüntüleyenler: 2 Misafir
Bunlar da ilginizi çekebilir!


Cazip Fikirler | Web Design Bodrum | BodrumBilisim.com | Zumrut.Org | Hepimiz Biriz | Site Ekle
Türkçe Çeviri: MyBB Türkiye
Üretici: MyBB, © 2002-2015 MyBB Group.
MyTrade theme by XSTYLED © 2014.