Buton İsmi Değiştirme
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy

GokhanTurna
Hesap Aktif Değil
Kullanici Avatari
Aktivasyon Bekleyen
41
9
15/11/2008
İzmir
Ofis 2007
30/06/2015,02:07
Çözüldü 
Formdaki butonlarının isimlerini değiştir butonu koyup tıklayarak nasıl değiştirebiliriz. tabi her buton için ayrı değiştir butonu olcak. ör: resimde okul öncesi butonun yanında değiştir butonu var. değiştir butonuna tıklayınca inputbox penceresi acılcak girdiğimiz degeri okul öncesi butonun isminin yerine yazcak

resim
Cevapla


alpeki99
Bana Rapor ve Sorgu Demeyin
Kullanici Avatari
Uzman
O....
5.909
29/10/2008
Ordu
Ofis 2010 32 Bit
22/09/2016,15:28
Çözüldü 
Bunu komutla yapmak basit olmasına karşılık kullanışlı değildir. Eğer bu tip isim değişikliğini daha dinamik yapmak istiyorsanız tbl_ButonIsımleri şeklinde bi rtablo yapın. İsminin değişmesini istediğiniz her buton için bir alan açın. Formdaki butonlar isimlerini bu tablodan bakarak alsın. Yönetici vs. her kim sorumlu ise tbl_ButonIsimleri tablosundan o butonun değerini değiştirsinler. Bir başlayın siz buraya ekleyin biz size yardımcı olmaya devam edelim.
AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.
Cevapla


GokhanTurna
Hesap Aktif Değil
Kullanici Avatari
Aktivasyon Bekleyen
41
9
15/11/2008
İzmir
Ofis 2007
30/06/2015,02:07
Çözüldü 
kullanan kişinin tasarim sayfasina girmesini istemiyorum.. tablo açip değiştirmek yerine. program çalişirken dediğim gibi yapsak olmazmı.
Cevapla


alpeki99
Bana Rapor ve Sorgu Demeyin
Kullanici Avatari
Uzman
O....
5.909
29/10/2008
Ordu
Ofis 2010 32 Bit
22/09/2016,15:28
Çözüldü 
Bunu hangi kurala göre yapacaksınız?
Neden değiştirmesi gerekecek?
Kullanıcı tasarıma girmeyecek zaten. O tablo için bir form yapacaksınız. Sadece butonun ismini değiştirecek. Tablodan değiştirmeyecek, formdan değiştirdiğini tabloya kaydedecek, buton ismini tablodan okuyacak.
AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.
Cevapla


syrup
Aktif Üye
İzinli
Kullanici Avatari
Aktif Üye
196
1
30/10/2008
34
Çanakkale
Ofis 2003
08/10/2011,16:43
Çözüldü 
sevgili gökhan değiştir butonuna bunu yaz. belki işine yarar Img-grin

butonismi.caption=inputbox(butonismi.caption & " isimli butonun yeni ismi ne olsun ? ","Gökhan Turna Soruyor")
resimresim
Cevapla


GokhanTurna
Hesap Aktif Değil
Kullanici Avatari
Aktivasyon Bekleyen
41
9
15/11/2008
İzmir
Ofis 2007
30/06/2015,02:07
Çözüldü 
hocam çok teşekkür ederim işime yarıyor ama inputboxda da yapabilirmiyiz
Cevapla







Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Combobox'ın kayıt Kaynağı'nı değere göre değiştirme hasanak2 13 399 12/09/2016, 10:55 atoz112
Question Buton ile media player açtırıp ilgili videoyu görüntülemek?? kesoka 2 88 06/09/2016, 09:38 kesoka
  Eğer Kiracı varsa kiracı ismi gelmesi yenginoglu 3 192 30/05/2016, 14:10 yenginoglu
  Buton İle Masaüstünden Video çalıştırma eyupakdas 3 185 12/05/2016, 16:57 eyupakdas
  Buton ile Filtreleme Sorunu Allback 4 233 22/04/2016, 17:15 Allback



Türkçe Çeviri: MCTR, Forum Yazılımı: MyBB, © 2002-2016 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya