Buton ile klasöre geçiş Hk.
Tarih
17/02/2013 15:25
Konu Sahibi
SADIK54
Yorumlar
3
Okunma
1045
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



SADIK54
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
252
15/11/2008
0
Sakarya
Ofis 2003
09/10/2016,07:39
Çözüldü 
Arkadaşlar Access programında A-B-C-D adında ayrı ayrı butonlarım var hangisine basarsam o klasörün içine gitmek istiyorum nasıl yapabalirim yardımcı olabilirmisiniz. örnek dosyam ektedir.


Ek Dosyalar
.rar   deneme.rar (Dosya Boyutu: 19,27 KB / İndirme Sayısı: 12)
Cevapla


SADIK54
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
252
15/11/2008
0
Sakarya
Ofis 2003
09/10/2016,07:39
Çözüldü 
sn.hocalarım konu hakkında bilgisi olan varmı acaba benmi eksik anlattım anlaşılmayan bir şey varmıdır. yardımlarınızı bekliyorum.
Cevapla


alpeki99
Yeniden başlayabilmek...
Kullanici Avatari
Uzman
O....
5.981
29/10/2008
Ordu
Ofis 2013 32 Bit
Bugün,11:25
Çözüldü 
Eksik anlatmadınız sadece Pazar günü yoğunluk azaldığından soruya kimse zaman ayıramamıştır.

A,B vb. klasörlerin Access dosyanız ile aynı klasör içinde olduğunu varsayalım:

Visual Basic Code
Dim klasor As Variant
klasor = Shell("EXPLORER.EXE " & CurrentProject.Path & "\A", vbNormalFocus)


NOT : Ben sadece A klasörü için hazırladım.

AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.
Cevapla


SADIK54
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
252
15/11/2008
0
Sakarya
Ofis 2003
09/10/2016,07:39
Çözüldü 
çok teşekkür ederim
Cevapla







Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  açılan kutu değerine göre aktif/pasif buton ferhatozge 10 338 30/11/2016, 12:01 donepezil
  Access Formda Tümünü Seç Buton Olay Yordamı Ekleme ? mehami 7 305 25/11/2016, 18:36 mehami
  Ayrı butonlardaki farklı işlevleri tek buton ile gerçekleştirmek murat dikme 9 351 20/11/2016, 16:06 murat dikme
  Bir buton ile formlar açmak nightashes 10 263 20/11/2016, 10:54 nightashes
  Klasöre görerek yedekleme yapmak musteri53 3 117 19/11/2016, 21:30 ozanakkaya


Türkçe Çeviri: MCTR, Forum Yazılımı: MyBB, © 2002-2016 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya