Belli Bir Süre İşlem Yapmayınca Uygulama Otomatik Kapansın
Tarih
13/03/2012 13:17
Konu Sahibi
eraslan
Yorumlar
8
Okunma
2745
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



eraslan
Üye
Kullanici Avatari
Üye
E....
3
3
31/12/2008
0
Ankara
Ofis 2003
Dün,16:32
Çözüldü 
merhaba
Access'de Belli Bir Süre İşlem Yapmayınca Uygulama Otomatik Kapansın.Böyle bir kodu nasıl oluşturabilirim. Bu konuda yardımcı olurmusunuz?
Cevapla


Kur@l
AccessTR.Net
Kullanici Avatari
Uzman
2.029
05/11/2008
KONYA
Ofis 2010
15/11/2016,02:32
Çözüldü 
Örnek çalışma ekleyiniz.
Cevapla


disa2006
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
100
10/04/2011
5
Edirne
Ofis 2003
26/10/2016,08:39
Çözüldü 
bu konuyu bende cok arastırdım nedense bır turlu sonuca ulasamadım yani mevcut bilgiler var ama kullnmıs oldugum forma uygulayamadım bır turlu sanırım yapılmıs olan bır Access e sonradan ekleme yapmak sıkıntılı bır ıs oluyor yanı amatorler ıcın amator oldugunuz ıcınde baslangıcta cok yonlu dusunemıyorsunuz ılerledıkce eklemeler yapmanız gerekıyor bu da sıkıntı yaratıyor

ekteki calısmama bır turlu bu otomatık kapanmayı ekleyemedım bende malzeme arama formundada olsam vardiya defterı yazımdada olsam hangı formda olursam olayım bellı bır sure sure kapanmasını ıstedım olmadı ornek ektedır bır yanlıs var ama nerede onu bulamadım

Ek Dosyalar
123.rar
[586.43 KB]
haksızlık Karşısında eğilmeyiniz. Zira haklılığınız ile birlikte şerefinizide kaydedersiniz... (HZ ALİ)
Cevapla


aydın3838
Destek Ekibi
Kullanici Avatari
Destek
256
20/12/2009
8
Kayseri
Ofis 2003
06/07/2016,00:39
Çözüldü 
selam

alttaki kodları açıklamarının bulunduğu olay yordamlarına yazın
formda 5 dakika içinde fare hareketi olmaz ise form kendiliğinden kapanacaktır


Public sayi As Integer
'formu ayrıntısının fare raşındığında olay yordamına
Private Sub Ayrıntı_MouseMove(Button As Integer, Shift As Integer, X As Single, Y As Single)
sayi = 1
Form.TimerInterval = 50000
End Sub
'///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
'formun zaman dolduğunda olay yordamına
'zaman kısmını 50000 yani 5 dakika gibi
Private Sub Form_Timer()
If sayi = 0 Then
DoCmd.Close
Else
sayi = 0
End If
End Sub
aydın3838, 20-12-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla


Yandemir
Only Office 2003
Kullanici Avatari
Onursal
M.... Y....
1.432
26/08/2009
482
Tekirdağ
Ofis 2003
Dün,22:27
Çözüldü 
her form için ayrı ayrı yapacaksınız bu kodu. timer kodundaki if then döngüsüne gerek yok.
Murat YANDEMİR ( PyramiD YAZILIM Uluslar Arası Nakliye Programları )
Bilgisayar Programcısı (1989'dan beri)

+rep Yollar biter Access bitmez. +rep
Cevapla


disa2006
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
100
10/04/2011
5
Edirne
Ofis 2003
26/10/2016,08:39
Çözüldü 
peki Access dısında mouse hareket etsede programı kapatıcak mı sistem ???
haksızlık Karşısında eğilmeyiniz. Zira haklılığınız ile birlikte şerefinizide kaydedersiniz... (HZ ALİ)
Cevapla







Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Çözüldü satırdaki isimlerde otomatik klasör açma manyetix 18 3.713 07/12/2016, 12:31 donepezil
  web sayfasının belli bir kısmını gösterme maras321 2 85 30/11/2016, 17:38 maras321
  Liste kutusu işlem yapma ekleme silme de sorun nightashes 7 108 29/11/2016, 20:24 nightashes
  Süre sınırına yaklaşan cihazlar okanocak 4 118 25/11/2016, 09:36 okanocak
  Kritere göre sırayla işlem alma. orderyazbim 2 125 06/11/2016, 22:30 orderyazbim


Türkçe Çeviri: MCTR, Forum Yazılımı: MyBB, © 2002-2016 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya