Altformda Toplama hatası
Tarih
15/12/2011 02:24
Konu Sahibi
yenginoglu
Yorumlar
10
Okunma
1750
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



yenginoglu

Kullanici Avatari
Özel Üye
A.... Y....
484
31/10/2008
18
Bursa
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,11:53
Çözüldü 
FORM_MALIYET formunda toplam aldıramıyorum. Bakabilirseniz sevinirim.
Teşekkürler


Ek Dosyalar
ASB_22_sled.rar
[55.54 KB]
Ahmet Yenginoğlu


Cevapla


ozanakkaya
sledgeab
Kullanici Avatari
Kurucu
O.... A....
9.060
29/01/2008
Denizli
Polis Memuru
Ofis 2010 32 Bit
Çözüldü 
altformdaki "BRT" metin kutusunun denetim kaynağına

SQL Code
=DSum("[HALIS_FIYATI]*[MIKTAR]","TBL_HAMMADDE_yedek","[HURUNKODU]=" & "'" & [HURUNKODU] & "'")


Metin36'nın denetim kaynağına

SQL Code
=DSum("[MIKTAR]","TBL_HAMMADDE_yedek","[HURUNKODU]=" & "'" & [HURUNKODU] & "'")


FORM_MALIYET formundaki BRT metin kutusunun denetim kaynağına

SQL Code
=[SORGU_HAMMADDE alt formu].[Form]![BRT]


FORM_MALIYET formundaki Metin36'nın denetim kaynağına

SQL Code
=[SORGU_HAMMADDE alt formu].[Form]![Metin36]


kodlarını yaz.

Cevapla


yenginoglu

Kullanici Avatari
Özel Üye
A.... Y....
484
31/10/2008
18
Bursa
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,11:53
Çözüldü 
sayın sledgeab girdiğiniz metinin deyimi yanlış diye hata veriyor.
imleç hatası gibi ben bulamadım.
selamlar
=DSum("[HALIS_FIYATI]*[MIKTAR]","TBL_HAMMADDE_yedek","[HURUNKODU]=" & "'" & [HURUNKODU] & "'")
Ahmet Yenginoğlu


Cevapla


alpeki99
Yeniden başlayabilmek...
Kullanici Avatari
Uzman
O....
5.994
29/10/2008
Ordu
Ofis 2013 32 Bit
Dün,23:53
Çözüldü 
[HALIS_FIYATI]*[MIKTAR] kısımlarını ayrı DCount lar ile alıp sonuçları birbiri ile çarpın.
AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.
Cevapla


yenginoglu

Kullanici Avatari
Özel Üye
A.... Y....
484
31/10/2008
18
Bursa
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,11:53
Çözüldü 
sayın alpeki99 DCount u da bilemiyorum =DSum("[HALIS_FIYATI]*[MIKTAR]","TBL_HAMMADDE_yedek","[HURUNKODU]=" & "'" & [HURUNKODU] & "'")
bunu nasıl yaparım örnek verebilirmisiniz.
saygılarımla,
Ahmet Yenginoğlu


Cevapla


alpeki99
Yeniden başlayabilmek...
Kullanici Avatari
Uzman
O....
5.994
29/10/2008
Ordu
Ofis 2013 32 Bit
Dün,23:53
Çözüldü 
Pardon DCount demişim Dsum olacaktı.
AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.
Cevapla







Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  karma kutuya göre toplama çıkarma maras321 5 202 06/12/2016, 03:07 maras321
  OLE server or ActiveX Control hatası temre 4 131 05/12/2016, 22:44 ozanakkaya
  Parametre girin hatası nightashes 3 57 04/12/2016, 23:07 Mesut Kaytan
  method or data hatası murat dikme 7 114 02/12/2016, 19:04 murat dikme
  Sms Göndermede Port Hatası kadirdursun 4 188 28/11/2016, 14:23 atoz112


Türkçe Çeviri: MCTR, Forum Yazılımı: MyBB, © 2002-2016 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya