accesste yapılan veri tabanını barkod okuyucu yada barkod sistemi ile entegre etme
Tarih
21/11/2011 01:39
Konu Sahibi
dervish54
Yorumlar
9
Okunma
4400
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



dervish54
Üye
Kullanici Avatari
Üye
14
3
21/11/2011
0
Ankara
Ofis 2003
21/12/2011,16:14
Çözüldü 
barkod okuyucu ile ürünü okuttuğumda o ürünün ado tutarı yaptığım veri tabanına nasıl düşer ve formlarda yeni müşteri ekliyorum sürekli ama bir müşterinin geçmişe dönük bilgilerine ulaşmak istediğimde ne yapmalaıyım
Cevapla


mehmetdemiral
.
Kullanici Avatari
Uzman
M.... D....
4.734
30/10/2008
Samsun
Ofis 2013 Tr. 32 Bit
05/12/2016,11:17
Çözüldü 
Mutlaka örneğinizi yayınlamalısınız. Sorularınıza cevap verebilmek için çalışmanızı görmek gerekli.

"Barkod okuyucu ile ürünü okuttuğumda ado tutarı yaptığım veri tabanına nasıl düşer" biçimindeki sorunuzu tam anlayamadım. Ado derken "adı" mı yazmak istediniz acaba? Eğer adı, tutarı falan demek istediyseniz şöyle anlatayım; sizin bir veritabanında bu bilgileri önceden oluşturmuş veya toplamış olmanız gerekli. Orada okuttuğunuz numara, önceden kaydedilmiş bir verinin numarasıdır aslında. Yani siz ürünle ilgili bilgileri önceden girmezseniz, okutma sırasında bu bilgiler gelmez.

Benim önerim bu konuda sitemizde yer alan konuları okumanız. Bunun için ana sayfanın en üst sağ tarafındaki "google özel arama"sını kullanmanız. İçine barkod yazıp aratın. Sitemizdeki tüm barko ile ilgili konular gelecektir. Benim konuyla ilgili bir örneğim aşağıdaki inkte var. Gerçi bana Özel mesaj atmanızdan anladığım kadarıyla onu gördünüz:

http://www.accesstr.net/konu-gercek-bark...grami.html
İnadına, ille de Accesstr.net...
Cevapla


alpeki99
Yeniden başlayabilmek...
Kullanici Avatari
Uzman
O....
5.988
29/10/2008
Ordu
Ofis 2013 32 Bit
Bugün,09:49
Çözüldü 
Lütfen soru sorarken sorunuzun çabuk çözülmesi için olabildiğince anlaşılır sorun. "o ürünün ado tutarı" diye bir şey olamaz. Tablodan alınan bir bilgi ise "veritabanına nasıl düşer" denilmesi yanlış/eksik olur çünkü zaten veritabanındadır. Yok değilse zaten bu durumda "o ürünün ado tutarı" ifadesi ile çelişir.

Ayrıca Site Kuralları gereği örnek dosya eklemelisiniz. Böylece probleminizi kendi dosyanız üzerinden daha iyi anlatıp yardım alabilirsiniz. Tüm bunlar sizin yararınıza olan şeyler.
AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.
Cevapla


dervish54
Üye
Kullanici Avatari
Üye
14
3
21/11/2011
0
Ankara
Ofis 2003
21/12/2011,16:14
Çözüldü 
peki hocam bi bakarmısınız buna nasıl bir barkod olayı yapacağım barkod okuyucuda okuttuğumda cari hesaplar diye bir yer olmalı ve oraya barkod numarası ile açıklaması tutarı düşmeli ayrıca aynı barkod numarası ile satış yaptığımdada stoktan da eksilmeli


Ek Dosyalar
.rar   4MEVSİM.rar (Dosya Boyutu: 232,5 KB / İndirme Sayısı: 63)
Cevapla


dervish54
Üye
Kullanici Avatari
Üye
14
3
21/11/2011
0
Ankara
Ofis 2003
21/12/2011,16:14
Çözüldü 
hocam barkodu okutuyorum tabloya düşüyor fakat barkod numarasını okuttuğumda ürünün adı ve tutarıda düşsün istiyorum bununla iligli ne yapmalıyım
Cevapla


alpeki99
Yeniden başlayabilmek...
Kullanici Avatari
Uzman
O....
5.988
29/10/2008
Ordu
Ofis 2013 32 Bit
Bugün,09:49
Çözüldü 
Bir sürü form açtım barkod ile ilgili bir yer bulamadım. Site Kuralları nı lütfen gözden geçiriniz. Çok kısıtlı zamanlarda bakabildiğimiz sorularda bu tip ayrıntılar ile uğraşmamalıyız. Hangi formda olduğu, ne zaman, ne yapınca ne olacağı vb. konularda adım adım ve örneklendirerek sorularınızı sorunuz.
AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.
Cevapla







Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Filtreleme Yaparak Excel'e Export Etme! Rıdvan Üçok 3 112 06/11/2016, 13:53 atoz112
  Posta güvercini web sms programı entegre etme mehmet8x 6 246 06/10/2016, 20:39 atoz112
Question Açılan Kutu aramalarına hepsi yada tümü seçeneği eklemek Yunus Bozkurt 8 426 06/09/2016, 17:55 Yunus Bozkurt
Çözüldü 32 bit (x86) yapılan programların 64 bit (x64) çalıştırılması mesutyagmur 10 5.015 08/08/2016, 15:10 termolist
Sad Ödev Tkip Sistemi Ödevi gowand 2 265 23/05/2016, 18:38 atoz112


Türkçe Çeviri: MCTR, Forum Yazılımı: MyBB, © 2002-2016 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya