access penceresini gizlemek
Tarih
08/10/2011 23:33
Konu Sahibi
yildiray
Yorumlar
9
Okunma
2218
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



yildiray
Üye
Kullanici Avatari
Üye
Y.... B....
19
3
01/08/2010
0
Edirne
Ofis 2010
11/03/2016,10:55
Çözüldü 
merhabalar. yaklaşık 2 ay önce Access kullanmaya başladım ve paylaşılmış olan örneklerle bir hasta takip programı hazırladım. program bitmek üzere yalnız aşamadığım bir konu var. Access penceresini gizlemek. bu konunun dersler bölümündeki örnekleri uygulamaya çalıştım ve örneğimde de 3 numaralı gizleme yöntemini denedim ama hata verdi o haliyle ekledim birde Sn alpeki99 örneğinide denedim ama yine hata verdi. örneğin programdaki ana menü ve hasta bul' da calışırken hasta girıs' te hata verdi. hasta raporunda ise formla birlikte açılması gereken rapor açılmadı ve açılan formda accessi kilitledi. yardımcı olursanız sevinirim.
program şifresi ADMIN

(17/02/2011, 01:20)alpeki99 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Eğer sadece Access penceresini gizleyip formları görünür yapmak istiyor ise ben 2007 de çalışan bir örnek ekledim. Ancak istediği Ribbon'un programlanması ise o zaten apayrı bir iş.



Ek Dosyalar
.rar   EICM.rar (Dosya Boyutu: 612,34 KB / İndirme Sayısı: 44)
yildiray, 01-08-2010 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla


boolean_
Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
E.... E....
528
4
31/10/2008
184
İstanbul
Ofis 2010
09/12/2016,12:03
Çözüldü 
Sayın yildiray,

Giriş formunda kullandığınız yüklendiğinde ve açıldığında olayındaki Module1.degistir ifadesinin birini silin ve diğerini de Module1.degistir olarak düzeltin sorun kalmayacaktır.
Cevapla


yildiray
Üye
Kullanici Avatari
Üye
Y.... B....
19
3
01/08/2010
0
Edirne
Ofis 2010
11/03/2016,10:55
Çözüldü 
Sayın boolean_
ilgilendiğiniz için teşekkür ederim. dediğiniz gibi yapıp çalıştırdım ve ana menüde dahil penceresiz açıldı sonra hastabul için DoCmd.Maximize kodunu yazıp kaydettim şimdi kullanıcı girişte dahil olmak üzere hepsi Access penceresi ile birlikte açılıyor. hasta bul daki kodu silip denedim değişen birşey olmadı.
yildiray, 01-08-2010 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla


boolean_
Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
E.... E....
528
4
31/10/2008
184
İstanbul
Ofis 2010
09/12/2016,12:03
Çözüldü 
Hastabul rapor mu yoksa form mu? DoCmd.Maximize kodunu sadece raporlar için kullanmanız gerekli ama eklediğiniz örnekte ben böyle bir rapor göremedim.

Örneğiniz bende sorunsuz çalıştı ama siz yinede kontrol edin. Sonuç olarak herşeyi kontrol edemedim.


Ek Dosyalar
.rar   EICM.rar (Dosya Boyutu: 650,79 KB / İndirme Sayısı: 26)
Cevapla


yildiray
Üye
Kullanici Avatari
Üye
Y.... B....
19
3
01/08/2010
0
Edirne
Ofis 2010
11/03/2016,10:55
Çözüldü 
sizin gönderdiğiniz örneği denedim ilk açılışta Access penceresi ile açıldı ve ana menüde. accessi kapatmadan tekrar kullanıcıgiris formunu açtım ve Access penceresi olmadan açıldı ve ana menü'de penceresiz açıldı. bu program sizde çalıştığına göre acaba benim kullandığım access'in ayarlarındamı bir sıkıntı vardır. birde hastabul bir form. formların penceresiz açılması için uygulamam gereken kod nedir acaba. teşekkürler

Saygılarımla
yildiray, 01-08-2010 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla


ozanakkaya
sledgeab
Kullanici Avatari
Kurucu
O.... A....
9.060
29/01/2008
Denizli
Polis Memuru
Ofis 2010 32 Bit
Dün,23:19
Çözüldü 
Ofis 2010 da kodun 2 kere çalıştırılması gerekiyor. Örneğinize Form1 adında yeni form ekledim, ilk açılışta form1 açılıp kapanıyor ve pencere gizleniyor.


Ek Dosyalar
.rar   EICM.rar (Dosya Boyutu: 579,44 KB / İndirme Sayısı: 18)
Cevapla







Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Yetkiye göre uygulamadaki nesneleri (Sorgu,Form,...) gizlemek / göstermek larion 10 428 04/09/2016, 22:59 larion
Brick Microsoft Access Yüklü Olmayan Bilgisayarlarda Access Kullanımı (Runtime) OFA 4 361 20/06/2016, 14:47 OFA
Çözüldü Access Penceresini Gizleme emre_0147 4 451 18/01/2016, 14:54 emre_0147
Çözüldü MS Access 2.0 ile hazırlanmış programı Access 2013'e nasıl dönüştürebilirim? uralcoder 7 815 27/09/2015, 14:09 uralcoder
Çözüldü access 2003 de yapılan çalışma access 2007 de çalıştırmak uMits 6 965 19/05/2015, 10:14 uMits


Türkçe Çeviri: MCTR, Forum Yazılımı: MyBB, © 2002-2016 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya