access imi bağlı tablo yöneticisi kullanmadan nasıl ağ üzerinde çalıştırabilirim
Tarih
24/11/2008 17:29
Konu Sahibi
Nurullah_Serdar
Yorumlar
26
Okunma
10645
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



Nurullah_Serdar
FaTSaLı
Kullanici Avatari
Aktif Üye
568
22/11/2008
189
Giresun
Ofis 2007
01/07/2013,13:21
Çözüldü 
Sponsor Reklam
hazırlamış olduğum bir Access veritabanını ağ üzerinden kullanmak istiyorum. bunun için bağlı tablo yöneticisini kullanmam gerekiyor. program üzerinde eklentiler yaptığım zamanlarda her defasında programı tekrar yüklemek ve tabloları tekrar bağlamak yerine kodlarla ağ (IP Adresi )üzerinden accesse nasıl bağlanabilirim. örneği olan arkadaşlarımız varsa yardımcı olabilirlermi?
Cevapla

Nurullah_Serdar
FaTSaLı
Kullanici Avatari
Aktif Üye
568
22/11/2008
189
Giresun
Ofis 2007
01/07/2013,13:21
Çözüldü 
bu konuda yardım edebilecek kimse yokmu? sadece ağ üzerinden nasıl bağlanacağımı bilsem yeterli. teşekkür ederim
Cevapla

Nurullah_Serdar
FaTSaLı
Kullanici Avatari
Aktif Üye
568
22/11/2008
189
Giresun
Ofis 2007
01/07/2013,13:21
Çözüldü 
Sponsor Reklam
böyle bir yöntem yokmu en azından onu söyleyebilir misiniz??? delphi de var bu. Access te hiçmi yok. ya da varda öyle bir yöntem varda örnek mi yok???
Cevapla

ozanakkaya
sledgeab
Kullanici Avatari
Kurucu
O.... A....
9.189
29/01/2008
Denizli
Polis Memuru
Ofis 2010 32 Bit
Dün,23:08
Çözüldü 
sn n_serdar, ip adresiyle yapılabilirmi bilmiyorum ama aşağıdaki linkteki örneği tavsiye ederim.
Uygulamayı açtığında tablonun yerini bulamazsa yerini soracak ve birkere tanıtacaksın, Uygulamana Ekleme yaptıında da eksik olan tabloyu yükler, eğer biraz kafa yorarım dersen Polsofttaki AÇILIŞ formunu incele, polsoftta tablonun yerini sormadan eksik varsa kendisi yüklüyor.

Bağlı Tablo Denetleme 
Cevapla

Nurullah_Serdar
FaTSaLı
Kullanici Avatari
Aktif Üye
568
22/11/2008
189
Giresun
Ofis 2007
01/07/2013,13:21
Çözüldü 
Sponsor Reklam
çok teşekkür ediyorum. inceleyip anlamadığım yerleri tekrar sorabilirim. sağolun
Cevapla

Nurullah_Serdar
FaTSaLı
Kullanici Avatari
Aktif Üye
568
22/11/2008
189
Giresun
Ofis 2007
01/07/2013,13:21
Çözüldü 
örneğe bakma imkanım oldu. fakat her ne tür değişiklik yapmış isemde bağlı olduğu tabloda ( alan ismi, tablo ismi de değiştirdim) herhangi bir düzeltme uyarısı yapmadan her defasında program kapatılıyor diye bir msgbox gelip kapanıyor.he tür bir değişiklik yaparak bunu anlayabilirim. kodları anlamam içinde bunun yardımı olacaktır.
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Accesste parmak izi cihazı senkronize shift programı nasıl oluşturulur ? mugursan 11 387 13/01/2017, 19:50 mugursan
  Firmaya göre Ödeme Şekli ayrımı ile Toplam değerleri form üzerinde gösterme metınaycıcek 4 201 12/01/2017, 23:27 metınaycıcek
Question Tedarikçilere göre toplam alma ve form üzerinde gösterme safakben 5 163 12/01/2017, 12:58 atoz112
  Formda 1 Metin Kutusuna birden fazla Metin Kutusu içeriğini koşula bağlı gösterme hbal09 5 215 06/01/2017, 16:22 atoz112
  iki tablo arasında girilen veriyi ikinci tabloda alan olarak oluşturma yardım bilservisci 8 254 15/12/2016, 11:49 atoz112


Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya