access icerisinde bulunan verileri grup yapıp toplama
Tarih
05/05/2011 16:36
Konu Sahibi
reallydream
Yorumlar
3
Okunma
1319
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4/5 - 1 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 4/5 - 1 oy



reallydream
Üye
Kullanici Avatari
Üye
3
1
08/01/2010
0
Osmaniye
Ofis 2007
14/02/2012,01:11
Çözüldü 
Sponsor Reklam
arkadaslar Access de bir veritabanum var bunun icerisinde 6 adet tablo mevcut bu altı tablonun içerisinde. örnek adı, soyadi, gelis tablolarım var.
buraya on kişi geliyor ve bu gelen kişiler her seferinde farklı gelis numarası alarak kayıt olusturuyorlar.
ilk gelişi
id adi soyadi gelis
1 ali kaya 25
2 veli kaya 25
3 ayse gul 25
ikinci geliş
id adi soyadi gelis
4 ali kaya 35
5 veli kaya 35
6 ayse gul 35
3 gelis
7 ali kaya 45
8 veli kaya 45
9 ayse gul 45

diye altı tablo bu sekılde devam edıyor bu arada gelıs numaralarını ben kendım kafadan belırlıyorum (yanı rastgele) bu gelıslerı kendı tabloları ıcerısınde grup olusturulacak sonuc ornekte 3 cıktı diyelim bunu 10 dan cıkaracak ve kalan 7 yi bana gosterecek . en sonundada tum tabloların toplam gelıs ve kalan gelıs sayısının toplamını verecek...


Ek Dosyalar
.rar   vt.rar (Dosya Boyutu: 44,59 KB / İndirme Sayısı: 8)
reallydream, 08-01-2010 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla

ozanakkaya
sledgeab
Kullanici Avatari
Kurucu
O.... A....
9.188
29/01/2008
Denizli
Polis Memuru
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,03:29
Çözüldü 
Bahsi geçen veritabanını ekleyiniz.
Cevapla

reallydream
Üye
Kullanici Avatari
Üye
3
1
08/01/2010
0
Osmaniye
Ofis 2007
14/02/2012,01:11
Çözüldü 
Sponsor Reklam
dosya ektedır
reallydream, 08-01-2010 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla

reallydream
Üye
Kullanici Avatari
Üye
3
1
08/01/2010
0
Osmaniye
Ofis 2007
14/02/2012,01:11
Çözüldü 
sorunu halletim once tum söyledim altı tabloyu kendi arasında sorgu ile grupladım. sonra tüm bu gruplanmıs tablıları baska bir sorgu icirisine tekrar ekledim ve sorgu ve asıl tablo icisindeki gruplanmıs yerleri alarak (sorgu-asıltablo) as gelis sayisi diye bir islem ekledim sorun halloldu.
reallydream, 08-01-2010 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  access iki tarih arası verileri datetimepicker vasıtasıyla çağırma usescrt 9 173 15/01/2017, 12:43 usescrt
  Access Sorguda Toplama Barkın Yalçınöz 7 164 28/12/2016, 20:20 ozguryasin
  FORMDA BULUNAN VERİYİ TABLOYA KOPYALAMA fatihkara 12 338 21/12/2016, 18:32 fatihkara
  alt veri sayfasındaki verileri formda görmak murat dikme 4 115 07/12/2016, 18:14 murat dikme
  karma kutuya göre toplama çıkarma maras321 5 246 06/12/2016, 03:07 maras321


Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya