Skip to main content

AccessTr.neT


Taşımalı üretim-hazır yemek firmaları için üretim, sevk, stok, etiket ve maliyet prog

Taşımalı üretim-hazır yemek firmaları için üretim, sevk, stok, etiket ve maliyet prog

#16
Size daha önce bahsettiğim üzere bu programın ikinci kısmı olan menü planlama kısmını excelde tamamladım.

Mevcut uygulamarın çok ötesinde. Dosya şiştiği için 2003 formatında gönderemedim, 2007 formatında.

Kullanacak arkadaşlar için:
Program hazır yemek firmaların mönü planlama ve uygulama aşamasında kullanabileceğiniz bir Excel uygulaması. Uygulamanın amacı mönü planlarken henüz ay başında tahmini maliyetlerin ortaya çıkması, menüde kalori değerlerinin otomatik hesaplanması, alerjenlik durumu, besin değerleri gibi kısımlarını görmenizi, yardımcı sayfalar ile mönünüzdeki uyumsuzlukları görüp düzeltebilmenizi sağlayan, müşterileriniz için bilgi notlarını içeren, istediğiniz mönü ögesi için porsiyon sayısına göre malzeme listesini çıktı olarak alabileceğiniz bir program.

Kullanmadan önce yardım kısımını okumanızı öneririm. Örnek bir kaç reçete tanımladım ben, her firmanın reçetesi farklı olduğu için kalanı siz yapacaksınız, maliyetlerin hesaplanması noktasında fiyatları girmeyi unutmayın.

http://rapidshare.com/files/426894491/Me...Rev.1.xlsm
Cevapla

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da

Bu Konudaki Yorumlar
Cvp: Taşımalı üretim-hazır yemek firmaları için üretim, sevk, stok, etiket ve maliyet prog - Yazar: eneskulcu - 24/10/2010, 22:38