ÖNEMLİ

  • Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için Üye olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzdan yararlanamazlar.
  • Eğer daha önceden üye olduysanız lütfen kullanıcı adınız ve şifreniz ile Giriş yapınız.
 Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
24/01/2013 16:57
Konu Sahibi
QATLET
Yorumlar
7
Okunma
2187
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy

QATLET

sevelim & sevilelim
Kullanici Avatari
Aktif Üye
Z....
124
02/02/2012
20
Eskişehir
kamu
Ofis 2013 64 Bit
Bugün,15:11
Çözüldü 
Merhabalar;

İlişikte gönderdiğim uygulamadaki rapor bir örnektir.
Rapor verileri birçok bağlı dosyadan süzerek almaktadır.

Söz konusu rapor 1 veya 1 den fazla sayfadan ( 2-3-4....) oluşabiliyor. Ve bu rapor iş yerimdeki 105 ' bir LCD ekrandan yayınlanacak.

Yapamadıklarım ;

1- Rapor açıldığında sayfa ilerletme butonları görünmesin.
2- Eğer rapor tek bir sayfadan oluşuyorsa 1 dakikalık beklemeden sonra kapansın. ( başka bir ekrana gönderilecek)
3- Eğer rapor birden fazla sayfadan oluşuyorsa her bir sayfa için 1 dakika beklemeden sonra bir sonraki sayfaya geçsin ve son sayfada 1 dakika gösterildikten sonra kapansın ( başka bir ekrana gönderilecek)

Biliyorum bu iş epey zor ama yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.


Ek Dosyalar
.rar   Access.rar (Dosya Boyutu: 197,23 KB / İndirme Sayısı: 15)
Cevapla

QATLET

sevelim & sevilelim
Kullanici Avatari
Aktif Üye
Z....
124
02/02/2012
20
Eskişehir
kamu
Ofis 2013 64 Bit
Bugün,15:11
Çözüldü 
Sanırım tüm zamanların en zor sorusu oldu.


Cevapla

Yandemir

Only Office 2003
Kullanici Avatari
Altın Üye
M.... Y....
1.435
26/08/2009
482
Tekirdağ
Ofis 2003
10/11/2017,18:36
Çözüldü 
Bir form yapın buton ekleyin. TIMER ile raporu sayfa sayfa gösterebilirsiniz. son sayfaya kadar izlersiniz.

Visual Basic Code
1
2
3
4
5
6
7
8
Private Sub RaporAc_Click()
 DoCmd.OpenReport "RAPOR", acPreview
 Me.TimerInterval = 3000
End Sub

Private Sub Form_Timer()
 SendKeys "{PgDn}", True
End Sub


Murat YANDEMİR ( PyramiD YAZILIM Uluslar Arası Nakliye Programları )
Bilgisayar Programcısı (1989'dan beri)

+rep Yollar biter Access bitmez. +rep
Cevapla

Yandemir

Only Office 2003
Kullanici Avatari
Altın Üye
M.... Y....
1.435
26/08/2009
482
Tekirdağ
Ofis 2003
10/11/2017,18:36
Çözüldü 
Form1 Formunu açıp testinizi yapın istediğiniz gibi oldu sanırım.
istediğiniz sürede izleme süresi ve rapor bitiminde kapatma süresi.


Ek Dosyalar
.rar   PyramiD_Access.rar (Dosya Boyutu: 21,29 KB / İndirme Sayısı: 20)
Murat YANDEMİR ( PyramiD YAZILIM Uluslar Arası Nakliye Programları )
Bilgisayar Programcısı (1989'dan beri)

+rep Yollar biter Access bitmez. +rep
Cevapla

QATLET

sevelim & sevilelim
Kullanici Avatari
Aktif Üye
Z....
124
02/02/2012
20
Eskişehir
kamu
Ofis 2013 64 Bit
Bugün,15:11
Çözüldü 
Formda istenileni timer ile yapmakta bir sıkıntı yok .
Ancak aynı olayı raporda nasıl gerçekleştirebiliriz.

İnanın çok kafa patlattım ve çok zaman harcadım internette de epey gezdim sonuç ise sıfıra sıfır elde var sıfır.


Cevapla

Yandemir

Only Office 2003
Kullanici Avatari
Altın Üye
M.... Y....
1.435
26/08/2009
482
Tekirdağ
Ofis 2003
10/11/2017,18:36
Çözüldü 
örneği inceledinizmi istediğiniz gibi çalışıyor zaten. formu hide yaparsanız görünmez.


Murat YANDEMİR ( PyramiD YAZILIM Uluslar Arası Nakliye Programları )
Bilgisayar Programcısı (1989'dan beri)

+rep Yollar biter Access bitmez. +rep
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Çözüldü Butona Tıklandığında Tablodaki Müşteri Datayı Boş Olarak Kaydetme haziran4 4 131 Dün, 13:33 haziran4
Çözüldü Şifre Değiştirme metin02 8 221 15/11/2017, 19:11 metin02
Çözüldü Rapor Hazırlama tekinuygun 2 80 07/11/2017, 18:12 tekinuygun
Çözüldü Otomatik olarak güncel kur ile çarpsın kallike 9 2.658 02/11/2017, 06:01 ozanakkaya
Çözüldü Açılan İlişikli Kutular Rapor Alanında Sadece Sayı Olarak Gözüküyor whelkshell 9 520 26/10/2017, 11:13 accessdelisi
 
 

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
Forum use Krzysztof "Supryk" Supryczynski addons.