Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
12/06/2013 22:35
Konu Sahibi
yenginoglu
Yorumlar
6
Okunma
1900
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy

yenginoglu

Gümüş Üye
Kullanici Avatari
Gümüş Üye
A.... Y....
489
31/10/2008
18
Bursa
Yönetici
Ofis 2010 32 Bit
25/09/2017,10:31
Çözüldü 
Sevgili arkadaşlar

Sayın ufuk hocamın örnek yapmış olduğu yürüyen bakiye yi ekteki çalışmamda uyguladım ama herhalde hata yapıyorum sonuçlar ilk çalıştırmadan sonra doğru çıkmıyor. ustalarım nerede hata yaptığıma bakıp söylerlerse sevinirim.

Saygılarımla,
Ahmet Yenginoğlu


Ahmet Yenginoğlu


Cevapla

POWER

Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
U.... Ö....
1.865
02/04/2010
İzmir
Ofis 2003
19/10/2017,22:33
Çözüldü 
Formun ve Raporun yüklendiğinde olayına

GLB_MN = 0
GLB_Bakiye = 0

yazınız..

Bilgi....

Bu 2 değişken PUBLIC tanımlandığı için sıfırlanmıyor.

İlk çalıştırmada değer 0 olduğu için doğru yapıyor fakat 2.çalıştırmada içindeki değer neyse üzerine toplayarak devam ediyor.


Please return your positive or negative ...
Cevapla

yenginoglu

Gümüş Üye
Kullanici Avatari
Gümüş Üye
A.... Y....
489
31/10/2008
18
Bursa
Yönetici
Ofis 2010 32 Bit
25/09/2017,10:31
Çözüldü 
sayın hocam teşekkür ederim fakat form açılınca doğru geliyor fakat kaydırma çubuğunu tutup aşağı yukarı yaptığında sayılar katlanıyor.
saygılarımla


Ahmet Yenginoğlu


Cevapla

simendifer


Kullanici Avatari
Altın Üye
E.... Ç....
898
30/10/2008
324
Çankırı
emekli
Ofis 2007
Bugün,18:59
Çözüldü 
sayın yenginoğlu sorgu stok ta satış tarihi alanına ölçüt olarak Between [BT] And [ST] yazmışsınız oysaki satışlar tablosunda BT ve ST böyle bir alan yok sorguda da böyle bir alan yok tek satış tarihi var başlangıç ve son tarih olması lazım onun yerine [TARİHİ GİRİNİZ] ibaresi kullamanız lazım gerçi sorunuzu bu anlamda sormamışsınız ama birinci hatanız bu bence
diğer yandan power hocamın yazdıgı kodu yazdım değişen bir şey olmadı bilginize


Cevapla

yenginoglu

Gümüş Üye
Kullanici Avatari
Gümüş Üye
A.... Y....
489
31/10/2008
18
Bursa
Yönetici
Ofis 2010 32 Bit
25/09/2017,10:31
Çözüldü 
sayın simendifer
ilginize teşekkür ederim
fakat evet BT ve ST olmaması gerekiyor zaten yani bir değişken sordurdum aceleden sitemize sorumu sorabilmek için BT başlangıç tarihi anlamında satış tarihindeki aralıkları belirtiyorum.
Ayrıca power hocamın yazmış olduğu kodu bende yazdım oldu ama dikey kaydırma dan verileri aşağıya yukarıya kaydırdığımda katlama yaparak değerler değişiyor.
Saygılarımla,
Ah met Yenginoğlu


Ahmet Yenginoğlu


Cevapla

fatih karagöl

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
167
05/10/2010
88
Edirne
-
15/12/2015,17:38
Çözüldü 
Sn yenginoglu
Özellikle global ile yapmak istemiyorsanız bir alternatif ekliyorum. Tam anlamı ile sağlamasını yapmadım ama sonuç rakamları mantıklı görünüyor.
Ayrıca tarihi filtrelerseniz devir bakiyesine de ihtiyacınız olacaktır.


Ek Dosyalar
.rar   Stok_env.rar (Dosya Boyutu: 97,18 KB / İndirme Sayısı: 59)
Hayatta listbox kullanmam..
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Çözüldü Açılır Kutudaki Değeri Alma Sorunu derzulya 5 245 11/07/2017, 16:08 derzulya
Çözüldü Sorguda Detay Ve Sonuçların Rapora Alt Bilgi Olarak Aktarılması Sorunu cemre1970 4 258 09/06/2017, 08:23 cemre1970
Çözüldü Access Den Excel Çıktısı Alma Sorunu estapan 13 962 30/05/2017, 14:12 atoz112
Çözüldü Access Formda Numlock Sorunu cagatay1234 6 453 30/05/2017, 10:28 cagatay1234
Çözüldü Buton Ve Msgbox Sorunu onurgs59 9 583 25/05/2017, 20:42 atoz112

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
Forum use Krzysztof "Supryk" Supryczynski addons.