yürüyen bakiye sorunu
Tarih
12/06/2013 22:35
Konu Sahibi
yenginoglu
Yorumlar
6
Okunma
1559
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
yenginoglu

Kullanici Avatari
Özel Üye
A.... Y....
489
31/10/2008
18
Bursa
Ofis 2010 32 Bit
24/05/2017,20:11
Çözüldü 
Sevgili arkadaşlar

Sayın ufuk hocamın örnek yapmış olduğu yürüyen bakiye yi ekteki çalışmamda uyguladım ama herhalde hata yapıyorum sonuçlar ilk çalıştırmadan sonra doğru çıkmıyor. ustalarım nerede hata yaptığıma bakıp söylerlerse sevinirim.

Saygılarımla,
Ahmet Yenginoğlu
Ahmet Yenginoğlu


Cevapla

POWER
Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
U.... Ö....
1.859
02/04/2010
İzmir
Ofis 2003
25/05/2017,21:55
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Formun ve Raporun yüklendiğinde olayına

GLB_MN = 0
GLB_Bakiye = 0

yazınız..

Bilgi....

Bu 2 değişken PUBLIC tanımlandığı için sıfırlanmıyor.

İlk çalıştırmada değer 0 olduğu için doğru yapıyor fakat 2.çalıştırmada içindeki değer neyse üzerine toplayarak devam ediyor.
Please return your positive or negative ...
Cevapla

yenginoglu

Kullanici Avatari
Özel Üye
A.... Y....
489
31/10/2008
18
Bursa
Ofis 2010 32 Bit
24/05/2017,20:11
Çözüldü 
sayın hocam teşekkür ederim fakat form açılınca doğru geliyor fakat kaydırma çubuğunu tutup aşağı yukarı yaptığında sayılar katlanıyor.
saygılarımla
Ahmet Yenginoğlu


Cevapla

simendifer

Kullanici Avatari
Onursal
E.... Ç....
887
30/10/2008
322
Çankırı
emekli
Ofis 2007
Dün,23:23
Çözüldü 
Sponsor Reklam
sayın yenginoğlu sorgu stok ta satış tarihi alanına ölçüt olarak Between [BT] And [ST] yazmışsınız oysaki satışlar tablosunda BT ve ST böyle bir alan yok sorguda da böyle bir alan yok tek satış tarihi var başlangıç ve son tarih olması lazım onun yerine [TARİHİ GİRİNİZ] ibaresi kullamanız lazım gerçi sorunuzu bu anlamda sormamışsınız ama birinci hatanız bu bence
diğer yandan power hocamın yazdıgı kodu yazdım değişen bir şey olmadı bilginize
Cevapla

yenginoglu

Kullanici Avatari
Özel Üye
A.... Y....
489
31/10/2008
18
Bursa
Ofis 2010 32 Bit
24/05/2017,20:11
Çözüldü 
sayın simendifer
ilginize teşekkür ederim
fakat evet BT ve ST olmaması gerekiyor zaten yani bir değişken sordurdum aceleden sitemize sorumu sorabilmek için BT başlangıç tarihi anlamında satış tarihindeki aralıkları belirtiyorum.
Ayrıca power hocamın yazmış olduğu kodu bende yazdım oldu ama dikey kaydırma dan verileri aşağıya yukarıya kaydırdığımda katlama yaparak değerler değişiyor.
Saygılarımla,
Ah met Yenginoğlu
Ahmet Yenginoğlu


Cevapla

fatih karagöl
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
167
05/10/2010
88
Edirne
-
15/12/2015,17:38
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Sn yenginoglu
Özellikle global ile yapmak istemiyorsanız bir alternatif ekliyorum. Tam anlamı ile sağlamasını yapmadım ama sonuç rakamları mantıklı görünüyor.
Ayrıca tarihi filtrelerseniz devir bakiyesine de ihtiyacınız olacaktır.


Ek Dosyalar
.rar   Stok_env.rar (Dosya Boyutu: 97,18 KB / İndirme Sayısı: 59)
Hayatta listbox kullanmam..
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Barkodu Sayfaya Sığdırma Sorunu atkbursa 2 153 24/05/2017, 10:10 atkbursa
Exclamation Access'en Word'e Atarken Yazılar Yerine Id Alması Sorunu derzulya 2 87 23/05/2017, 15:27 derzulya
  Araç Takip kayıt sorunu IceMan7 10 615 18/05/2017, 19:12 ozanakkaya
  Tablolar Arası Aktarma Sorunu kübrashn 6 136 12/05/2017, 15:22 kübrashn
  Açılan Kutu Requery Sorunu m_demir 2 68 01/05/2017, 01:05 m_demir


Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status