Yinelenen Değer ve İlişki Sorunu
Tarih
03/05/2014 19:06
Konu Sahibi
redali
Yorumlar
9
Okunma
2124
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



redali
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
A.... D....
53
23/04/2014
0
Manisa
Ofis 2013 Tr. 64 Bit
20/05/2014,20:08
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Merhabalar,
Şöyle bir sıkıntım var ekteki dosyada Daire ekliyorum Kapı No alanı yinelenen değer var olarak yaptım çünkü farklı bloklarda aynı katlar var eklerkende Dlookup ile kontrol edip kaydediyorum fakat sıkıntı bu Kapi No alanını Banka tablosundada kullanıyorum arama sihirbazı ile ben Daireyi güncellerken Kapı No'yu değiştirince öteki tablonunda güncellenmesi gerekli fakat ilişkilendirmede tutarlılığa zorla dedediğimde yinelenen değer hatası veriyor yani bire bir ilişki yapmıyor bire çok istiyor bunu nasıl çözebilirim ?
.rar   vtproje2.rar (Dosya Boyutu: 90,39 KB / İndirme Sayısı: 3)
Cevapla

SCavusoglu
pmsata
Kullanici Avatari
Uzman
S.... C....
312
24/02/2014
116
İstanbul
Ofis 2013 64 Bit
18/02/2017,18:06
Çözüldü 
tbBanka tablosunda kapıno alanının data type "Sayı" yapıp ilişkilendirmeyi yeniden yapılandırsanız. Bir çözüm olur mu ? Yoksa ben sorunuzu yanlış mı anladım ?
resim
Cevapla

redali
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
A.... D....
53
23/04/2014
0
Manisa
Ofis 2013 Tr. 64 Bit
20/05/2014,20:08
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Sayı yaptığım fakat ilişkide Bilgi Tutarlılığına Zorla,Art Arda Güncelleştir ve Sili tiklediğimde İlişki, aynı sayıda alanda ve aynı veri türünde olmalıdır. hatası veriyor.

Sorun burada Bilgi Tutarlılığına Zorla,Art Arda Güncelleştir ve Sili ilişki yaparken yapmıyor normalde bende kısa metinde de Yinelenen Değer hatası var veriyor ama o alanın yinelenmesi lazım
Cevapla

SCavusoglu
pmsata
Kullanici Avatari
Uzman
S.... C....
312
24/02/2014
116
İstanbul
Ofis 2013 64 Bit
18/02/2017,18:06
Çözüldü 
Bende o dediğiniz oluyor sanki..


Ek Dosyalar
.rar   vtproje2.rar (Dosya Boyutu: 46,16 KB / İndirme Sayısı: 4)
resim
Cevapla

redali
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
A.... D....
53
23/04/2014
0
Manisa
Ofis 2013 Tr. 64 Bit
20/05/2014,20:08
Çözüldü 
Sponsor Reklam
yalnız siz ID'yi KapiNo'ya ilişkilendirmişsiniz öyle olmuyacak tbDairelerdeki KapiNo tbBankadaki KapiNo ile ilişkilendirilcek.
Cevapla

ozanakkaya
sledgeab
Kullanici Avatari
Kurucu
O.... A....
9.295
29/01/2008
Denizli
Polis Memuru
Ofis 2010 32 Bit
Çözüldü 
(03/05/2014, 19:06)redali Adlı Kullanıcıdan Alıntı: arama sihirbazı ile ben Daireyi güncellerken Kapı No'yu değiştirince öteki tablonunda güncellenmesi gerekli
`
Daireyi nasıl güncellediğinizi anlamadım, gönderdiğiniz uygulamadaki formda sadece yenikayıt yapılıyor.
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Exclamation Personel Seçimi seçim sorgusu sorunu borasngl 12 333 13/02/2017, 20:11 atoz112
  Güvenlik seviyesi sorunu ertans 5 166 03/02/2017, 14:51 atoz112
  Teknik Servis Programında Barkod Sorunu maboc 14 206 03/02/2017, 01:03 mehmetdemiral
  Resim_Ekle_ JPG ve JPEG sorunu hgsoftware 11 722 25/01/2017, 12:32 hgsoftware
  subform deger ve msgbox orhantanriverdi 4 125 24/01/2017, 05:18 orhantanriverdi


Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya